זה תהליך קצת מורכב אבל התוצאה מוצלחת ביותר - ולמי שלא אוכל שום ממתק קנוי זה
הממתק של פסח!!
מלבינים שקדים (מניסיון צריך הרבה
) ע"י השרייתם כחצי שעה במים רותחים
(כאשר המים קצת מתקררים ) מורידים את הקליפות, פורסים לייבוש (עם לא זה יכול להעלות עובש אחר כך
)
טוחנים דק דק. ועכשיו למתכון...
1 כוס שקדים מולבנים טחונים
3/4 כוס אבקת סוכר
1 חלמון ביצה
1 כף מיץ לימון
1 כף מים
מערבבים במחבת את החלמון עם המיץ והמים (עד שנהיה "חביתה")
מערבלים עם שאר הרכיבים במעבד מזון עם ה"סכין" הפלסטיק עד שזה נהיה לגוש.
מגלגלים לכדורים - ומחביאים היטב!!
(עד לאחר מה נשתנה...)
נ.ב. עם יש לכם ביצים גדולות יתכן ותצטרכו להגדיל את כמות השקדים והסוכר כדי שזה לא יהיה רטוב מידי.
בהצלחה
ותספרו איך יצא לכם...