בתכנון של המטבח החדש אי"ה
עלה רעיון של אי שמצדו האחד יהיה הכיור והשיש החלבי
ומצדו שני כסאות בר וישיבה (יש גם מקום לפינת אוכל רגילה אבל זה במקום גלוי יותר ולכאורה במשך השבוע נעדיף להשתמש עם הילדים בבר)
השאלה היא אם אתם אוכלים שם גם את הבשרי והחלבי איך אתם עושים את זה?
האם ניתן לשמור על שיש חלבי ולאכול בשרי?
או שרק השטח האחורי הוא מעורב ואז משתמשים במגשים?או שלא אוכלים בכלל בשרי שם ואז אני מתלבטת אם שווה לי המהלך
שאלה שניה לגבי המרחק בין השיש הבשרי שנמצא במקביל לאי
האם 120 סמ זה מרחק סביר/קטן/הגיוני
האם יוכלו 2 אנשים לרחוץ כלים לפתוח את המדיח להוציא דברים מהמגירה בלי להיתקל זה בזה?
כמו"כ אם יש לכם תמונות אני ממש אשמח
תודה
עלה רעיון של אי שמצדו האחד יהיה הכיור והשיש החלבי
ומצדו שני כסאות בר וישיבה (יש גם מקום לפינת אוכל רגילה אבל זה במקום גלוי יותר ולכאורה במשך השבוע נעדיף להשתמש עם הילדים בבר)
השאלה היא אם אתם אוכלים שם גם את הבשרי והחלבי איך אתם עושים את זה?
האם ניתן לשמור על שיש חלבי ולאכול בשרי?
או שרק השטח האחורי הוא מעורב ואז משתמשים במגשים?או שלא אוכלים בכלל בשרי שם ואז אני מתלבטת אם שווה לי המהלך
שאלה שניה לגבי המרחק בין השיש הבשרי שנמצא במקביל לאי
האם 120 סמ זה מרחק סביר/קטן/הגיוני
האם יוכלו 2 אנשים לרחוץ כלים לפתוח את המדיח להוציא דברים מהמגירה בלי להיתקל זה בזה?
כמו"כ אם יש לכם תמונות אני ממש אשמח
תודה