כל וילון ניתן להתקין מהתקרה, יש לי מדריך באתרשלום. אני מחפשת וילון עם חיבור למסילה מהתקרה בלבד. כי החלון עד לתקרה.
מומלץ בכל פההיי,
אשמח לקבלת המלצות לוילון לבן יפה ואיכותי לסלון
(משום מה הקישורים הקימים מביאים לדפים רקים...+)
יש קישור כזה בצבע לא לבן ? אלא יותר שמנת
יש עם חוט?
תמונה שלקוחה שלי שלחהיש מישהי שקנתה וילון בעלי ויכולה לשתף תמונה מהמציאות?
תודה!
איזה וילון זה? אפשר קישור ?תמונה שלקוחה שלי שלחה
זה וילון שהמלצתי עליו למשרד, היא רצתה אותו לחדר שינה...איזה וילון זה? אפשר קישור ?
וילון טול
ק.ש.![]()
וילונות טול לבנים שקופים בסגנון עיוורים לסלון עם פסים אנכיים, וילון שקוף בסגנון אופנתי לעיצוב הבית במידה אישית - AliExpress 15
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
שייך לאיזה קישור?תמונה שלקוחה שלי שלחה
צפה בקובץ המצורף 1895492
הוספתי.שייך לאיזה קישור?
מומלץ בכל פה
שיווקי![]()
וילונות חלון מפוארים מבד עבה איכותי מבד טול לבן Asazal לחדר השינה וילה, דקורציה לחדר המרכזי - AliExpress 15
לא הבנתי, לא מומלץ לבית?הוספתי.
אני לא ממליצה עליו לבית, יש לו פסים לאורך, זה הרבה יותר מומלץ ויש תמונות אותנטיות בחוות דעת קונים:
לא הבנתי, לא מומלץ לבית?
אז מה מומלץ לבית? (לסלון)
מומלץ בכל פה
שיווקי![]()
וילונות חלון מפוארים מבד עבה איכותי מבד טול לבן Asazal לחדר השינה וילה, דקורציה לחדר המרכזי - AliExpress 15
זה הרבה יותר מומלץ ויש תמונות אותנטיות בחוות דעת קונים:
![]()
![]()
![]()
אהבתי. תודההוספתי.
אני לא ממליצה עליו לבית, יש לו פסים לאורך, זה הרבה יותר מומלץ ויש תמונות אותנטיות בחוות דעת קונים:
אהבתי. תודה
יש אולי משהו טיפהלה יותר שקוף?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: