אני השתמשתי בשל טעמן בצנצנת זכוכית. היא סמיכה והטעם שלה מעולה ממש.ראיתי שיש הבדלים מאוד משמעותיים בין ריבות החלב.
יש ריבות חלב בצנצנות זכוכית ויש מלית ריבת חלב בצנצנות פלסטיק כמו המליות של התמרים וכד'
שחלקן יותר נוזליות וחלקן יותר מוצקות.
(פעם זילפתי ריבת חלב מעל קצפת-ואחרי יום נוזלי ריבת החלב התפרסו מסביב לזילוף
ויצא מכוער ביותר...)
על איזו ריבת חלב את ממליצה?
להמיר שמנת לריצ'. לא להוסיף גבינה ולהשתמש בקרם פרווה בטעם ריבת חלב. במקום פודינג וניל פודינג בטעם ריבת חלב- לחיזוק הטעמים. לגנאש ריצ' ושוקולד מריר. אבל זה ממש לא אותו דבר. ממש לא.איך אפשר להכין בגירסת פרווה?
אפשרי. אבל אז אני ממליצה להשתמש בפודינג בטעם ריבת חלב במקום בפודינג וניל- בעיקר בשביל שירגישו את טעם הריבת חלבתודה על המתכון הנוכחי וכל קודמיו, משתמשת ונהנית המון!!
אפשרי להוריד מהריבת חלב?
אפשר. תקבלי מוס בטעם קינמוני. אם אוהבים אצליכם אז זה ילך. לא כולם אוהבים את הטעם הקינמוני הזה. ובשונה מכדורי הגבינה עם נגיעות לוטוס שהעיליתי כאן תצטרכי כמות גדולה יותר של ממרח לוטוס ואז הטעם יהיה יותר מודגש.האם אפשר לעשות את המתכון הנ"ל עם לוטוס במקום ריבת חלב?
איך זה אמור לצאת?
אולי מישהוא יוכל להחכים אותי.
תודה.
מאוד אוהבים אצלנו לוטוס.אפשרי. אבל אז אני ממליצה להשתמש בפודינג בטעם ריבת חלב במקום בפודינג וניל- בעיקר בשביל שירגישו את טעם הריבת חלב
אפשר. תקבלי מוס בטעם קינמוני. אם אוהבים אצליכם אז זה ילך. לא כולם אוהבים את הטעם הקינמוני הזה. ובשונה מכדורי הגבינה עם נגיעות לוטוס שהעיליתי כאן תצטרכי כמות גדולה יותר של ממרח לוטוס ואז הטעם יהיה יותר מודגש.
לשיקולך.
אפשרימאוד אוהבים אצלנו לוטוס.
להמיר תריבת חלב לאותה כמות של הלוטוס?
רק לתחתית.למוס-
2.5 כוסות ביסקויט טחון
מקציפים שמנת מתוקה לקבלת קצפת. מוסיפים את יתר רכיבי המוס.
שמים כף פירורי ביסקויט בכל גביע. מזלפים מוס מעל לפירורים לגובה של בערך 2/3 כוס.
לא הצלחתי להבין
2.5 כוסות בסקויט זה בשביל להכניס למוס?? או רק לתחתית או גם וגם??
אם זה בקופסא אטומה, הם קפואים היטב והם צפופים בקופסא ולוקחים ביד אז זה אפשרי. אלא אם כן זו נסיעה של מעל שעתייםhbacker, האם מתאים לשנע את הכוסות באוטובוס בינעירוני?
לוטוס זה עם קינמון?אפשרי. אבל אז אני ממליצה להשתמש בפודינג בטעם ריבת חלב במקום בפודינג וניל- בעיקר בשביל שירגישו את טעם הריבת חלב
אפשר. תקבלי מוס בטעם קינמוני. אם אוהבים אצליכם אז זה ילך. לא כולם אוהבים את הטעם הקינמוני הזה. ובשונה מכדורי הגבינה עם נגיעות לוטוס שהעיליתי כאן תצטרכי כמות גדולה יותר של ממרח לוטוס ואז הטעם יהיה יותר מודגש.
לשיקולך.
כן. זה עם נגיעות קינמוןלוטוס זה עם קינמון?
את יכולה לוותר לגמרי על פירורי הביסקויט זה ממש לא חובה.רק לתחתית...
מעולה! תודה... כך יתאים גם לצליאקית שלי
חחחלא הבתי מה עם הפודינג וניל וכל ההמרות שלו...
אני רואה שבמתכון אין בכלל פודינג!
אולי פיספסתי משהו?
כן.רשום לי על שקית השמנת " שמנת מפוסטרת להקצפה" האם זה שמנת מתוקה?
זה מוזר אין סוכר ברכיבים... רק שמנת מפוטרת. לא שיחסר... הריבת חלב מפוצצת אבל רוצה לוודא שזה המוצר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק יב
א לַמְנַצֵּחַ עַל הַשְּׁמִינִית מִזְמוֹר לְדָוִד:ב הוֹשִׁיעָה יְהוָה כִּי גָמַר חָסִיד כִּי פַסּוּ אֱמוּנִים מִבְּנֵי אָדָם:ג שָׁוְא יְדַבְּרוּ אִישׁ אֶת רֵעֵהוּ שְׂפַת חֲלָקוֹת בְּלֵב וָלֵב יְדַבֵּרוּ:ד יַכְרֵת יְהוָה כָּל שִׂפְתֵי חֲלָקוֹת לָשׁוֹן מְדַבֶּרֶת גְּדֹלוֹת:ה אֲשֶׁר אָמְרוּ לִלְשֹׁנֵנוּ נַגְבִּיר שְׂפָתֵינוּ אִתָּנוּ מִי אָדוֹן לָנוּ:ו מִשֹּׁד עֲנִיִּים מֵאַנְקַת אֶבְיוֹנִים עַתָּה אָקוּם יֹאמַר יְהוָה אָשִׁית בְּיֵשַׁע יָפִיחַ לוֹ:ז אִמֲרוֹת יְהוָה אֲמָרוֹת טְהֹרוֹת כֶּסֶף צָרוּף בַּעֲלִיל לָאָרֶץ מְזֻקָּק שִׁבְעָתָיִם:ח אַתָּה יְהוָה תִּשְׁמְרֵם תִּצְּרֶנּוּ מִן הַדּוֹר זוּ לְעוֹלָם:ט סָבִיב רְשָׁעִים יִתְהַלָּכוּן כְּרֻם זֻלּוּת לִבְנֵי אָדָם: