מה כוונתך ?הסיכון להיוון הרבה יותר משמעותי
למה קלצ??? למה לא מלצ.??
(אני מכיר את מל״צ אך בכל אופן שואל על קל״צ)
מה כוונתך ?הסיכון להיוון הרבה יותר משמעותי
למה קלצ??? למה לא מלצ.??
(אני מכיר את מל״צ אך בכל אופן שואל על קל״צ)
לאזה נורמלי לחכות שבועיים לדבר עם נציג ?
זה מה ששאלתי אם יש טלפון שהבנקאים עונים בו בכלל, כי מי שענה לי במוקד משכנתאות זה רק נציג שאמר לי שיחזרו אליתנסה להתקשר על הבוקר ותחכה שיענו לא שיחזרו אליך...
בנקאים בסניף לא מטפלים במחזורים בלאומי בכלל!!זה מה ששאלתי אם יש טלפון שהבנקאים עונים בו בכלל, כי מי שענה לי במוקד משכנתאות זה רק נציג שאמר לי שיחזרו אלי
מה זה?אתה יכול להפנות אותי למישהו בלאומי שיתן לי הצעה?
מחזור חיצוני רק פרייםמה זה?
משכנתא חדשה?
מחזור פנימי?
חיצוני?
לא יעזור.מחזור חיצוני רק פריים
הצעה מאוד טובהמצו"ב מסלולים נוכחיים לצד הצעות למחזור פנימי של הפריים, זה נקרא הצעות טובות?
וסתם מעניין מה אומרים על המסלולים המקוריים?צפה בקובץ המצורף 1356863
לכמה שנים מלצ?מצו"ב מסלולים נוכחיים לצד הצעות למחזור פנימי של הפריים, זה נקרא הצעות טובות?
וסתם מעניין מה אומרים על המסלולים המקוריים?צפה בקובץ המצורף 1356863
מצו"ב מסלולים נוכחיים לצד הצעות למחזור פנימי של הפריים, זה נקרא הצעות טובות?
וסתם מעניין מה אומרים על המסלולים המקוריים?
נראה שזה טעותלחטוף.
איפה הציעו לך כזה מלצ בכל מטרה????
יש צורך דווקא במרכנתיל?שאלה
משכנתא לדירה חדשה בסכום של 940,000 ש"ח, בנק מרכנתיל הציע את המסלול הבא - האם זו הצעה טובה?
תודה - די דחוף!
החזר חודשי 5475 ₪
- 400 א' ₪ קבועה לא צמודה. 20 שנה 4.98%
- 300 א' ₪ משתנה צמודה . 30 שנה 3.35%
- 240 א' ₪ פריים – 0.2 25 שנה 5.8%
הסבר של הפקיד בבנק:
קיצרתי את הקבועה כדי שנוכל להוזיל אותה ובנוסף זה מקטין את הסיכון לעמלות סילוק לכשתסלק
הוספתי משתנה כל 5 צמודת מדד כיון שהריבית שלה יחסית לא גבוה ובנוסף זה מאפשר לשפר מסלולים אחרים. כיון שיש תכנון לפרוע בזמן די קצר חלק מהמשכנתא יש פחות חשש מהמדד.
25% בפריים כי הריבית שלו גבוהה אז עדיף אולי לא לקחת ממנו הרבה מצד שני הוא לא צמוד למדד ונפרע ללא עמלות
הנחת היסוד של הפקיד בבנק מרכנתיל שהתכנון הוא להקדים את פרעון המשכנתא ברגע שיתאפשר.
אודה על מידע דחוף. תודה
כדאי ללכת ליועץ מיעוץ פה בלי להכיר את האנשים והעסקה לא תקבל מוצר מושלם.במקרה החשבון בנק שם, אז שאלתי אותם וזו ההצעה שנתנו, היות ואני לא מספיק מבין בתחום, לכן אני שואל כאן
למחיר למשתכן אתם רשומים?אבקש עצתכם:
אנו זוג שכאשר ההורים קנו לנו דירה למגורינו (לפני 25 שנה) הם רשמו אותה על שמם (דהיינו, על שם שני זוגות ההורים - של הבעל ושל האישה).
כעת, אנו מעוניינים לקחת הלוואה לצורך השקעה, ולשעבד את הנכס הזה, כשההורים משמשים כ"ערב ממשכן". (משכנתא שקיימת בבנק מזרחי.)
חשבתי, שאולי אפשר לעשות אחרת: מכיון שכעת ההורים כבר מבוגרים (בגילאי: 62, 68, 71,71), אולי אפשר לקחת הלוואת משכנתא הפוכה, על שם ההורים ובשעבוד הנכס שהוא בין כה וכה שלנו, כלפי האמת.
הרווח שבזה יהיה, שלא נצטרך לשלם תשלומים חודשיים לפרעון ההלוואה.
האם אפשר לקחת משכנתא הפוכה כשהנכס רשום על שם שני זוגות?
האם אפשר יהיה לפרוע את ההלוואה בעוד כמה שנים, כשנממש את ההשקעה המתוכננת?
תודה,
אתם יודעים מה אזור הריביות ומה המשמעות של לא לשלם תשלומים בכלל.אבקש עצתכם:
אנו זוג שכאשר ההורים קנו לנו דירה למגורינו (לפני 25 שנה) הם רשמו אותה על שמם (דהיינו, על שם שני זוגות ההורים - של הבעל ושל האישה).
כעת, אנו מעוניינים לקחת הלוואה לצורך השקעה, ולשעבד את הנכס הזה, כשההורים משמשים כ"ערב ממשכן". (משכנתא שקיימת בבנק מזרחי.)
חשבתי, שאולי אפשר לעשות אחרת: מכיון שכעת ההורים כבר מבוגרים (בגילאי: 62, 68, 71,71), אולי אפשר לקחת הלוואת משכנתא הפוכה, על שם ההורים ובשעבוד הנכס שהוא בין כה וכה שלנו, כלפי האמת.
הרווח שבזה יהיה, שלא נצטרך לשלם תשלומים חודשיים לפרעון ההלוואה.
האם אפשר לקחת משכנתא הפוכה כשהנכס רשום על שם שני זוגות?
האם אפשר יהיה לפרוע את ההלוואה בעוד כמה שנים, כשנממש את ההשקעה המתוכננת?
תודה,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: