כאן זה לא משמעותי כמו באפיה ואפשר בהחלט סוכר חום דמררה.השאלה הקבועה שלי
סוכר חום בהיר
או סוכר חום כהה לאפיה
תודה רבה!
כאן זה לא משמעותי כמו באפיה ואפשר בהחלט סוכר חום דמררה.השאלה הקבועה שלי
סוכר חום בהיר
או סוכר חום כהה לאפיה
תודה רבה!
אפשר לוותר
נראה לי בסדררוטב לפיצה פרפקטו של אוסם זה טוב?
או שעדיף כבר רסק עגבניות רגיל?
תודה!
כמה גרם רסק עגבניות?אחת המנות האהובות אצלינו.
מגישה על מצע פירה/אורז ליד ירקות מוקפצים.
ארוחה מושלמת.
צפה בקובץ המצורף 728575
לכדורים:
500 גרם עוף/הודו/בקר טחון, מופשר
2 ביצים
1/2-3/4 כוס פירורי לחם מוזהבים [ואולי קצת יותר, לפי הצורך]
1 כף כמון
1 כף כורכום
מלח
פלפל שחור
חופן כוסברה קצוצה דק ממש [כמעט טחונה]
2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
מערבבים את כל רכיבי הכדורים בקערה גדולה עד לקבלת תערובת אחידה. משהים בצד להתגבשות.
בינתיים מכינים רוטב:
1 כוס רוטב צ,ילי מתוק
1 רסק עגבניות גדול בטעם פיצה [לא בשימורים], אם אין אז אפשר רסק רגיל.
מלח
פלפל
1/2 כוס סוכר חום
כוסברה קצוצה [לא חובה]
3 כפות פפריקה
1 כף כורכום
מים [בערך 2.5 ליטר]
בסיר גדול מערבבים את כל רכיבי הרוטב. טועמים לראות שהטעם מאוזן [יכול להיות שצריך עוד סוכר חום תלוי באיזה משתמשים וברמת המתיקו האהובה עליכם ]
כשהרוטב מבעבע בודקים את רמת הדביקות של התערובת. אם אפשר להכין ממנה כדורים בידיים לחות והם לא נוזליים, אבלן כן רכים, התערובת מצויינת. אם רטובה מדי ונזלים ולא מצליחים ליצור כדורים, מוסיפים עוד פירורי לחם לפי התורך. אל תוסיפו יותר מדי כדי שהם ישארו אוריריים. התערובת צריכה להיות כזו שניתן ליצור ממנה כדורים רכים בעזרת ידיים לחות.
אם אתן לא בטוחות שהתערובת יציבה מספיק. הכינו כדור אחד וזרקו לרוטב המבעבע. אחרי חצי דקה נסו להרי אותו עם כף. אם הכדור שמר על צורתו ולא התפרק- התערובת טובה. אם לא תוסיפי קצת פירורי לחם ונסו שוב.
מכינים את כל הכדורים [אני מכינה בגודל של שזיף קטן, בערך 22-25 כדורים מחצי קילו] וזורקים בעדינות לסיר.
מבשלים כחצי שעה.
הרוטב מסמיך אבל הוא מדי סמיך מוסיפים קצת מים תוך כדי בישול. צריך לבדוק מדי פעם
בסופו של תהליך אנחנו רוצים רוטב סמיך יחסית ולא דליל ומיימי.
טיפ: קצצו כרוב וזרקו לסיר עם בישול הכדורים. תקבלו כרוב ממש טעים.
240 גרם או משהו כזה בערך [תלוי בחברה]כמה גרם רסק עגבניות?
אם יש לי רק רסק עגבניות רגיל,240 גרם או משהו כזה בערך [תלוי בחברה]
אפשר.אם יש לי רק רסק עגבניות רגיל,
חשבתי אולי להוסיף לזה תבלין לפיצה
מה דעתך? זה אותו רעיון?
כמה להוסיף לכמות הנ"ל רסק?
בינוניתשאלה מטופשת קצת
על איזה אש לבשל את הקציצות?...
@hbeckerהעני,
נראה לי הרוטב לא יצא לי מספיק סמיך,
אולי שמתי מדי הרבה מים.
לבשל יותר מחצי שעה יעזור?
אגב, חצי שעה נראה לי מזה קצת...
תמיד אפשר לבשל עוד.
העני,
נראה לי הרוטב לא יצא לי מספיק סמיך,
אולי שמתי מדי הרבה מים.
לבשל יותר מחצי שעה יעזור?
אגב, חצי שעה נראה לי מזה קצת...
בדיוק באתי לכתוב את זה!תמיד אפשר לבשל עוד.
בלי מכסה כדי שיהיה אידוי מהיר יותר
אין טעות.בדיוק באתי לכתוב את זה!
הכנתי היום, ומדדתי בכלי את הליטרים. עצרתי בשתיים כי לא היה כבר מקום, ויצא נוזלי מאד מאד.
המשכתי לבשל עוד חצי שעה ולא עזר.
לדעתי יש טעות בכמות המים, שתיים וחצי ליטר זה מדי הרבה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
2.04
כ"ג אדר ב'
השקה חגיגית
חדש בפרוג
קורס חדשנות AI ובינה מלאכותית
14 שיעורים מפוצצים תוכן על כלי הAI השונים ליצירת תמונות וויז'ואל, עריכת וידאו ומושן, כתיבה ורעיונות, אפיון ועיצוב אתרים ועוד המון!
ההרשמה נפתחה!
20.03
י' אדר ב'
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
26.03
טז' אדר ב'
פתיחת מסלול
מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
8.05
ל' ניסן
פתיחת מסלול
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
מלגות גבוהות!
9.05
א' אייר
ירושלמי?
יש לנו מלגה מטורפת עבורך! קורס במימון כמעט מלא!!
אוטומציות עסקיות, בוטים והטמעת מערכות מידע
ההרשמה בעיצומה
28.05
כ' אייר
פתיחת מסלול מורחב:
פיתוח ובניית אתרים
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכח
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אַשְׁרֵי כָּל יְרֵא יְהוָה הַהֹלֵךְ בִּדְרָכָיו:ב יְגִיעַ כַּפֶּיךָ כִּי תֹאכֵל אַשְׁרֶיךָ וְטוֹב לָךְ:ג אֶשְׁתְּךָ כְּגֶפֶן פֹּרִיָּה בְּיַרְכְּתֵי בֵיתֶךָ בָּנֶיךָ כִּשְׁתִלֵי זֵיתִים סָבִיב לְשֻׁלְחָנֶךָ:ד הִנֵּה כִי כֵן יְבֹרַךְ גָּבֶר יְרֵא יְהוָה:ה יְבָרֶכְךָ יְהוָה מִצִּיּוֹן וּרְאֵה בְּטוּב יְרוּשָׁלִָם כֹּל יְמֵי חַיֶּיךָ:ו וּרְאֵה בָנִים לְבָנֶיךָ שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: