אני לא יודעת אם זה נחשב בגדר טיפ,
אבל אני כמעט לא משתמשת בתבלינים מתועשים אלא כמעט ורק בחומרים טבעיים
עשבי תיבול, על כל גווניהם יעשו את העבודה מעולה, ויתנו נחוח טרי ואיכותי לכל מאכל.
בתוספת שום טרי כתוש קצוץ או חתוך,
במידה וארצה להשתמש בתבלינים "רגילים" אעדיף תמיד לרכוש אותם בחנות תבלינים, פיצוחים וכו, הטעם שונה לחלוטין.
טיפ נוסף , ספציפי לשניצלים/מוסקה:
טבילה של החצלי לדוגמא בקמח תפו"א תתן מוצאה הרבה יותר טובה מטבילה בקמח רגיל.
נסו ותהנו.
אבל אני כמעט לא משתמשת בתבלינים מתועשים אלא כמעט ורק בחומרים טבעיים
עשבי תיבול, על כל גווניהם יעשו את העבודה מעולה, ויתנו נחוח טרי ואיכותי לכל מאכל.
בתוספת שום טרי כתוש קצוץ או חתוך,
במידה וארצה להשתמש בתבלינים "רגילים" אעדיף תמיד לרכוש אותם בחנות תבלינים, פיצוחים וכו, הטעם שונה לחלוטין.
טיפ נוסף , ספציפי לשניצלים/מוסקה:
טבילה של החצלי לדוגמא בקמח תפו"א תתן מוצאה הרבה יותר טובה מטבילה בקמח רגיל.
נסו ותהנו.