אני איתכם בכל מילה!הרב @יאיר לביא תודה רבה על כל הקישורים לפורום המנגן......... אבל רוב הניקים שעוקבים אחר האשכול הזה יש להם משתמש גם באתר המנגן כך שרובם מעודכנים בכל מה קורה שם.... אז אולי זה קצת מעמיס על האשכול כל הקישורים האלו... (או שאני טועה.... ואנשים נהנים)
מה שכן רוב הסרטונים שם זה מיוטיוב ולכן משמשים שחסומים ליוטיוב (כמוני למשל...-ברוב הזמן....) לא יכולים לראות.... אז אם יש למישהו אפשרות אפשרות להוריד את הסרטונים מיוטיוב ולהעלות לפה כקובץ אני אשמח ואולי עוד אנשים ישמחו....
חלק מהשיר גם טוב?יש למישהו דחוף פלייבק של השיר תודה של בני פרידמן
תודה!
הוא הוציא את האלבום בגירסא אינסטרומנטלית לקריוקיצריכה את כל השיר ודחוף
מי מעלה לחסומים???הצצה אל מאחורי הקלעים 'רילקס' עם פריד
www.hamenagen.net
אֵליקָם בוּטָה: אלבום חדש לכוכב הזמר המזרחי
מי מעלה לחסומים???
אני מסכים באופן כללי. עם זאת אציין , כי לעיתים זה עוזר לי, לא תמיד אני זוכר להכנס לכל האתרים שאני מחובר אליהם... ודרך זה אני מגלה שיש שם דברים חדשים ואני קופץ לבקר שם.הרב @יאיר לביא תודה רבה על כל הקישורים לפורום המנגן......... אבל רוב הניקים שעוקבים אחר האשכול הזה יש להם משתמש גם באתר המנגן כך שרובם מעודכנים בכל מה קורה שם.... אז אולי זה קצת מעמיס על האשכול כל הקישורים האלו... (או שאני טועה.... ואנשים נהנים)
מה שכן רוב הסרטונים שם זה מיוטיוב ולכן משמשים שחסומים ליוטיוב (כמוני למשל...-ברוב הזמן....) לא יכולים לראות.... אז אם יש למישהו אפשרות אפשרות להוריד את הסרטונים מיוטיוב ולהעלות לפה כקובץ אני אשמח ואולי עוד אנשים ישמחו....
היתה?!למישהו יש את התוכנית שהיתה אתמול בקול פליי עם איציק דדיה?
זה רק מי שמקליט בלייב או שיש מאיפה להוריד?למישהו יש את התוכנית שהיתה אתמול בקול פליי עם איציק דדיה?
מישהו יכול להעלות לדרייב לטובת החסומים ?
אפשר כקובץ?
אתמול בקול פליי היו שירים ברצף (00:00-2:00)זה רק מי שמקליט בלייב או שיש מאיפה להוריד?
אוקי, וכללית מי שמבקש משהו מקול פליי, זה רק הקלטות או שיש מאיפה להוריד? (כי אני לא מצאתי..)אתמול בקול פליי היו שירים ברצף (00:00-2:00)
לא היתה תוכנית עם דדיה,
אפילו לא מילה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: