זה לא רק הדיוק זה מהירות התגובה.אמנם אני לא שפית, אבל מנסיון די עשיר בבישול, לא מסכימה עם זה. בכיריים גז היה לי הרבה יותר קשה להגיע לטמפרטורה מדויקת מאשר באינדוקציה.
(לא הניידת של מידאה, היא חובבנית, מדברת על כיריים אמיתיות) וזה לא נכון שטמפ' החלשה באינדוקציה חזקה יותר מגז. להפך, בכיריים גז סטנדרטיות בעלות 4 להבות, הלהבה הקטנה בכלל לא קטנה כ"כ. וגם כשהיא מוקטנת היא די חזקה ולפעמים שרפה לי אוכל. באינדוקציה, ברגע שאת שולטת ומתמצאת בדרגות, יודעת איזו דרגה מדויקת מתאימה, מאכלים לא נשרפים. ויש גם את דרגה 1 שזה שמירת חום, מה שבכלל לא קיים בגז.
כל הנ"ל באינדוקציה גדולה ומקצועית. לא בניידת של מידאה. יש לי אותה, יש בה הרבה פחות דרגות והנמוכה יחסית חזקה.
כשיש לך כירים על גז ואת רוצה להנמיך / להגביר את עוצמת הלהבה מספיקה תנועה של היד.
בכירים מסוגים אחרים זה ייקח יותר זמן.
ולכן במסעדות יישארו עם כירים על גז.