ניתן להתייעץ בנושא עם מחלקת ייעוץ רפואי של עזר מציון.כמו למשל התייעצות האם ליטול תרופה מסויימת וכד'
אני שאלתי אותם פעמיים שאלות, והמזכירות ענו על דעת עצמן. לצערי, התשובות לא היו אמינות דיין.ניתן להתייעץ בנושא עם מחלקת ייעוץ רפואי של עזר מציון.
אז תבקשי בנימוס לדבר עם היועץ עצמו.אני שאלתי אותם פעמיים שאלות, והמזכירות ענו על דעת עצמן. לצערי, התשובות לא היו אמינות דיין.
תודה.אז תבקשי בנימוס לדבר עם היועץ עצמו.
מהנסיון שלנו, יש לו הרבה מאד ידע.
יש את איש החסד ר' יעקב שקול שבקי עצום והכי חשוב יודע לענות גם לאנשים קטנים בדברים קטנים.תודה.
נקווה שלא נצטרך שוב.
ברור. הרב ראגוביי עזב שם ואין להם את מי לשאולאני שאלתי אותם פעמיים שאלות, והמזכירות ענו על דעת עצמן. לצערי, התשובות לא היו אמינות דיין.
בדיוק בררתי אפשר להשיג את "היועץ עצמו"- שזה הרב רגוביי בארגון מזור בטלפון 03-6351111אז תבקשי בנימוס לדבר עם היועץ עצמו.
מהנסיון שלנו, יש לו הרבה מאד ידע.
עיין בתגובתי הקודמת. אני חושב שאצל הרב רגוביי זה אחרת- תבדוקאני רוצה רק להעיר (ולהזהיר), הייתי פעם בכנס של יועצים רפואיים.
חלקם עושים עבודת קודש תוך שמירת סודיות כנדרש,
חלקם מגלגלים שמות ופרטים בריש-גלי, בלי רגישות מינימלית וכמובן בלי זנב של אתיקה מקצועית (מה זה בכלל? מילים שהמציאו חילונים שונאי ישראל?)
בבקשה לא לזרוק סתם דיבורים שאין להם בסיס.ברור. הרב ראגוביי עזב שם ואין להם את מי לשאול
את יודעת מה שמו?יש להם בהחלט יועץ רפואי. כבר תקופה ארוכה. מאז שהרב ראגוביי יצא.
התקשרתי עכשיוניתן להתייעץ בנושא עם מחלקת ייעוץ רפואי של עזר מציון.
ממליצה על הרב יוסל צוקרמןהתקשרתי עכשיו
זה ממש לא רציני!
בקשתי גם לדבר עם היועץ ולא נתנו לי
מה עושים?
אולי טייטל או שלמה דרנגר? אין לי תמס' אולי למישהו יש לשים פה?התקשרתי עכשיו
זה ממש לא רציני!
בקשתי גם לדבר עם היועץ ולא נתנו לי
מה עושים?
טייטל: 036194557אולי טייטל או שלמה דרנגר? אין לי תמס' אולי למישהו יש לשים פה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: