דרוש מתכון חזה בשר בקר וצואר בקר

חניפו

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
D I G I T A L
צוואר זה מס' 10
מתנהג מצויין
משתמשת בו כל פעם שצריך בשר.
 

פינחס רוזנצוויג

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
חזה זה 3 צוואר זה 10
לצוואר יש שני חלקים, יש את החלק הפנימי שהוא רך ומתאים מאוד לכל בישול וגם לקדירה ולצלי והוא כמו מס' 4 ו5, ויש את החלק החיצוני שצריך שליקה ארוכה או לטחינה, בדרך כלל אם החתיכה די קטנה, זה רק החלק הפנימי.
החזה מספר 3 יש בו הרבה שומן וגם הצורה שלו לא חלקה, מה שמקשה להשתמש בו לבישול ולקדירה, בכל זאת הוא מתאים לאמיצים שמוכנים להשקיע זמן בבישול איטי. גם החתיכות לא יוצאות הכי יפות לחלוקה, אבל זה כבר עינין של טעם, ומי שאוהב להגיש פרוסות מדוייקות, עדיף לו החתיכות האחרות.
 

יואל ארלנגר - קקטוס

אוהב קצת מהכל
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
חזה זה 3 צוואר זה 10
לצוואר יש שני חלקים, יש את החלק הפנימי שהוא רך ומתאים מאוד לכל בישול וגם לקדירה ולצלי והוא כמו מס' 4 ו5, ויש את החלק החיצוני שצריך שליקה ארוכה או לטחינה, בדרך כלל אם החתיכה די קטנה, זה רק החלק הפנימי.
החזה מספר 3 יש בו הרבה שומן וגם הצורה שלו לא חלקה, מה שמקשה להשתמש בו לבישול ולקדירה, בכל זאת הוא מתאים לאמיצים שמוכנים להשקיע זמן בבישול איטי. גם החתיכות לא יוצאות הכי יפות לחלוקה, אבל זה כבר עינין של טעם, ומי שאוהב להגיש פרוסות מדוייקות, עדיף לו החתיכות האחרות.
מספר 3 נחשב לנתח דל שומן
הוא כן עטוף בשומן, אבל אפשר בקלות להוריד
הצורה שלו מאוד יפה וחלקה
הוא באמת לא מתאים לבישולי קדירה
אלא לצליה איטית בתנור.
ואחרי צליה כזאת הוא נפרס לפרוסות יפהפיות.
 

tmaya

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
לדעתי 3 פחות מומלץ. הוא קשה, ומורכב משערות שערות.
אני לא רוויתי ממנו נחת.
 

נר ריחני

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
בשר 3 פשוט צריך לדעת איך להכין, ועוד דבר, יש שתי חלקים בשלוש יש את האחד שיש שומן מעל והשני שהשומן מעורבב באנגלית מכונה cut1 או cut 2 שיותר מוצלח
מכינה ככה : להקפיד על זמן האפיה שעה ורבע על כל חצי קילו ושיהיה מכוסה הרמטי בחום של 150 יוצא מושלם
 

נ.חרט

משתמש מקצוען
הכנתי בשר 3 בשיטה של ג'אווה- חושבת (לא יודעת לתייג).

השרתי את הבשר ברוטב שהכנתי- קצת דבש,יין,פלפל שחור ואדום, שום גבישי, ואיזה תבלינים שרוצים, לילה שלם

אח"כ עטפתי באיזה 3 חתיכות של נייר כסף לתנור רותח- ואז הנמכתי את החום ל150-120- תלוי תנור לאיזה 3-4 שעות.

הוצאתי וקיררתי-חתכתי לפרוסות- ממש יפות- יצא רך וטעים המיוחדד.
 

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
הכנתי בשר 3 בשיטה של ג'אווה- חושבת (לא יודעת לתייג).

השרתי את הבשר ברוטב שהכנתי- קצת דבש,יין,פלפל שחור ואדום, שום גבישי, ואיזה תבלינים שרוצים, לילה שלם

אח"כ עטפתי באיזה 3 חתיכות של נייר כסף לתנור רותח- ואז הנמכתי את החום ל150-120- תלוי תנור לאיזה 3-4 שעות.

הוצאתי וקיררתי-חתכתי לפרוסות- ממש יפות- יצא רך וטעים המיוחדד.
חחח
הרגע נכנסתי לאשכול כדי להמליץ על זה.
הולך פצצה עם 3 ו10.
זה המתכון, אם מישהו פספס
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה