מטבח יש לכן אי במטבח שמשמש כשיש חלבי? כמה שאלות

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
בתכנון של המטבח החדש אי"ה
עלה רעיון של אי שמצדו האחד יהיה הכיור והשיש החלבי
ומצדו שני כסאות בר וישיבה (יש גם מקום לפינת אוכל רגילה אבל זה במקום גלוי יותר ולכאורה במשך השבוע נעדיף להשתמש עם הילדים בבר)

השאלה היא אם אתם אוכלים שם גם את הבשרי והחלבי איך אתם עושים את זה?
האם ניתן לשמור על שיש חלבי ולאכול בשרי?
או שרק השטח האחורי הוא מעורב ואז משתמשים במגשים?או שלא אוכלים בכלל בשרי שם ואז אני מתלבטת אם שווה לי המהלך

שאלה שניה לגבי המרחק בין השיש הבשרי שנמצא במקביל לאי
האם 120 סמ זה מרחק סביר/קטן/הגיוני
האם יוכלו 2 אנשים לרחוץ כלים לפתוח את המדיח להוציא דברים מהמגירה בלי להיתקל זה בזה?

כמו"כ אם יש לכם תמונות אני ממש אשמח :)

תודה
 

סטודיו לגרפיקה

משתמש מקצוען
בתכנון של המטבח החדש אי"ה
עלה רעיון של אי שמצדו האחד יהיה הכיור והשיש החלבי
ומצדו שני כסאות בר וישיבה (יש גם מקום לפינת אוכל רגילה אבל זה במקום גלוי יותר ולכאורה במשך השבוע נעדיף להשתמש עם הילדים בבר)

השאלה היא אם אתם אוכלים שם גם את הבשרי והחלבי איך אתם עושים את זה?
האם ניתן לשמור על שיש חלבי ולאכול בשרי?
או שרק השטח האחורי הוא מעורב ואז משתמשים במגשים?או שלא אוכלים בכלל בשרי שם ואז אני מתלבטת אם שווה לי המהלך

שאלה שניה לגבי המרחק בין השיש הבשרי שנמצא במקביל לאי
האם 120 סמ זה מרחק סביר/קטן/הגיוני
האם יוכלו 2 אנשים לרחוץ כלים לפתוח את המדיח להוציא דברים מהמגירה בלי להיתקל זה בזה?

כמו"כ אם יש לכם תמונות אני ממש אשמח :)

תודה
אצלינו השיש באי הוא משטח פרווה - ללא דברים חמים
בחלק שאוכלים בו את הארוחות יש פלייסמנט מיוחד לכל ארוחה
 

א שיינפלד

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
@שקדיה מה אתם עושים עם שולחן /אי רגיל לאכילה בלבד?
אצלנו למשל אוכלים חלבי עם השולחן עצמו
בשרי שמים על פלייסמנט
אז מה בעצם ההבדל בין פינת אוכל רגילה לאי שהוא גם משטח עבודה?
אם האי חלבי- אוכלים ישיר עליו חלבי
ובשרי שמים על פלייסמנט
 

ליה עמר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
לנו יש אי שהוא משטח עבודה ואכילה, אין בו כיור
המרחק בין האי לקיר ארונות הוא 110 ס"מ
מצרפת תמונה (בתמונה המטבח לא גמור עדיין)

20240418_211310.jpg
20240418_211257.jpg
20240418_211244.jpg
 

בט

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
לנו יש אי שהוא משטח עבודה ואכילה, אין בו כיור
המרחק בין האי לקיר ארונות הוא 110 ס"מ
מצרפת תמונה (בתמונה המטבח לא גמור עדיין)

צפה בקובץ המצורף 1662988צפה בקובץ המצורף 1662990צפה בקובץ המצורף 1662991
מאד יפה!
הכיור הוא כיור כפול ? באיזה מידות ? האם מרוצים ?
או שעדיין לא בשימוש?
 

zs7177

משתמש צעיר
@ליה עמר מותר לשאול מה הרוחב של הסלון מטבח, ומה אורך האי? (כמה מקופ השארתם למעבר)
יעזור לי מאד
תודה!
 

אלישבע קיי

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
עיצוב ואדריכלות פנים
אצלי זה 170 ס"מ, זה מרחב מעולה, לעבודה בו זמנית על שני משטחי השיש
 

ליה עמר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
@ליה עמר מותר לשאול מה הרוחב של הסלון מטבח, ומה אורך האי? (כמה מקופ השארתם למעבר)
יעזור לי מאד
תודה!
רוחב החלל הוא 5.4 מטר, האי באורך של 270 - חצי מהרוחב, יש מספיק מקום לעבור ברווח ועדיין זה אי מספיק גדול לעבודה ולישיבה של 5 כסאות.
מאד יפה!
הכיור הוא כיור כפול ? באיזה מידות ? האם מרוצים ?
או שעדיין לא בשימוש?
תודה!
המטבח בשימוש, אני מרוצה מאד
הכיור הכפול מתאים לארון ברוחב 90 ס"מ - דגם זיה 9 של בלנקו
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
לנו יש 1.20 וזה מעולה לגמרי
גם כשהמדיח פתוח ניתן לעבור שם וגם כשמישהו עובד על השיש עצמו
תודה
האם יכולים 2 אנשים לעבוד בו זמנית על 2 חלקי השיש
לדוגמא אחד עובד על המשטח באי והשני בשטח שמקביל לו?

ליה תודה על התמונה
מטבח ממש יפה!
מה קורה כשמשהו מבשל ומישהו אחר רוצה לפתוח את המקרר?
יש מעבר ל2 אנשים?


ותודה לכולן על המענה
כרגע בשולחן האוכל אנחנו משתמשים ב2 סוגי מפות/פליסמטים
קצת מלחיץ כשהמשטח עצמו מוחזק חלבי ואוכלים עליו בשרי
אם לילד נופל חתיכת בשר חמה מה עושים?
פליסמט זה עדין לא מפה שלמה
וילדים זה לא מבוגרים (אם כי גם למבוגרים יכול לקרות פשלות)
 

ליה עמר

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
ליה תודה על התמונה
מטבח ממש יפה!
מה קורה כשמשהו מבשל ומישהו אחר רוצה לפתוח את המקרר?
יש מעבר ל2 אנשים?
תודה 😀
בהחלט אפשרי, המקרר לא בדיוק מקביל לכיריים
ועובדים בכיף שני אנשים בו זמנית
 

סטודיו לגרפיקה

משתמש מקצוען

ב. מילר

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
רוחב החלל הוא 5.4 מטר, האי באורך של 270 - חצי מהרוחב, יש מספיק מקום לעבור ברווח ועדיין זה אי מספיק גדול לעבודה ולישיבה של 5 כסאות.

תודה!
המטבח בשימוש, אני מרוצה מאד
הכיור הכפול מתאים לארון ברוחב 90 ס"מ - דגם זיה 9 של בלנקו
מה זה האזור השקוע שבין 2 הכיורים? והעיגול המתכתי?
השאלה היא אם אתם אוכלים שם גם את הבשרי והחלבי איך אתם עושים את זה?
האם ניתן לשמור על שיש חלבי ולאכול בשרי?
אולי יתאים לך יותר אי שמחולק ל-2 יחידות, אזור גבוה שיש לעבודה=חלבי עם הכיור, ומקביל לזה - שולחן-דלפק בגובה של שולחן סטנדרט
כיוון כזה, רק העץ יותר נמוך: (תמונה של המעצב איציק אייזנשטיין)
1716929620254.jpeg
 

כוכבה ה.

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
קופצת על האשכול
מרחק בין שיש לקיר - זתומרת שאין שטח עבודה ממול, כמה המינימום הנדרש??
 

ב. רוזנפלד

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
המרחק הנדרש הכי טוב לתפקוד תקין 105- 100!
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טז

א מִכְתָּם לְדָוִד שָׁמְרֵנִי אֵל כִּי חָסִיתִי בָךְ:ב אָמַרְתְּ לַיהוָה אֲדֹנָי אָתָּה טוֹבָתִי בַּל עָלֶיךָ:ג לִקְדוֹשִׁים אֲשֶׁר בָּאָרֶץ הֵמָּה וְאַדִּירֵי כָּל חֶפְצִי בָם:ד יִרְבּוּ עַצְּבוֹתָם אַחֵר מָהָרוּ בַּל אַסִּיךְ נִסְכֵּיהֶם מִדָּם וּבַל אֶשָּׂא אֶת שְׁמוֹתָם עַל שְׂפָתָי:ה יְהוָה מְנָת חֶלְקִי וְכוֹסִי אַתָּה תּוֹמִיךְ גּוֹרָלִי:ו חֲבָלִים נָפְלוּ לִי בַּנְּעִמִים אַף נַחֲלָת שָׁפְרָה עָלָי:ז אֲבָרֵךְ אֶת יְהוָה אֲשֶׁר יְעָצָנִי אַף לֵילוֹת יִסְּרוּנִי כִלְיוֹתָי:ח שִׁוִּיתִי יְהוָה לְנֶגְדִּי תָמִיד כִּי מִימִינִי בַּל אֶמּוֹט:ט לָכֵן שָׂמַח לִבִּי וַיָּגֶל כְּבוֹדִי אַף בְּשָׂרִי יִשְׁכֹּן לָבֶטַח:י כִּי לֹא תַעֲזֹב נַפְשִׁי לִשְׁאוֹל לֹא תִתֵּן חֲסִידְךָ לִרְאוֹת שָׁחַת:יא תּוֹדִיעֵנִי אֹרַח חַיִּים שֹׂבַע שְׂמָחוֹת אֶת פָּנֶיךָ נְעִמוֹת בִּימִינְךָ נֶצַח:
נקרא  17  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה