בשביל זה יש את הערוץ הפרטי.לא כל מה שכותבים - כותבים ברשות הרבים
ממש תלוי למי.את לא יודעת כמה כח צריך בשביל לשבת ללמוד יום שלם
ופרוג....בן משפחתינו יושב שעות מול המחשב
המחשב שלו חסום בנתיב, חסום בשביל פריצות וכדו', אבל מספיק דברים מעניינים פתוחים שם
הוא מסתכל בחדשות ויכול לעבור שוב ושוב על אותם סרטים כמו הדברות ועוד כמה נעייס'
כדאי לך לאמץ בחום את משפט החתימה שלך. בתקוה שכך הבעיה שלך תיעלםבן משפחתינו יושב שעות מול המחשב
המחשב שלו חסום בנתיב, חסום בשביל פריצות וכדו', אבל מספיק דברים מעניינים פתוחים שם
הוא מסתכל בחדשות ויכול לעבור שוב ושוב על אותם סרטים כמו הדברות ועוד כמה נעייס'
לי זה נראה חסר תכלית ומטרה, אבל הוא נראה "מרותק"
איך יודעים אם זה התמכרות או שזה באמת מעניין?
מה אפשר לעשות בנידון?
תודה מראש לכל תשובה
כדאי לך לאמץ בחום את משפט החתימה שלך. בתקוה שכך הבעיה שלך תיעלם
ממש תלוי למי.
יש כאלו שזה מה שזיכו אותם מהשמים.
ויש כאלו שנתנו להם בזה עונג-בל-ישוער.
גם בלי זה - אם זה סדר עולה/יורד - מהקל לכבד ה-4 אמור להיות "תמיד"!!!משהו פה לא הגיוני: "אף פעם" - מביא לידי התוצאות הכי חמורות.
זה אולי תרגום לא מוצלח משפה אחרת.
כמובן.גם בלי זה - אם זה סדר עולה/יורד - מהקל לכבד ה-4 אמור להיות "תמיד"!!!
בתום המבחן חבר את כל התשובות. ככל שמספר הנקודות שקיבלת גבוה יותר – דרגת ההתמכרות שלך לאינטרנט גבוהה יותר.
20-49 נקודות – אתה גולש אינטרנט ממוצע. לעיתים אתה גולש זמן רב מידי – אבל יש לך שליטה על מידת השימוש שלך במחשב.
80-100 נקודות – ההתמכרות שלך לגלישה באינטרנט היא כבדה וגורמת לך לעיתים קרובות לקשיים שעלולים להתבטא בהישגיך בלימודים, יחסיך עם בני משפחתך וחבריך ועוד… במקרה זה מומלץ שתעבור שוב על המבחן שעשית ותתמקד בשאלות שבהן מספר הנקודות שלך היה גבוה ביותר. למשל אם ענית על שאלה מספר 12 בקשר למחסור בשעות שינה בגלל האינטרנט – נסה לחשוב האם קשה לך במיוחד לקום בבוקר לביה"ס? האם אתה מרגיש לעיתים קרובות שאתה נוטה להירדם או לא להיות מרוכז בשיעורים? אם אכן זה המצב – היה אתה אדון למספר השעות שאתה מבלה מול המחשב ואל תיתן למחשב להיות אדון לבריאותך, מצב רוחך, הישגיך בלימודים וחייך החברתיים. בהצלחה!
לפני תקופה ארוכה היו במסגרת פרוג פרסומות של ארגון גדול שעוזר מאד בהתמכרויות מעין אלו, אני אשתדל להיזכר איך נקרא.
כמדומני (לפי הקונסטלציה שעולה משמו של הארגון) שמדובר בארגון שעוסק במקרים הרבה יותר קשים, שלפי העולה מהודעת הפתיחה אין להם שייכות למקרה המדובר.הארגון נקרא שמור עיניך, יש לו פעילות נרחבת, נגישה, אטרקטיבית וחכמה בנושא גמילה מאינטרנט, חינם, תוכלי לראות לבד באתר שלהם.
ראיתי שם גם מחלקה של "עזרה לבנות זוג"
והעתקתי לך מייל וטלפון: קו חם (1599-500-119), מייל תמיכה (<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>)
בהצלחה!
עם כל הדברים הנכונים שנכתבו על הצורך של הגברים באיוורור, עדיין, כפי שנכתב בשורה התחתונה, מותר לאישה לעזור לעצמה לחיות חיים טובים יותר. גם לבעל יהיו חיים טובים יותר אם אשתו תהיה שמחה, מאושרת ומסופקת.ובכן חברי פרוג המסורים
תודה על הנסיונות לעזור
באמת הייתי מבולבלת וקיבלתי כאן זוויות ראיה חדשות ומעניינות שאין ספק שיתנו לי כח ותועלת
השאלה הראשונה היתה האם יש סימנים ברורים
ובאמת כנראה אין לכם מענה לשאלה זו
והאמת השניה שאם היו אצלנו סימנים ברורים והמצב היה קשה אז השאלה לא היתה מגיעה לכאן אלא לרב שלנו או למומחה אחר ובאופן מיידי
אני מזדהה כאן עם האמירות שאין לנו אפשרות להבין את הגברים ואת הצורך שלהם באיוורור
ובטח אסור לנו הנשים להיות המשגיח שלהם רק עניין אותי עד כמה....
ולמי שאמר לי להסתכל על החתימה שלי, תודה על התזכורת, אבל זה לא מונע ממני לנסות לעזור לעצמי לחיות חיים טובים יותר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: