דרוש מתכון הצילו!!! אין לי מה לאכול!

STBW

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
התינוקת שלי בת החודש וחצי אלרגית
פריחה פצעים הקאות שלשולים שלא תדעו מצרות
התחלתי דיאטה רצחנית
ועכשיו התינוקת כבר לא צרחנית
אבל, לי אין מה לאכול

אסור לי
קמח חיטה לבן למלא
סוכר לבן
מוצרי חלב
מרגרינה
תפו"א
תירס - קורנפלקס, קורנפלור, פודינג
עגבניות
אבוקדו
חצילים
כרוב
בננה
פירות הדר
נקניקיות
קקאו -שוקולד
בוטנים
אגוזי לוז
טיגון בשמן עמוק
תבלינים חריפים
דגים מעושנים

אנא
תנו לי מתכונים טעימים שקלי קלות להכין אותם
שמכילים מה שאני כן יכולה לאכול

קמח כוסמין
קמח שיפון
סילאן
אבקת חרובים
סוכר דמררה
פירות ירקות
 
נערך לאחרונה ב:

דינוש

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
את פינת המתכונים אשאיר לשפיות פה אבל חייבת להגיד שזה מדהים לראות מה את מסכימה לעבור בשבילה במקום לתת לה בקבוק וזהו
(למרות שאולי יגיע שלב שכן תצטרכי לתת כי אם לא תצליחי להכין כל פעם מה שמותר כדי לאכול נורמלי לא יהיה לך מספיק כוח וחלב ואז לא ממש הרווחת פה)
מעריכה! ושיהיה לך בהצלחה ענקית:)
 

אינסוף

משתמש מקצוען
קודם כל - כל הכבוד לך!
גמני עשיתי דיאטה כזו שנה+ בשביל הבן שלי ותדעי שזה שווההה!
זה עוזר וזה חשוב לתינוקות כאלו שתחליפי החלב שלהם מצומצמים ולא מספיק בריאים!
ארוחות צהרים אין לך בעיה כי את יכולה דגים (לי היה אסור), עופות, מרקים וכו'.
אז מה את מחפשת - דברים מתוקים? ארוחות? תמקדי יותר.
דרך אגב אני בתקופה הזו אכלתי הרבה - חלווה! (השומנים מתקזזים בדיאטה הזאת )
כמובן שקדים ואגוזים ותמרים- נותן כח יותר מחטיפים למינהם!
לניצת הדובדבן יש עוגיות בריאותיות כאלו מקמחים שונים וחטיפים משוקולד חרובים (המחיר, הוי, המחיר)

מעריכה מאד!
המון הצלחות! אל יאוש זה גם עובר בסוף, ומוכיח את עצמו!
 
הכנו לכם קולקציה חדשה במחירי רצפה, חבל על הזמן שלכם! תזמינו באתר ותקבלו עד הבית.

הפקות על

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
את פינת המתכונים אשאיר לשפיות פה אבל חייבת להגיד שזה מדהים לראות מה את מסכימה לעבור בשבילה במקום לתת לה בקבוק וזהו
(למרות שאולי יגיע שלב שכן תצטרכי לתת כי אם לא תצליחי להכין כל פעם מה שמותר כדי לאכול נורמלי לא יהיה לך מספיק כוח וחלב ואז לא ממש הרווחת פה)
מעריכה! ושיהיה לך בהצלחה ענקית:)
לתינוקות רגישים כאלו זה בכלל לא לתת בקבוק וזהו
הם רגישים לתחליפי חלב עוד יותר
והתסכול מלנסות מליון סוגים ובתווך התינוק האומלל
כבר עדיף לשמור דיאטה
ובאמת כל הכבוד לך! זה ממש לא קל, אבל זה משתלם
הרבה הצלחה
 

STBW

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
וואו

תודה רבה על כל העידוד
זה כ"כ נותן כוח
קטניות גם אסור לך?
מותר לי קטניות חוץ מתירס

קודם כל - כל הכבוד לך!
גמני עשיתי דיאטה כזו שנה+ בשביל הבן שלי ותדעי שזה שווההה!
זה עוזר וזה חשוב לתינוקות כאלו שתחליפי החלב שלהם מצומצמים ולא מספיק בריאים!
ארוחות צהרים אין לך בעיה כי את יכולה דגים (לי היה אסור), עופות, מרקים וכו'.
אז מה את מחפשת - דברים מתוקים? ארוחות? תמקדי יותר.
דרך אגב אני בתקופה הזו אכלתי הרבה - חלווה! (השומנים מתקזזים בדיאטה הזאת )
כמובן שקדים ואגוזים ותמרים- נותן כח יותר מחטיפים למינהם!
לניצת הדובדבן יש עוגיות בריאותיות כאלו מקמחים שונים וחטיפים משוקולד חרובים (המחיר, הוי, המחיר)

מעריכה מאד!
המון הצלחות! אל יאוש זה גם עובר בסוף, ומוכיח את עצמו!
אסור לי דגים מעושנים

אני מחפשת מתכונים בעיקר לדברים מתוקים של בין הארוחות
במקום השוקולד והגלידות;)

עוגות חטיפים וכד'
תחליף לסלט המסורתי עם העגבניות
 
נערך לאחרונה ב:

מירי456

משתמש מקצוען
טעים ומשביע
עוגת/לחם טחינה:
4 ביצים
6 כפות טחינה גולמית
2 כפות דבש/סוכר חום
1 כפית א. אפיה
מלח
לערבב במיקסר היטב ולאפות חצי שעה 180 מ'
אפשר לפזר למעלה גרעינים/שומשום וכד'

זה המתכון המקורי, אני הפכתי את זה יותר לעוגה
הוספתי עוד טחינה ועוד דבש (לא הורדתי את המלח)
ואפיתי קצת פחות זמן כדי שיצא יותר עסיסי ורטוב

ממליצה לך להתחיל עם המתוק כי את זה יותר אוהבים...

הרבה הצלחה!
 

שלווה בחווה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
תפציצי את המקפיא שלך בדברים טעימים שאת כן יכולה לאכול,
שולחת לך מתכון טעים של עוגיות קוואקר (אני מכינה עם קמח מלא, אבל מאמינה שאפשר גם עם כוסמין לבן וכדו')

אז ככה:
4 כוסות קוואקר
2 כוסות קמח מלא
כפית א. אפיה
כוס שמן (אני שמה שמן זית = יותר בריא)
2 כוסות סוכר חום (לטעמי זה יוצא מידי מתוק, אפשר לשים רק כוס אחת)
2 ביצים
קינמון לפי הטעם
וחמוציות / צימוקים אם מתחשק.
לערבב בכל ולכדרר לכדורים בידים לחות (לאיזה גודל שאת רוצה. אפשר לעשות אותן XL או קטנות ממש)
זה טעים גם במצב קפוא!

בתאבון ובהצלחה ענקית!!!
 

ירוק בהיר

משתמש פעיל
את יכולה להכין כדורי תמרים, אני הכנתי מהבלוג "דברים בעלמה" בלי ציפוי קקאו, יצא מעולה, בכלל, יש לה מתכונים טבעוניים, אולי משהו יתאים לך
לנשנוש- בייגלך כוסמין
מאמינה שבכל עוגה בחושה אפשר להמיר את הקמח לקמח כוסמין- אולי המבינות פה ידעו יותר טוב ממני, אני הייתי פשוט מנסה.
במקום עגבנייה בסלט אפשר לשים תיבול יותר של לימון- נותן את החמיצות של העגבנייה, אפשר תיבול יותר דומיננטי עם שום מגורר, חומץ בלסמי.
בהצלחה וכול הכבוד!
 

לואיזה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אז יש לך המון אפשרויות :p
סלטים מגמבה, גזר, מלפפון, חסה וירוקים אחרים, ביצים בכל הצורות, לחמים מקמח כוסמין ושיפון, פלאפל, מוצרי סויה כמו טופו שאפשר להכין מהם עולם ומלואו ( אחותי מכינה מטופו חריימה וזה פשוט טעים), מרקים עם ירקות וקטניות, דגים, בשרים, עופות.
לגבי מתוקים את יכולה להכין עוגות/עוגיות מהקמחים שמותרים לך ולהמתיק עם סוכר דמררה, רוטב מייפל אמיתי, סילאן, עם אגוזים שמותר לך, קוקוס, תמרים, פירות יבשים וטריים שונים. גרנולה תוצרת בית ועוד.
באמת תזונה עשירה והרווח הגדול בריאות בשפע לך ולבת שלך.
בהצלחה רבה!!!
 

סבתא מהצפון

משתמש צעיר
קופצת על אשכול
לבת שלי יש תינוק בן חודשיים יש אלרגיה
אסור לאכול
לא חלב לא סויה(כולל מה שיש חשש לסויה) וגם לא ביצים
נשמח לרעיונות לגוון
 

ממתינה

משתמש מקצוען
את יכולה להכין תחליף שוקולד על בסיס אבקת חרובים ושמן קוקוס/חמאת קוקוס.
שמן קוקוס אפשר לקנות בכל חנות טבע, ואולי גם במרכולים גדולים.
חמאת קוקוס קל מאד להכין בבית - לוקחים שבבי קוקוס רגילים שקונים בכל חנות וטוחנים במעבד מזון עד שמתקבל נוזל לבן סמיך. (זה לוקח בערך 20-30 דק' במעבד מזון סטנדרטי, צריך לעצור ולערבב מדי פעם כדי שיצא אחיד)
הנוזל הזה הוא חמאת קוקוס, מתקשה בקירור.
כמה רעיונות לדוגמא:
פרליני שוקולד-קוקוס
1/2 כוס חמאת קוקוס
1/4 כוס אבקת חרובים
2 כפות דבש/סוכר דמררה
להעשרת הטעם:
1/4 כוס טחינה/חמאת בוטנים/חמאת אגוזים
אגוזים/שקדים קצוצים גס/חמוציות

להמיס על גבי אדים (סיר מעל סיר עם מים רותחים), לערבב היטב שתתקבל תערובת אחידה.
לשפוך לתבנית סיליקון של צורות קטנות או לשים במנז'טים קטנטנים.
להכניס למקפיא להתיצבות.

פצפוצי אורז משוקלדים
1/2 כוס חמאת קוקוס/שמן קוקוס
1/4 כוס אבקת חרובים
2 כפות דבש/סוכר דמררה
2-3 כוסות פצפוצי אורז

להמיס חמאת קוקוס/שמן קוקוס עם אבקת חרובים ודבש/סוכר, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לשים פצפוצי אורז בקערה, לשפוך עליהם את תערובת ה'שוקולד' ולערבב עד שכל הפצפוצים מצופים.
לשים במנג'טים קטנים ולשמור במקפיא/מקרר.
גם כאן, אפשר להוסיף טחינה/חמאת בוטנים/חמאת אגוזים ועוד כיד הטעם הטובה עליך.

בשני המתכונים האלו אפשר לשחק בכמויות אבקת החרובים והממתיק, לפי הטעם הרצוי לך.
 

STBW

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
תמרים עם פקאן קלוי, יאמי.

חטיף גרנולה עם אגוזים ודבש אפוי.

אולי איזה עוגת קפה?
תודה
האם יש לך מתכון הוראות הכנה?

תפציצי את המקפיא שלך בדברים טעימים שאת כן יכולה לאכול,
שולחת לך מתכון טעים של עוגיות קוואקר (אני מכינה עם קמח מלא, אבל מאמינה שאפשר גם עם כוסמין לבן וכדו')

אז ככה:
4 כוסות קוואקר
2 כוסות קמח מלא
כפית א. אפיה
כוס שמן (אני שמה שמן זית = יותר בריא)
2 כוסות סוכר חום (לטעמי זה יוצא מידי מתוק, אפשר לשים רק כוס אחת)
2 ביצים
קינמון לפי הטעם
וחמוציות / צימוקים אם מתחשק.
לערבב בכל ולכדרר לכדורים בידים לחות (לאיזה גודל שאת רוצה. אפשר לעשות אותן XL או קטנות ממש)
זה טעים גם במצב קפוא!

בתאבון ובהצלחה ענקית!!!
לאפות??
כמה זמן על איזה חום?

את יכולה להכין תחליף שוקולד על בסיס אבקת חרובים ושמן קוקוס/חמאת קוקוס.
שמן קוקוס אפשר לקנות בכל חנות טבע, ואולי גם במרכולים גדולים.
חמאת קוקוס קל מאד להכין בבית - לוקחים שבבי קוקוס רגילים שקונים בכל חנות וטוחנים במעבד מזון עד שמתקבל נוזל לבן סמיך. (זה לוקח בערך 20-30 דק' במעבד מזון סטנדרטי, צריך לעצור ולערבב מדי פעם כדי שיצא אחיד)
הנוזל הזה הוא חמאת קוקוס, מתקשה בקירור.
כמה רעיונות לדוגמא:
פרליני שוקולד-קוקוס
1/2 כוס חמאת קוקוס
1/4 כוס אבקת חרובים
2 כפות דבש/סוכר דמררה
להעשרת הטעם:
1/4 כוס טחינה/חמאת בוטנים/חמאת אגוזים
אגוזים/שקדים קצוצים גס/חמוציות

להמיס על גבי אדים (סיר מעל סיר עם מים רותחים), לערבב היטב שתתקבל תערובת אחידה.
לשפוך לתבנית סיליקון של צורות קטנות או לשים במנז'טים קטנטנים.
להכניס למקפיא להתיצבות.

פצפוצי אורז משוקלדים
1/2 כוס חמאת קוקוס/שמן קוקוס
1/4 כוס אבקת חרובים
2 כפות דבש/סוכר דמררה
2-3 כוסות פצפוצי אורז

להמיס חמאת קוקוס/שמן קוקוס עם אבקת חרובים ודבש/סוכר, לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
לשים פצפוצי אורז בקערה, לשפוך עליהם את תערובת ה'שוקולד' ולערבב עד שכל הפצפוצים מצופים.
לשים במנג'טים קטנים ולשמור במקפיא/מקרר.
גם כאן, אפשר להוסיף טחינה/חמאת בוטנים/חמאת אגוזים ועוד כיד הטעם הטובה עליך.

בשני המתכונים האלו אפשר לשחק בכמויות אבקת החרובים והממתיק, לפי הטעם הרצוי לך.
תודה
נשמע מתכונים מעולים.
 

רבקי100

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אסור לי
קמח חיטה לבן למלא
וואו.. לא קל. אני גם עברתי לדיאטה מהסוג הזה.
אבל ככה בתור יולדת זה הרבה יותר מפתה לנשנש שוקולד מאשר לטרוח להכין כדורי תמרים.
תשתמשי בכוסמין לבן. קמח מדהים ועדין והרבה יותר טעים מהקמח חיטה.
אמא שלי אופה לחמניות כוסמין טעימממממות! אם תרצי אשאל אותה מה המתכון.
יש לה גם מתכון לעוגיות טחינה שנמסות בפה. רוצה?
תצליחי!!
מירקות אפשר להכין פשטידות במאפינס לנשנוש.
 

STBW

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
וואו.. לא קל
תשתמשי בכוסמין לבן. קמח מדהים ועדין והרבה יותר טעים מהקמח חיטה.
אמא שליי אופה לחמניות כוסמין טעימממממות! אם תקרי אשאל אותה מה המתכון.
יש לה גם מתכון לעוגיות טחינה שנמסות בפה. רוצה?
תצליחי!!
מירקות אפשר להכין פשטידות במאפינס לנשנוש.
בטח שאני רוצה..

אבל בינתיים הורדתי גם את השומשום טחינה חלבה
כי התינוקת התחילה לפרוח שוב אחרי שאכלתי טחינה ושומשום
 

STBW

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
וואו.. לא קל. אני גם עברתי לדיאטה מהסוג הזה.
אבל ככה בתור יולדת זה הרבה יותר מפתה לנשנש שוקולד מאשר לטרוח להכין כדורי תמרים.
זה לא רק מפתה
זה יותר מעשי
עם תינוקת צרחנית וסובלת על הידיים כל היום והלילה
אני לא רואה את עצמי מצליחה להכין ארוחות בסיסיות
בטח שלא חטיפים
ככה הייתי קונה אוכל מוכן
אבל הרשימה של מה שאסור לי גדולה מידי ורוב האוכל המוכן לא מתאים לי
 
קורס עריכת וידיאו מיועד בשביל הרוח הצעירה שלך, ההפתעות והחידושים האינסופיים, וכן, גם בשביל המאזן הירוק בחשבון הבנק שלך...

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

475

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה