(אחרי שכאן עזרו לי בעניין טעם של אבקת אפיה, ניגש לשמרים--)
הכנתי היום פיצות והטעם של השמרים בבצק מידי דומיננטי.
יש בו 3.5 כוסות קמח. כף וחצי שמרים.
זה היה נראה לי מידי, אבל בפועל המירקם של הבצק האפוי יצא ממש מעולה...
רק הטעם....
מה להבא כדאי להוסיף בבצק כדי למתן את הטעם של השמרים?
הכנתי היום פיצות והטעם של השמרים בבצק מידי דומיננטי.
יש בו 3.5 כוסות קמח. כף וחצי שמרים.
זה היה נראה לי מידי, אבל בפועל המירקם של הבצק האפוי יצא ממש מעולה...
רק הטעם....
מה להבא כדאי להוסיף בבצק כדי למתן את הטעם של השמרים?