בשרי יש אפשרות לצרוב חזה עוף בלי מחבת פסים?

שרי ויסוצקי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אין לי מחבת פסים
וגם לא ששה לטגן....
כתוב לי במתכון לצרוב את החזה עוף...
יש למשהיא עוד דרך להציע?
 

שרי ויסוצקי

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אין?
אז נוותר על המתכון להפעם????:p:p
יש אולי למשהיא מתכון לחזה עוף משודרג?
 

I can do it

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
אין?
אז נוותר על המתכון להפעם????:p:p
יש אולי למשהיא מתכון לחזה עוף משודרג?
אולי בטוסטר...?
(פעם רציתי לעשות על האש מאולתר אז לקחתי את התבנית פסים של התנור הבשרי הנחתי שתי תבניות חד פעמי בשני צידי הגז ועל זה הנחתי את התבנית (האמצע היה באויר) וציליתי על זה
היה טעיםם)
 

מלכה123

משתמש מקצוען
אפשר בתנור. מחממים את התנור על תונית גריל בחום הכי גבוה שלו. שמים את החזות על הרשת (שמיועדת להנחת תבניות ח"פ) ומתחת שמים תבנית תנור רגילה לאגירת הנוזלים. אופים (בחלק העליון ביותר של התנור) במשך 2-3 דקות מכל צד.
 

קריה נאמנה

משתמש מקצוען
איך צורבים בלי הרבה שמן?
במחבת טפלון?
בטפלון או שיש שחור לא צריך הרבה שמן. בד"כ משקה את החזה במרינדה שיש בה גם שמן, וזה מספיק.
מחממת את המחבת היבשה וכשחם, מניחה עליה את פרוסות החזה. זה לא נצרב בדוגמת פסים, אבל נצרב היטב וטעים מאד.
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
בטפלון או שיש שחור לא צריך הרבה שמן. בד"כ משקה את החזה במרינדה שיש בה גם שמן, וזה מספיק.
מחממת את המחבת היבשה וכשחם, מניחה עליה את פרוסות החזה. זה לא נצרב בדוגמת פסים, אבל נצרב היטב וטעים מאד.
גם אני נהגתי כך עד שקבלתי במתנה מחבת פסים ויצא מעולה גם במחבת רגילה.
חשוב מאד לחמם היטב את המחבת.
 

גמד

משתמש מקצוען
גם אני נהגתי כך עד שקבלתי במתנה מחבת פסים ויצא מעולה גם במחבת רגילה.
חשוב מאד לחמם היטב את המחבת.
ולי יש מחבת פסים שלא צורבת פסים אלא סתם חלקים בחזה, גם כשהיא רותחת ובלי שמן...
למה?!
 

טוליפ לבן

משתמש מקצוען
אין לי בכלל נסיון בצריבה, וכן מעניין אותי לנסות.
רק תגידו, כמה זמן החזה צריך להיות על המחבת כדי שיתבשל בטוח עד הסוףףףףףף?
או שאולי הרעיון שזה כמו בשר על האש - חצי שרוף ורבע נא?
 

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
רק תגידו, כמה זמן החזה צריך להיות על המחבת כדי שיתבשל בטוח עד הסוףףףףףף?
או שאולי הרעיון שזה כמו בשר על האש - חצי שרוף ורבע נא?
משך הבישול תלוי בעובי הנתח.
בהנחה שכל הנתחים בעובי זהה חותכים אחד ובודקים שהבשר לבן ולא ורדרד- מה שאומר שהוא מבושל.
עוף אמור להיות מבושל לגמרי. מסוכן לאכול עוף נא/חצי נא.
 

עולם קטן

משתמש פעיל
גם מחבת רגילה(עדיף יציקה/שיש שחוק) טובה.
ברור שאפשר גם עם טפלון.
מחבת פסים רק עושה צורה של פסים על החזה עוף- אני לא מצאתי עוד יתרון למחבת פסים:)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד הִנֵּה מַה טּוֹב וּמַה נָּעִים שֶׁבֶת אַחִים גַּם יָחַד:ב כַּשֶּׁמֶן הַטּוֹב עַל הָרֹאשׁ יֹרֵד עַל הַזָּקָן זְקַן אַהֲרֹן שֶׁיֹּרֵד עַל פִּי מִדּוֹתָיו:ג כְּטַל חֶרְמוֹן שֶׁיֹּרֵד עַל הַרְרֵי צִיּוֹן כִּי שָׁם צִוָּה יְהוָה אֶת הַבְּרָכָה חַיִּים עַד הָעוֹלָם:
נקרא  19  פעמים

אתגר AI

חיבורים • אתגר 18

לוח מודעות

למעלה