פרווה יש לי מתכון טוב לקוגל תפו"א!

י.צ

משתמש פעיל
מרכיבים:
5 תפו"א גדולים.
3 ביצים.
חצי כוס שמן. (ח"פ פלסטיק)
מלח פילפל לפי הטעם.
אופן ההכנה:
קוצצים את התפו"א
מוסיפים לקערה
מחממים את השמן ושופכים לקערה מערבבים טוב
מוסיפים את הביצים
פלפל מלח
מערבבים
שופכים ל2 תבנית אינגליש קייק
גדולות (ככה לי הספיק)
שעה בתנור 200 מעלות תורבו
בתאבון !


אם יש לכם שיפורים תגיבו.
תודה.
 

קבצים מצורפים

  • IMG_20230320_122235_626.jpg
    IMG_20230320_122235_626.jpg
    2.3 MB · צפיות: 42
  • IMG_20230320_122237_723.jpg
    IMG_20230320_122237_723.jpg
    2.1 MB · צפיות: 80

חנה חיה

משתמש סופר מקצוען
אם יש לכם שיפורים תגיבו.
תודה.
לא שיפור, אלא רעיון נוסף
אמא שלי. כשהיא מתחילה לקלף את התפו"א לקיגעל,
היא מדליקה את התנור ומחממת בתבנית של הקיגעל את השמן
ואז כשהעיסה מוכנה שופכת את השמן החם לתוכו. מאוד משבח

גם בצל מטוגן מלמעלה מאוד טעים
 

EfratHL

משתמש פעיל
לא שיפור, אלא רעיון נוסף
אמא שלי. כשהיא מתחילה לקלף את התפו"א לקיגעל,
היא מדליקה את התנור ומחממת בתבנית של הקיגעל את השמן
ואז כשהעיסה מוכנה שופכת את השמן החם לתוכו. מאוד משבח

גם בצל מטוגן מלמעלה מאוד טעים
בצורה הזאת אגב ניתן להפחית משמעותית את כמות השמן. כדאי לשים את התערובת ישירות בתבנית של השמן המחומם ולא לערבב. מכיוון שהשמן כבר רותח הוא נותן את אפקט ה"מטוגן" והקריספי שנותנת הכמות הרגילה. במקום השמן יש להוסיף כחצי כוס מים רותחים.
 

ילילי

משתמש מקצוען
אני עושה את המתכון הזה-

הומלץ כאן בפורום בעבר. מעולה ממש.
 

י.צ

משתמש פעיל

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  1  פעמים

לוח מודעות

למעלה