איזה פרטים כן נתנו לכם?אבל איזה שקיפות חסרה לכם?
זה ספציפית לא כ"כ קשור אלייבעצומה למשל, לא ברור בכלל מה הטענות והדרישות)
אפשר להמשיך כך.
ואז נמצא את עצמינו באלול בוכים.
ת'אמת אני בליבי אופטימית.
אבל.....
ולכן כדאי עכשיו ושלא יהיה מאוחר מידי
איזה פרטים כן נתנו לכם?אבל איזה שקיפות חסרה לכם?
זה ספציפית לא כ"כ קשור אלייבעצומה למשל, לא ברור בכלל מה הטענות והדרישות)
על איזה עיכוב אתם מדברים ? כלומר מי אמר שבאמת קיים ? ובהנחה שכן כדאי מאוד שתפרטו בדיוק מה מדובר ומה ניתן לעשות ונראה מה אפשר לעשות... {זה לא נשמע רציני כשכותבים כל הזמן על עיכובים ועצומות ולאף אחד אין מושג מה מדובר..}איזה פרטים כן נתנו לכם?
זה ספציפית לא כ"כ קשור אליי
אפשר להמשיך כך.
ואז נמצא את עצמינו באלול בוכים.
ת'אמת אני בליבי אופטימית.
אבל.....
ולכן כדאי עכשיו ושלא יהיה מאוחר מידי
כל מילה!יש כאן בעיה הרבה יותר רצינית.
במוסדות של הילדים דורשים מאיתנו לדעת איפה אנחנו מתחילים שנה הבאה,
אחד המוסדות טען לנו שזה משליך להם ישירות על תקן לכיתה נוספת, והם רוצים תשובה מיידית.
אנחנו חוששים שנישאר קרחים מכאן ומכאן.
זה כבר לא שאלה של תשלום שכירות חודש נוסף או לא,(אנחנו משלמים כבר 7 שנים, הפסקנו לחשבן..) זה שאלה מעשית הנוגעת גם לאחרים.
לכן חייבים תשובות ברורות ומפורטות.
זה לא קשור .אני לא לחוצה לגבי הבתי ספר והגנים נגיע לשם ניראה מה מתאים לנו ..נרשום איפה שצריך. בטח יקח כמה ימים שכולם ירשמו בהם ואז תתחיל שנה ..
תשאלי את ציפיהעל איזה עיכוב אתם מדברים ? כלומר מי אמר שבאמת קיים ? ובהנחה שכן כדאי מאוד שתפרטו בדיוק מה מדובר ומה ניתן לעשות ונראה מה אפשר לעשות... {זה לא נשמע רציני כשכותבים כל הזמן על עיכובים ועצומות ולאף אחד אין מושג מה מדובר..}
אני לא לחוצה לגבי הבתי ספר והגנים נגיע לשם ניראה מה מתאים לנו ..נרשום איפה שצריך. בטח יקח כמה ימים שכולם ירשמו בהם ואז תתחיל שנה ..
זה שונה בדרך כלל אבל גם אחרי תחילת שנה ימכרו לך ספרים בלי לחץ למרות שכולם רוצים לחשוב שהם מסודרים לחץ פה לא יעזור. כולם באותו מצב.. אני לא רשמתי לשום מקום . באחיסמך למה לרשום את מכירה את המנהל את הסגנון תלמידים? מה יעזור רישום מעכשיו..כמו שכתבתי. המוסדות דורשים תשובות. (אנחנו למשל רשמנו בשניהם, גם במוסדות עכשיו וגם באחיסמך, הילדים סיפרו בחיידר/ בבית ספר ומכאן הדרך לטלפון אלינו היה קצר..)
ואגב עוד שאלה שהתעוררה לנו- בבית ספר קיבלו רשימת ספרים להזמנה לשנה הבאה עד סופ"ש זה, האם משתמשים באותם ספרים בכל בתי הספר של החינוך העצמאי או שזה שונה.?
מדברים על ביה"ס לבנותאת מכירה את המנהל את הסגנון תלמידים? מה יעזור רישום מעכשיו.
אחד המוסדות טען לנו שזה משליך להם ישירות על תקן לכיתה נוספת, והם רוצים תשובה מיידית.
תיזהר
חתמנו כבוד הרבנית.אז בואו נתעורר ונחתום כולנו על העצומה
https://www.atzuma.co.il/ganeiayalon
גישה מעניינת.לדעתי יהיה איכלוס עד תחילת שנת הלימודים הבאה מכיון שחינוך עצמאי לקח ע"ע סיכון אדיר במה שחילק העברות ותקנים למורות לשנה הבאה מה שאומר שאם מגיעה תחילת הלימודים ואין תלמידים יש עשרות מורות בבית שבמקום העבודה הקודם שלהם יושבת מישהי ומה ככה ילכו מאות אלפי שקלים לפח??? אם הם מתכננים לחנוך את בית הספר בתחילת שנת הלימודים קחו בחשבון שלא ינוחו ולא ישקטו עד שזה יקרה
מנין לך?היי חברים שלום רב ולילה טוב.
עידכנו אותי כרגע על תאריכים של אכלוס המסתברים לעובדים בשטח.
ככל הנראה הבנינים הראשונים יתאכלסו בתחילת החודש ה7
ואחריהם בתחילת החודש 8
בברכת ישוב טוב לכולם
ולילה טוב ומבורך
יישר כוח לכל הכותבים והמוסיפים מידע פה בפורום(בעיקר לאופטימים)
ויישר כוח לכל העלו שמעלים תמונות
האם יש חיידר שכבר בנוי?היי חברים שלום רב ולילה טוב.
עידכנו אותי כרגע על תאריכים של אכלוס המסתברים לעובדים בשטח.
ככל הנראה הבנינים הראשונים יתאכלסו בתחילת החודש ה7
ואחריהם בתחילת החודש 8
בברכת ישוב טוב לכולם
ולילה טוב ומבורך
יישר כוח לכל הכותבים והמוסיפים מידע פה בפורום(בעיקר לאופטימים)
ויישר כוח לכל העלו שמעלים תמונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: