1. לא, הם מצלמים במקום.1. האם צריך להביא תמונות ואם כן איפה עושים או שעושים במקום?
2. אפשר לשנות מען באותה הזדמנות?
3. משלמים במקום או מראש?
בארבע הלשכות הגדולות, ירושלים, תל אביב, חיפה, באר שבע לא צריך לקבוע תור מראש.וצריך לקבוע תור?
איפה ? אפשר קישור ?
אפשר לבדוק את השידור החימישהו היה בימים האחרונים בתל אביב?
הלחץ ירד?
2 אני שיניתי מען תוך כדי1. האם צריך להביא תמונות ואם כן איפה עושים או שעושים במקום?
2. אפשר לשנות מען באותה הזדמנות?
3. משלמים במקום או מראש?
בעלי היה היום בתל אביב בשעות הצהריים המוקדמות,מישהו היה בימים האחרונים בתל אביב?
הלחץ ירד?
dגם אני הייתי בירושלים והם חידשו ליבדרך גם את התעודת זהות וגם לא הייתי צריך לחכות כלל!!!הייתי בירושלים וחיכיתי בערך 20 דקות בתור לדרכון. הכל עבר בשלום וברוגע.
שימו לב לשלם עבור הדרכון מראש. אפשר באתר או בעמודות בכניסה לבנין.
אין להביא תמונות דרכון מהבית!
צילמתי תינוקת קטנה והם לא הסכימו להשתמש בזה (לא קשור לאיכות התמונה וכו'). מצלמים במקום, גם תינוקים קטנים ממש.
לא כל הפקידים יאפשרו- אבל לשנות מען אפשר לעשות גם באינטרנט ברוב המקרים.2. אפשר לשנות מען באותה הזדמנות?
א. לא ידוע מה יהיה בעתיד הקרוב(האם כל מי שהזמין לתאריכים הקרובים יבטל את התור שלו?)א. נראה לכם שכדאי להוציא היום, אם לא מתוכנן לי נסיעה בחודשים הקרובים? או שעכשיו יפתחו המון תורים?
ב. דרכון שפג תוקפו כבר כמה שנים, יש ענין להביא?
ג. מי שבעל אזרחות ארה"ב ומתכוין ליסוע לארה"ב צריך דרכון?
יתפנו תורים, אבל איזו סיבה יש שלא להוציא? (קח בחשבון שעד שזה מגיע יכול לקחת 6 שבועות).א. נראה לכם שכדאי להוציא היום, אם לא מתוכנן לי נסיעה בחודשים הקרובים? או שעכשיו יפתחו המון תורים?
כןב. דרכון שפג תוקפו כבר כמה שנים, יש ענין להביא?
ברור שצריךדרכון כלשהו, אלא שאם יש לך דרכון אמריקאי, אתה יכול להשתמש בו ואתה לא צריך את הישראלי.ג. מי שבעל אזרחות ארה"ב ומתכוין ליסוע לארה"ב צריך דרכון?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: