כמה שאלות על תכנון מטבח

orit28c

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי האופצייה השנייה הכי טובה.
רק תזיזי מעט את הכריים שיהיה לך משני כיוונים שיש. ותבדקי לגבי הקטנת הכיורים, לפי איך שזה נראה לקחת שני כיורים סטנדרטיים (אולי זה לפי בקשה הלקוח) וזה לא כדאי גם שימושית כי בדרך כלל בחלבי משתמשים הרבה פחות ויהיה אפשר להסתפק בכיור קטן יותר של 40 ס"מ או כיור מחולק.. וככה תרוויחי מקום איחסון.
 

orit28c

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
ועוד דבר.. אם זה אפשרי הייתי מתכננת להם דלפק או פינת ישיבה כבר מובנת בקיר הפנוי מול השיש נראה לי שזה ייראה יותר מסודר ופחות צפוף..
כשראיתי את התוכנית בהרגשה שקיבלתי בנושא הזה שזה קצת צפוף או עמוס, למרות שיכול להיות שכל המידות הן מדוייקות ושמבחינת הנדסת אנוש והתזוזה זה בסדר אבל משהו שם הפריע לי.. :)
 

Re STart

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לגבי ניצול פינה. גיסתי עשתה מטבח אצל נגר והוא שם לה בפינה מגירות לאיחסון כלים של פסח. כדי לגשת למגירות האלו צריך להוציא את המגירות שבחזית קודם ואז לשלוף את המגירות הפנימיות. היא מאוד מרוצה מהרעיון. כך היא מנצלת את הפינה במקסימום.
 

Re STart

משתמש רשום
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי האופצייה השנייה הכי טובה.
רק תזיזי מעט את הכריים שיהיה לך משני כיוונים שיש. ותבדקי לגבי הקטנת הכיורים, לפי איך שזה נראה לקחת שני כיורים סטנדרטיים (אולי זה לפי בקשה הלקוח) וזה לא כדאי גם שימושית כי בדרך כלל בחלבי משתמשים הרבה פחות ויהיה אפשר להסתפק בכיור קטן יותר של 40 ס"מ או כיור מחולק.. וככה תרוויחי מקום איחסון.

את אומרת שבחלבי משתמשים פחות. יש אנשים שהחלבי שלהם פעיל לא פחות מהבשרי ולפעמים יותר. צריך לבדוק מול הלקוח כמה שימושי אצלו חלבי וכמה בשרי.
 

orit28c

משתמש צעיר
עיצוב ואדריכלות פנים
את אומרת שבחלבי משתמשים פחות. יש אנשים שהחלבי שלהם פעיל לא פחות מהבשרי ולפעמים יותר. צריך לבדוק מול הלקוח כמה שימושי אצלו חלבי וכמה בשרי.

כמובן שהכל מתנהל מול הלקוח.. אמרתי מה קורה בדרך כלל.. לרוב, השימוש בחלבי זה בשביל כוסות ואולי מחבת וסיר קטן..
מה שניסתי להגיד שלפעמים הלקוח אומר אני רוצה שני כיורים גדולים אני מבשל המון ובסוף כשאת מתחקרת אותו את רואה שהוא בכלל מבשל כמות גדולה של חלבי רק בשבועות או שבא לו מידי פעם איזה מוקרם.. ואז את בצעם מבינה שהוא לא באמת צריך את זה.. ויש לו חשיבה שהוא צריך גדול מה שבעצם לא נכון.. ובשורה התחתונה אני אומרת שכדאי לבדוק את הנושא..כי בסוף זה התפקיד שלנו להוביל אותם לחשיבה הנכונה של הצרכים שלהם..
 

שריתי גוט

משתמש סופר מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
אם הכיורים צמודים לא יפה אחת קטן ואחת גדול?

בסוף. הם רוצים 3 אפילו שזה מפריע המקרר לפינת אוכל ( כי כך היה לדיירים הקודמים בדירה הזאת אז זה נתקע להם בראש) אז יש לי אורך שיש 185 אחרי פינה של 40 מה עדיף את הכריים באמצע ומכל צד 60 ס"מ או אחרי 110 הכריים?
 
נערך לאחרונה ב:

פנינה דיקמן

מעצבת פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
לדעתי אחרי 110 הכיריים.
בעדיפות ראשונה לתת משטח אחד לפחות גדול.
 

במשרה מלאה

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
בסוף. הם רוצים 3 אפילו שזה מפריע המקרר לפינת אוכל
הייתי מציעה לך לשלוח אותם למטבח שהמקרר נפתח לפינת אוכל
שישימו לב שכל הגישה לפתוח את המקרר היא מהפינת אוכל פשוט סיוט
ושיקחו בחשבון דפיקות על דלת המקרר מהכסאות
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קמא

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָה קְרָאתִיךָ חוּשָׁה לִּי הַאֲזִינָה קוֹלִי בְּקָרְאִי לָךְ:ב תִּכּוֹן תְּפִלָּתִי קְטֹרֶת לְפָנֶיךָ מַשְׂאַת כַּפַּי מִנְחַת עָרֶב:ג שִׁיתָה יְהוָה שָׁמְרָה לְפִי נִצְּרָה עַל דַּל שְׂפָתָי:ד אַל תַּט לִבִּי לְדָבָר רָע לְהִתְעוֹלֵל עֲלִלוֹת בְּרֶשַׁע אֶת אִישִׁים פֹּעֲלֵי אָוֶן וּבַל אֶלְחַם בְּמַנְעַמֵּיהֶם:ה יֶהֶלְמֵנִי צַדִּיק חֶסֶד וְיוֹכִיחֵנִי שֶׁמֶן רֹאשׁ אַל יָנִי רֹאשִׁי כִּי עוֹד וּתְפִלָּתִי בְּרָעוֹתֵיהֶם:ו נִשְׁמְטוּ בִידֵי סֶלַע שֹׁפְטֵיהֶם וְשָׁמְעוּ אֲמָרַי כִּי נָעֵמוּ:ז כְּמוֹ פֹלֵחַ וּבֹקֵעַ בָּאָרֶץ נִפְזְרוּ עֲצָמֵינוּ לְפִי שְׁאוֹל:ח כִּי אֵלֶיךָ יְהוִה אֲדֹנָי עֵינָי בְּכָה חָסִיתִי אַל תְּעַר נַפְשִׁי:ט שָׁמְרֵנִי מִידֵי פַח יָקְשׁוּ לִי וּמֹקְשׁוֹת פֹּעֲלֵי אָוֶן:י יִפְּלוּ בְמַכְמֹרָיו רְשָׁעִים יַחַד אָנֹכִי עַד אֶעֱבוֹר:
נקרא  5  פעמים

ספירת העומר

לוח מודעות

למעלה