בעיקרון אני מחפשת מתכון ספציפי אבל אשמח להיעזר גם בתחליפים
מתכון שזכור לי שהתפרסם בקטיפה באזור של אדר - סיון בשנה שעברה (תש"פ) במדור "מאמות"
ללחם - פיתות שטוחות לא במרקם של פיתה בכלל, יוצא רך ואורירי בפנים פריך מבחוץ ומצופה שומשום.
מה שזכור לי מההכנה שזה בצק רך מאד שמשטחים בתבנית בצורה עגולה - שטוחה, ומצפים בשמן לפני השומשום...
קלטתם? מוכר לכם? תוכלו לעזור לי?
מחפשת את המתכון כבר מתחילת חול המועד...
מתכון שזכור לי שהתפרסם בקטיפה באזור של אדר - סיון בשנה שעברה (תש"פ) במדור "מאמות"
ללחם - פיתות שטוחות לא במרקם של פיתה בכלל, יוצא רך ואורירי בפנים פריך מבחוץ ומצופה שומשום.
מה שזכור לי מההכנה שזה בצק רך מאד שמשטחים בתבנית בצורה עגולה - שטוחה, ומצפים בשמן לפני השומשום...
קלטתם? מוכר לכם? תוכלו לעזור לי?
מחפשת את המתכון כבר מתחילת חול המועד...