דיון לשפיות, להחליף סילאן בדבש?

מצטרפת

משתמש מקצוען
יש לי מתכון לדג סלמון שיש שם קטשופ מיונז וסילאן (+פירורי לחם)
איך זה יצא אם אחליף את הסילאן בדבש
לא מכירה את הסילאן - זה משנה משמעותי את הטעם?
איך זה נשמע לכם?
אשמח לדעת המבינות
 

תפוח אדמה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
D I G I T A L
ההבדל היחיד הוא שהסילאן קצת "משחיר" את המאכל. אם זה נניח עוף שנאפה או מתבשל זמן ניכר, זה יכול לצאת בצבע כהה מאוד.
בדג זה לא משמעותי.
 

יראת גאולה

משתמש מקצוען
אני לא שפית,
אבל בהחלט אפשר להחליף. יש לי מתכון דומה שהוא עם דבש.

לסילאן יש טעם עדין של תמרים בנוסף למתיקות.
 

YOM&TOV

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
אוטומציה עסקית
לפעמים הסילאן נותן טעם טיפה חמצמץ.
לי אישית זה מאוד מפריע...
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
ככל שכמות הדבש עולה ההבדל מהותי מאד.
לדבש יש רובד טעם שתלטני לעומת הסילאן שמשתלב עם שאר חומרי הטעם.
 

עולם קטן

משתמש פעיל
אני פחות אוהבת את הטעם הדומיננטי של הדבש... לדעתי סליאן ישתלב יותר.
 

תודה על חיים...

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
גם בעוגות?
סילאן מותר לתינוקות מתחת גיל שנה?
 

מרחבים

משתמש מקצוען
יש לי מתכון לדג סלמון שיש שם קטשופ מיונז וסילאן (+פירורי לחם)
איך זה יצא אם אחליף את הסילאן בדבש
לא מכירה את הסילאן - זה משנה משמעותי את הטעם?
איך זה נשמע לכם?
אשמח לדעת המבינות
יש מצב לקבל תמתכון?
 

MACHAK

משתמש מקצוען
יש הבדל כשמחליפים לא בכל המתכונים הוא מאד מורגש.
במתכוןני סלמון לא כדאי להחליף - הסילאן לא יתן מספיק מתיקות לעומת הקטשופ.
 

מלי M

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים

רותי סטרול

משתמש חדש
מנוי פרימיום
יש לי מתכון של בייגל וצריך לטבול את הבייגל לפני האפיה במולסה ,משהי יודעת אם אפשר להחליף את המולסה בסילן?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
יש לי מתכון של בייגל וצריך לטבול את הבייגל לפני האפיה במולסה ,משהי יודעת אם אפשר להחליף את המולסה בסילן?
מולסה היא הנוזל שמעניק לחות טעם וצבע לסוכר חום דביק.
המתכון מסתמא כולל טבילה במים רותחים עם מולסה? אפשר להמיס במים מעט סוכר חום דביק.
 

saralulu

משתמש מקצוען
יש לי מתכון לסלמון שיש אופציה לסילאן או דבש וזה מתקבל שונה בתוצאה אם אני שמה סילאן ואם אני שמה דבש.
ממליצה על הסילאן של מיה.
 

רותי סטרול

משתמש חדש
מנוי פרימיום
מולסה היא הנוזל שמעניק לחות טעם וצבע לסוכר חום דביק.
המתכון מסתמא כולל טבילה במים רותחים עם מולסה? אפשר להמיס במים מעט סוכר חום דביק.
אוקי ממש תודה עזרת לי!!!!!!!!!!!!!וגם ההיא לפני-המטבח של סימה!!!!!!!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  14  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה