לא הבנתי אבל מה האינטרס שלהם חשבתי שבגלל הביקוש המטורף למורות הם ינסו לשחרר תלמידות בכמה שפחות שעורים כדי שיוכלו לקבל תלמידות חדשותאני גם בדיוק אחרי שיעור 35, 200 ש"ח לשיעור. והמורה - לא ממהרת לשום מקום.
לדעתי - אנחנו ציבור הנשים חייבות להחליט שלומדים נהיגה רק בקבלנות!!!
אני בטוחה שאם עודף השיעורים היה נופל על המורה, היא היתה מתארגנת כך שאני אהיה מוכנה.
הן מורחות זמן, מפטפטות אתנו ובטלפון. לא מעדכנות מה הסילבוס וכמה שיעורים נשאר.
בגלל ההיצע וביקוש אנחנו שבויות!
אין ייאוש בעולם כלל! (זה מה שהמורה השלישי שעברתי אליו אמר לי השבוע).מבקשת המלצות מכם,
אני מרגישה בשיעורים האחרונים שכבר אין לי לאן להתקדם עם המורה הזאת
בנהיגה כן יש לי לאן להתקדם
בקיצור צריכה להחליף מורה
לומדת באזור פתח תקווה
מישהו מוכן לתת לי אולי המלצה למורה נהיגה (גבר או אישה) מקצועי שישב איתי שיעור 1 וייתן לי הערכה למספר שיעורים שאני צריכה עד לטסט.. ויגיש אותי..
בבקשה כי כבר נמאסס לי ועוד שניה מתייאשת
מה זה לימודי נהיגה בקבלנות?לדעתי - אנחנו ציבור הנשים חייבות להחליט שלומדים נהיגה רק בקבלנות!!!
כי כשאת בשיעור מתקדם הם יושבים בסבבה. עם פלאפון ביד וקצת יושנים....לא הבנתי אבל מה האינטרס שלהם חשבתי שבגלל הביקוש המטורף למורות הם ינסו לשחרר תלמידות בכמה שפחות שעורים כדי שיוכלו לקבל תלמידות חדשות
וכשאת בטסט הם יושבים רגל על רגל, ומקבלים על עשרים דקות מחיר של שיעור.כי כשאת בשיעור מתקדם הם יושבים בסבבה. עם פלאפון ביד וקצת יושנים....
לא צריכים לשים 100 עיניים עליך ולעשות כל שניה ברקס
שמו הוא שלמה קריספי, ירושלים, אני אחרי שאלת רב למדתי אצל מורה גבר,אז למה את לא כותבת את שמו למען ידעו את מי לבקש באור ירוק...
כנ"ל. לפני 13 שנים.הזוי ששיעורי הנהיגה עלו ב100% !
אני שילמתי 90-100 לפני כ-12 שנים
מסכמים עם המורה על סכום מסויים, בזמני זה היה 3800 אאל"ט, וזה כולל שיעורים עד שמוכנים לטסט, הרווח של המורה שהוא לא חייב לעשות 28 שיעורים ולא חייב לעשות 40 דק' כל שיעור אלא לעשות שיעורים מהירים.מה זה לימודי נהיגה בקבלנות?
אבל שניה אחרי הטסט הם צריכים להתחיל הכל מחדש עם תמיד אחר...וכשאת בטסט הם יושבים רגל על רגל, ומקבלים על עשרים דקות מחיר של שיעור.
לדעתי יותר חשוב לתרגל נסיעה בתוך העיר מאשר בכביש בין עירוניבמהלך השיעורים נהגתי בכבישים מהירים כמה פעמים.
זה ברור מאליו.לדעתי יותר חשוב לתרגל נסיעה בתוך העיר מאשר בכביש בין עירוני
אפשר לדבר איתך?ממליצה מאוד על מורה בבית שמש חדש בשוק, (נכון להיום בערך 3 חודשים)
גם יכול להריץ שיעורים בגלל שעוד לא לגמרי מפוצץ,
וגם מלמד בצורה מקצועית ביותר עם הוכחות בשטח,
ב 3 חודשים האלה הספיק כבר להעביר בערך 15 תלמידים טסט, כולם בטסט ראשון או שני (למעט אחד שעבר בשלישי)
אני אישית עברתי אצלו אחרי 30 שיעורים בטסט שני תוך פחות מחודשיים.
(גילוי נאות-יש לי קשר משפחתי אליו, אבל כל התלמידים שלו ממליצים עליו בחום)
אברהם פרנקל 0586848452
מה השם של המורה והמספר? ובאיזה עיר?אני לומדת ב120 לשיעור, מורה אישה אוטומט
מורה אלופה, בדרך לטסט לשני
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: