דרוש מתכון הצילו!!! אין לי מה לאכול!

STBW

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
ממש לא פשוט! מעריצה את היכולת והסבלנות שלך להפוך את הרגלי החיים והעיקר לא לעבור לתמ"ל, ועוד בתקופה לא קלה ועם ילדים בבית
כל הכבוד לך!!!
יש לי מתכון לעוגת מייפל שאני חושבת שיכולה לענות על כל התנאים, לקחתי מספר של קרין גורן והחלפתי כמה רכיבים.
הכנתי אותה פעם עם כל ההגבלות שציינת מלבד ההחלפה למיץ תפוזים שיכולתי להשתמש במיץ טבעי. יצא יותר טעים מהמקור.
מאוד קלה להכנה, בלי הקצפות והפרדת ביצים, קערה אחת ולתנור!
נימוחה וכייפית במיוחד בחורף

3 ביצים
כוס סוכר (לא רואה בעיה להחליף לסוכר דמררה, אולי אפילו יצא דיבשי יותר)
כוס שמן
כוס מיץ תפוזים (אפשר להחליף במיץ תפוחים, אבל להפחית סוכר)
2 כוסות קמח כוסמין
שקית אבקת אפיה

מערבבים (לא מקציפים) ביצים, סוכר, שמן ומיץ
מוסיפים קמח ואבקת אפיה וטורפים רק עד שאין גושים
שופכים ל-2 תבניות אינגליש-קייק משומנות
מפזרים מעט סוכר חום וקינמון מעל כל פס עוגה, מוסיפים קצת אגוזי מלך שבורים, מערבבים טיפונת עם קיסם כדי שיצמד לעוגה.
להכניס לתנור מחומם 160 מעלות ל40 דקות עד שיוצא סכין יבש
שופכים מעל סירופ מייפל טבעי ומורחים אותו שיגיע לכל הפינות

בהצלחה!
תודה על העידוד
המתכון נשמע מצוין
 

פאר הפרי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
גם אני מעריצה..

אבל מה זה אומר? שהילדה רגישה לכל הדברים האלה והיא כל הזמן תצטרך לאכול מה שאת אוכלת עכשיו?????
 

שבי ש

משתמש רשום
אשמח לקבל מתכון לחומוס נקי
אנחנו מכינים חומוס ללא טחינה.
המתכון (בהנחה שאין לכם מושג בהכנת חומוס...):
משרים 100 גרם חומוס יבש בכפול מים, בתוספת רבע כפית סודה לשתיה, למשך לילה (8 שעות).
אם זה לא חומוס בחזקת נקי מחרקים, זה הזמן לבדוק.
מסננים את המים ושוטפים את החומוס, כדי למנוע את טעם הלוואי של הסודה לשתיה.
מבשלים בכפול מים למשך כשעתיים על אש לא גבוהה, החומוס אמור לספוג את כל המים. אם נשארו מים, מסננים.
מעבירים את החומוס לקערת המעבד מזון (פעם עשינו עם מקל בלנדר, והלך המנוע) מוסיפים שליש כפית מלח, קצת פילפל שחור, כף מיץ לימון, ושליש כוס שמן (לפעמים צריך מעט יותר) וטוחנים כמה דקות עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
 

STBW

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
אנחנו מכינים חומוס ללא טחינה.
המתכון (בהנחה שאין לכם מושג בהכנת חומוס...):
משרים 100 גרם חומוס יבש בכפול מים, בתוספת רבע כפית סודה לשתיה, למשך לילה (8 שעות).
אם זה לא חומוס בחזקת נקי מחרקים, זה הזמן לבדוק.
מסננים את המים ושוטפים את החומוס, כדי למנוע את טעם הלוואי של הסודה לשתיה.
מבשלים בכפול מים למשך כשעתיים על אש לא גבוהה, החומוס אמור לספוג את כל המים. אם נשארו מים, מסננים.
מעבירים את החומוס לקערת המעבד מזון (פעם עשינו עם מקל בלנדר, והלך המנוע) מוסיפים שליש כפית מלח, קצת פילפל שחור, כף מיץ לימון, ושליש כוס שמן (לפעמים צריך מעט יותר) וטוחנים כמה דקות עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
תודה
 
קורס עריכת וידיאו מיועד בשביל הרוח הצעירה שלך, ההפתעות והחידושים האינסופיים, וכן, גם בשביל המאזן הירוק בחשבון הבנק שלך...

הולי הובי

משתמש פעיל
אנחנו מכינים חומוס ללא טחינה.
המתכון (בהנחה שאין לכם מושג בהכנת חומוס...):
משרים 100 גרם חומוס יבש בכפול מים, בתוספת רבע כפית סודה לשתיה, למשך לילה (8 שעות).
אם זה לא חומוס בחזקת נקי מחרקים, זה הזמן לבדוק.
מסננים את המים ושוטפים את החומוס, כדי למנוע את טעם הלוואי של הסודה לשתיה.
מבשלים בכפול מים למשך כשעתיים על אש לא גבוהה, החומוס אמור לספוג את כל המים. אם נשארו מים, מסננים.
מעבירים את החומוס לקערת המעבד מזון (פעם עשינו עם מקל בלנדר, והלך המנוע) מוסיפים שליש כפית מלח, קצת פילפל שחור, כף מיץ לימון, ושליש כוס שמן (לפעמים צריך מעט יותר) וטוחנים כמה דקות עד לקבלת מרקם חלק ואחיד.
מבשלים שעתיים על אש קטנה דעוכה?
בסיר לחץ?

מחפשת את סוד בישול החומוס עד לריכוך מלא
ללא סיר לחץ

תודה
 

S.T.V

משתמש מקצוען
מה שאני כן יכולה לאכול
אחרי כזו רשימה נשאר לך לאכול רק את התינוקת שלך;)
כמו שהפתגם הידוע שהם קטנים אומרים ואהו אתה כזה מתוק מתחשק לי לאכול אותך
וכשהם גדולים אומרים חבל שלא אכלתי....

אם שיבולת שועל- קוואקר מותר לך אז יש מתכונים מעולים וטעימים
 

זוהר05

משתמש צעיר
קצת מזכיר את הדיאטה של ההליקובקטור,
יש שם דברים שיכולים לענין אותך
 

Ayalam

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
כל הכבוד לך!
מצטרפת לקהל המעריצות
ולכל אלו שחושבות שהיא מטורפת
שתדענה שכמעט אין תחליפי חלב מתאימים לרגישיות, אם בכלל

אני נמנעת ממוצרי חלב בשביל התינוקת שלי,
אז מנסיון בתחום הזה-
שתדעי שיש המון מוצרים של תנובה חילופיים
ממש טעימים, לא מגיע לטעם של החלבי, אבל כמעט
אם מותר לך את הרכיבים שבהם:
יוגורטים סויה, שקדים ושיבולת שועל
חלב שקדים, שיבולת שועל
ויש גם דמוי גבינה צהובה- טעים רק אחרי חימום- בטוסט וכדו'
דמוי גבינה לבנה- אפשר להכין מזה עוגת "גבינה"
תבדקי במקררים של סופרים גדולים, יש מגוון גדול יותר
אני לא מדברת על המחיר..... מגיע לך אחרי כזה מאמץ
שד' יתן לך כח להמשיך!
 

STBW

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
טוב

אז תודה לכולם
אחרי בדיקות והתייעצות עם גסטרולוגית בכירה
הגענו למצב מאוזן ברוך ה'

והרשימה המעודכנת היא

חלבי
דגים
שומשום טחינה חלבה
בוטנים במבה חמאת בוטנים
אגוזים
פירות קיץ ויער ופירות אקזוטיים
סויה
עגבניות
חצילים

ולעצמי אני אוכלת רק כוסמין

אז
זו באמת רשימה הגיונית ומעשית
ועם כל הקושי לא לאכול חלבי (נראה כמה זמן אני אשרוד את זה)
ולבדוק כל מאכל ולהפסיד את כל העוגות והקינוחים המגרים....:p
נראה לי שאפשר לעמוד בזה:cool:
 

המספרים של פרוג:

337,452

משתמשים נכנסו לפרוג בחודש האחרון

472

משתמשים מבקרים ברגע זה באתר

4,986

הודעות נכתבו בממוצע ליום בחודש האחרון

לוח נדל"ן | למכירה והשכרה

לוח מודעות | קניה מכירה

לוח דרושים

למעלה