צודק במליון אחוז מנסיוןהמתכון לירידה במשקל זה אך ורק דבר אחד
רצון עז והחלטה נחושה
כי סוף סוף הכל בראש
וכשהראש נחוש
הכל הולך בקלות
וכשאין החלטה מוחלטת
וראש נחושה
שום דיאטה לא יחזיק מעמד
בדיאטות קיצונית את/ה צודק/ת, אבל אם נחושים לא צריך דיאטה קיצונית, רק לאכול רק בריא לא לנשנש ולא להגזים בכמותזה רעיון יפה, רק שהוא לא לוקח בחשבון הרבה גורמים רגשיים ופיזיולוגיים.
בסופו של דבר זה יכול לעבוד בדיאטה ראשונה בחיים, גג שניה (ואם צריך להגיע לשניה, סימן שזה כבר לא ממש עבד...)
הכוונה גם לדיאטה לא קיצונית.בדיאטות קיצונית את/ה צודק/ת, אבל אם נחושים לא צריך דיאטה קיצונית, רק לאכול רק בריא לא לנשנש ולא להגזים בכמות
אז מה הפתרון?הכוונה גם לדיאטה לא קיצונית.
"רק לאכול בריא, לא לנשנש ולא להגזים" לאורך זמן זאת משימה שדורשת הרבה משאבים נפשיים, ולגוף יש מנגנונים שמנסים לחבל במאמץ הזה.
הדברים מפורטים במחקרים שדנים נושא, זאת לא המצאה שלי.
כשמפחיתים סוכרים, חד משמעית יש ירידה במשיכה למתוק ולנשנוש.אז מה הפתרון?
אני מחפשת מישהי שתפתור לי את הדבר הזה של רצון עז לאוכל ומצד שני אני מאוד רוצה לרזות
ואפילו לא לטעום קצת. כי ברגע שטועמים אפילו טיפה, רוצים עוד ועוד ואין לזה סוף. כך שצריך להימנע לגמריכשמפחיתים סוכרים, חד משמעית יש ירידה במשיכה למתוק ולנשנוש.
עצהואפילו לא לטעום קצת. כי ברגע שטועמים אפילו טיפה, רוצים עוד ועוד ואין לזה סוף. כך שצריך להימנע לגמרי
חוצן לו יקרא את האשכול הזה יתרשם שפותחת האשכול העלתה בעיה מאוד אישית, ולעומתה כל יושבי תבל מתמודדים יופי עם האתגר. הם נמנעים ממתוקים מנערות ועד זקנה, לא מנשנשים, לא מגזימים, מתנזרים מפחמימות, אוכלים בריא, ובכלל, המפעלים לא מייצרים ביגוד מעבר למידה 38.כשמפחיתים סוכרים, חד משמעית יש ירידה במשיכה למתוק ולנשנוש.
לתפיסתי, אין מישהו שיכול לפתור לך את הקונפליקט. זאת עבודה אישית מאוד, אבל הדרכה טובה עשויה לעזור.אז מה הפתרון?
אני מחפשת מישהי שתפתור לי את הדבר הזה של רצון עז לאוכל ומצד שני אני מאוד רוצה לרזות
אם לאכול בריא זה אומר לאכול לא טעים אז נכון אבל אני חושב שאפשר לאכול בריא וטעים אז אפשר להתרגל לא לאכול הכי טעים וכשמרגישים טוב עם זה לא רוצים לחזורהכוונה גם לדיאטה לא קיצונית.
"רק לאכול בריא, לא לנשנש ולא להגזים" לאורך זמן זאת משימה שדורשת הרבה משאבים נפשיים, ולגוף יש מנגנונים שמנסים לחבל במאמץ הזה.
הדברים מפורטים במחקרים שדנים נושא, זאת לא המצאה שלי.
גם לדעתי אפשר לאכול בריא וטעים, אבל עדיין, אחוזי ההצלחה נמוכים. חבל להתעלם מעובדות.אם לאכול בריא זה אומר לאכול לא טעים אז נכון אבל אני חושב שאפשר לאכול בריא וטעים אז אפשר להתרגל לא לאכול הכי טעים וכשמרגישים טוב עם זה לא רוצים לחזור
בריא וטעים יכול להיות גם משמיןגם לדעתי אפשר לאכול בריא וטעים, אבל עדיין, אחוזי ההצלחה נמוכים. חבל להתעלם מעובדות.
מכירה מישהו שאוכל מתוק רק בשבתות ובחגים כבר שנים, ויש לו הרבה מה להוריד.אולי הפתרון להשתולל פעם בשבוע והשאר לשמור
לידיעתך אחד ששומר במשך שבוע שלם ובשבת אוכל מה שבא יכול להשמין מזה(לא שווה שהוא עבד קשה כל השבוע)אולי הפתרון להשתולל פעם בשבוע והשאר לשמור
נכון, לכן זה לא הסיפורבריא וטעים יכול להיות גם משמין
הנושא של המידה הוא הנושא העיקרי והמרכזי בכל הסיפור הזה.בריא לא משמין אם זה במידה
מפעם בשבוע גם לא משמינים אם שומרים היטב כל השבוע וגם פעם בשבוע לא מגזימים
נכון מאוד, הכל בא מחוסר סיפוק, חייבים למצוא דרך לקבל סיפוק ממקום אחר.הנושא של המידה הוא הנושא העיקרי והמרכזי בכל הסיפור הזה.
הרמב"ם אומר שעדיף לאכול אוכל לא בריא במידה מאשר בריא לא במידה.
כלומר, הנושא הוא בעיקר איך לשמור על איזון, והשאלה הראשונה היא: מה מפריע לאדם לאכול בצורה מאוזנת?
תינוקות אוכלים בצורה מאוזנת, גם ילדים בד"כ אוכלים מאוזן (= עד לשובע ומפסיקים).
כמו שאמרתי, הנושא הוא בעיקר רגשות.
משתמשים באוכל כדי לכסות על רגשות, כדי לפצות על רגשות, כדי להתמודד עם רגשות בצורה לא מיטבית.
אם אדם מצליח להתמודד עם רגשות בצורה אחרת, יעילה יותר, הוא יכול ליהנות מהאוכל כל השבוע ולא להתנזר ממאכלים טעימים.
עד כאן גישתי ודעתי בנושא.
כל אחד יכול לחשוב מה שנראה לו, ולפעול בהתאם.
הנושא של המידה הוא הנושא העיקרי והמרכזי בכל הסיפור הזה.
הרמב"ם אומר שעדיף לאכול אוכל לא בריא במידה מאשר בריא לא במידה.
כלומר, הנושא הוא בעיקר איך לשמור על איזון, והשאלה הראשונה היא: מה מפריע לאדם לאכול בצורה מאוזנת?
תינוקות אוכלים בצורה מאוזנת, גם ילדים בד"כ אוכלים מאוזן (= עד לשובע ומפסיקים).
כמו שאמרתי, הנושא הוא בעיקר רגשות.
משתמשים באוכל כדי לכסות על רגשות, כדי לפצות על רגשות, כדי להתמודד עם רגשות בצורה לא מיטבית.
אם אדם מצליח להתמודד עם רגשות בצורה אחרת, יעילה יותר, הוא יכול ליהנות מהאוכל כל השבוע ולא להתנזר ממאכלים טעימים.
עד כאן גישתי ודעתי בנושא.
כל אחד יכול לחשוב מה שנראה לו, ולפעול בהתאם.
נכון מאוד, הכל בא מחוסר סיפוק, חייבים למצוא דרך לקבל סיפוק ממקום אחר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: