גלידה אביבית
רכיבים:
8 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
2 שקיות סוכר וניל (לא חובה!)
אופן ההכנה:
לטרוף את החלמונים והסוכר וניל להוסיף שמן ומים בהדרגה.
בקערה נפרדת להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב.
לאחד את שניהם לתערובת אחידה - וזו התערובת הבסיסית.
לגלידה זו אפשר להוסיף טעמים כרצונך:
טעם קפה- 2 כפות קפה נמס ו2 כפות סוכר.
טעם שוקו- כף גדושה קקאו ו3 כפות סוכר.
טעם תות- 1/2 כוס תותים מעוכים היטב ו2 כפות מיץ לימון.
טעם שנף- 2 שקיות סוכר וניל ו 2 כפות אגוזים קצוצים.
רכיבים:
8 ביצים
1/2 כוס שמן
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס מים
2 שקיות סוכר וניל (לא חובה!)
אופן ההכנה:
לטרוף את החלמונים והסוכר וניל להוסיף שמן ומים בהדרגה.
בקערה נפרדת להקציף חלבונים וסוכר לקצף יציב.
לאחד את שניהם לתערובת אחידה - וזו התערובת הבסיסית.
לגלידה זו אפשר להוסיף טעמים כרצונך:
טעם קפה- 2 כפות קפה נמס ו2 כפות סוכר.
טעם שוקו- כף גדושה קקאו ו3 כפות סוכר.
טעם תות- 1/2 כוס תותים מעוכים היטב ו2 כפות מיץ לימון.
טעם שנף- 2 שקיות סוכר וניל ו 2 כפות אגוזים קצוצים.