פעם אחת ולדמיד אני חייבת להבין (שנים אני מסוקרנת)
למה אבקת אפיה וסוכר וניל נמכרות בצורה הזו ??? (בשקיות הקטנות)
מעטות הם המתכנים שרשום 1 שקית אבקת אפיה ...../ 2 סוכר וניל .........
יש המון מתכונים שרשום 2/ 3 כפיות....
ואז נשארים עם שקית פתוחה ששומרים לעוגה הבאה או שזה הולך לפח
לא צריכה לתאר לכם מה קורה
מה ההבדל בין הנ"ל
לסודה לשתיה /תמצית וניל וכד....
ממתינה ליום שימכרו אותם בקופסא כמו כל תבלין
ממש מסקרן אותי מה עומד מאחורי זה
למה אבקת אפיה וסוכר וניל נמכרות בצורה הזו ??? (בשקיות הקטנות)
מעטות הם המתכנים שרשום 1 שקית אבקת אפיה ...../ 2 סוכר וניל .........
יש המון מתכונים שרשום 2/ 3 כפיות....
ואז נשארים עם שקית פתוחה ששומרים לעוגה הבאה או שזה הולך לפח
לא צריכה לתאר לכם מה קורה
מה ההבדל בין הנ"ל
לסודה לשתיה /תמצית וניל וכד....
ממתינה ליום שימכרו אותם בקופסא כמו כל תבלין
ממש מסקרן אותי מה עומד מאחורי זה