קצת מצחיק לתת מתכון לדבר כזה.
אבל אהבתי את הקליעה הכל כך פשוטה וחמודה
אז ניתן לתמונות לדבר בעד עצמם
מה צריך?
בצק לחמניות אחרי תפיחה
רוטב פיצה כלשהו
מערוך
סכין
ביצה טרופה
שומשום, פרג וכיוצ"ב
תבנית
תנור
קצת סבלנות עד שהם מוכנים כי הריח שלהם.... וואו
בצק מרודד, מעליו שכבה לא עבה של רוטב פיצה. חותכים לרצועות בערך 6X15 ס"מ. את הרצועות האלו חתכתי אחר כך כל אחד לחצי האורך
סוגרים כל 2 רצועות יחד וחותכים בסכין באמצע לאורך כמעט עד הסוף
מגלגלים כמו בורג קלוש ושטוח
מושחים בביצה טרופה ומפזרים טופינג לפי בחירה
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה נאה
אבל אהבתי את הקליעה הכל כך פשוטה וחמודה
אז ניתן לתמונות לדבר בעד עצמם
מה צריך?
בצק לחמניות אחרי תפיחה
רוטב פיצה כלשהו
מערוך
סכין
ביצה טרופה
שומשום, פרג וכיוצ"ב
תבנית
תנור
קצת סבלנות עד שהם מוכנים כי הריח שלהם.... וואו
בצק מרודד, מעליו שכבה לא עבה של רוטב פיצה. חותכים לרצועות בערך 6X15 ס"מ. את הרצועות האלו חתכתי אחר כך כל אחד לחצי האורך
סוגרים כל 2 רצועות יחד וחותכים בסכין באמצע לאורך כמעט עד הסוף
מגלגלים כמו בורג קלוש ושטוח
מושחים בביצה טרופה ומפזרים טופינג לפי בחירה
אופים ב 180 מעלות כ-15 דקות להשחמה נאה