שימי בקערת המיקסר לפי הסדר הבא:
2 כפות שמרים יבשים
1 ק"ג קמח כוסמין (אני משתמשת בקמח של הרב ויא)
1כפית מלח
1/2 כוס סוכר חום (אפשר להפחית בכמות)
3 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן
לושי לבצק בזרוע הלישה. השהי לרבע שעה, הפעילי שוב את המיקסר לכמה דקות, השהי לרבע שעה, הפעילי לכמה דקות. התפיחי את הבצק במשך שעה, חלקי ל-12-14 כדורים, תלוי בגודל הרצוי. רדדי כל חלק לפיתה וגלגלי לגליל- לחמניה. הברישי בביצה, פזרי שומשום, אפי בתנור שחומם מראש לחום גבוה, עד שהלחמניות מוכנות.
הקפידי לא לדלג על השלבים בלישה, הם עוזרים לבצק להיות כמו שהוא צריך להיות.
בהצלחה רבה!!!!!
2 כפות שמרים יבשים
1 ק"ג קמח כוסמין (אני משתמשת בקמח של הרב ויא)
1כפית מלח
1/2 כוס סוכר חום (אפשר להפחית בכמות)
3 כוסות מים פושרים
1/2 כוס שמן
לושי לבצק בזרוע הלישה. השהי לרבע שעה, הפעילי שוב את המיקסר לכמה דקות, השהי לרבע שעה, הפעילי לכמה דקות. התפיחי את הבצק במשך שעה, חלקי ל-12-14 כדורים, תלוי בגודל הרצוי. רדדי כל חלק לפיתה וגלגלי לגליל- לחמניה. הברישי בביצה, פזרי שומשום, אפי בתנור שחומם מראש לחום גבוה, עד שהלחמניות מוכנות.
הקפידי לא לדלג על השלבים בלישה, הם עוזרים לבצק להיות כמו שהוא צריך להיות.
בהצלחה רבה!!!!!