יעל זלמנוביץ
משתמש מקצוען
שלום וברכה,
נרשמתי לשיעור ספורט קבוצתי דרך מאוחדת שיא (המ' שלחה לי קישור שכל שיעור אני נרשמת דרכו) בעלות של 23 ש' לשיעור ואז אני מגלה שזה בעצם אימון אישי שהמורה אמורה לבוא אלי עד הבית....
כשפניתי למורה היא אמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדברת, היא יודעת שזה אמון אישי אבל אפשר שזה יהיה בקבוצה, ואז היא שלחה לי את הקישור של מאוחדת WOW ומה אני מגלה שרשום שם?
אבל המורה טוענת שהיא לא יודעת וזה לא דרך WOW ומסכימה לתת לי "מתנה" מס' שיעורים בודדים.... היא או
יש למשהו מידע לכמה שיעורים ניתן להמר את השיעור הפרטי? זה ברור שמשהו פה לא מסתדר ...כי אני יכולה לשלם לחודש 40 ש' אז למה שאשלם 105 ש'?
נרשמתי לשיעור ספורט קבוצתי דרך מאוחדת שיא (המ' שלחה לי קישור שכל שיעור אני נרשמת דרכו) בעלות של 23 ש' לשיעור ואז אני מגלה שזה בעצם אימון אישי שהמורה אמורה לבוא אלי עד הבית....
כשפניתי למורה היא אמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדברת, היא יודעת שזה אמון אישי אבל אפשר שזה יהיה בקבוצה, ואז היא שלחה לי את הקישור של מאוחדת WOW ומה אני מגלה שרשום שם?
למי מיועדים אימונים אישיים עד הבית?
רק ללקוחות מאוחדת שיא מעל גיל 18. מדובר בהטבה חד פעמית לכל תקופות החברות במאוחדת שיא, שבמסגרתן ניתן לרכוש עד 12 אימונים אישיים עד הבית. לחילופין ניתן להמיר אימון אישי תמורת 3 כניסות למרכזי ספורט (בהמרה סה"כ 36 כניסות למרכזי ספורט).אבל המורה טוענת שהיא לא יודעת וזה לא דרך WOW ומסכימה לתת לי "מתנה" מס' שיעורים בודדים.... היא או
יש למשהו מידע לכמה שיעורים ניתן להמר את השיעור הפרטי? זה ברור שמשהו פה לא מסתדר ...כי אני יכולה לשלם לחודש 40 ש' אז למה שאשלם 105 ש'?