בדיוק. מנסיון להקפיא זה נחמד.. אבל מה שהכי עושה את זה זה טיגון כ3 דק', להוציא , וכשמתקרר להחזיר לטיגון סופי.. הרבה זמן אני עושה ככה עד שלאחרונה ראיתי בצפסיות למינהן שהם מטגנים ציפס חצי מטוגן.@*טובית*
הקפואים יותר פריכים זה לא בגלל הטמפרטורה אלא בשל העובדה שהם עוברים במפעל חצי טיגון ואז מוקפאים.
הטיגון בשני מחזורים הוא שנותן את הפריכות.
ועוד משהו יש שאוהבים ציפס דק דק, לדעתי את עושים אותו מעט עבה זה יוצא יותר רך בפנים-קריספי בחוץ