דרוש מתכון המגנומים מעלי הגיעו...

רחל לה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ורוצה למלא בהם מתכון לקינוח בשבת
יש מתכונים?
מעדיפה לא רק שוקולד
אולי סורבה כמו סולרו
או שוקולד לבן?
יאלה תפגיזו!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה

הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי

שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי

הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.

המסתי שוקולד לבן והוספתי.

לתבניות
הקפאה.

ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן


אולי אצלם מאוחר יותר


אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
 

רחל לה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה

הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי

שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי

הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.

המסתי שוקולד לבן והוספתי.

לתבניות
הקפאה.

ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן


אולי אצלם מאוחר יותר


אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
תודה רבה!
אשמח לתמונות
איך עושים את הציפוי?
ויש רעיון מה להוסיף לציפוי קרוקנט סוכריות וכו מתאים?
 

רחל לה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה

הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי

שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי

הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.

המסתי שוקולד לבן והוספתי.

לתבניות
הקפאה.

ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן


אולי אצלם מאוחר יותר


אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
מה את אומרת קרם קוקוס ילך במקום הריץ'?
 

בננית

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
ואשמח מאוד אם תוכלי לכתוב כאן גם את החלבי שלך :)
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
תודה רבה!
אשמח לתמונות
איך עושים את הציפוי?
ויש רעיון מה להוסיף לציפוי קרוקנט סוכריות וכו מתאים?
אנסה לצל מאוחר ותר
אפשר להוסיף לציפוי קרוקנט- אבל לא יודעת כמה זה הולך עם הסורבה.
עם מרקם גלידתי יותר כמו מגנום מוס או חלבי הולך טוב
מה את אומרת קרם קוקוס ילך במקום הריץ'?
יהיה קצת יותר דחוס כי הוא לא עולה כמו הריצ'. פחות אורירי אבל ילך


ואשמח מאוד אם תוכלי לכתוב כאן גם את החלבי שלך :)
בעז"ה מאוחר יותר היום
 

רחל לה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
אנסה לצל מאוחר ותר
אפשר להוסיף לציפוי קרוקנט- אבל לא יודעת כמה זה הולך עם הסורבה.
עם מרקם גלידתי יותר כמו מגנום מוס או חלבי הולך טוב

יהיה קצת יותר דחוס כי הוא לא עולה כמו הריצ'. פחות אורירי אבל ילך



בעז"ה מאוחר יותר היום
מקציפים את הריץ?
או שזה נהיה אוורירי מהבלנדר?
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
הבטחתי תמונות.
אלו של ארטיק פרווה.

כמה הערות:
א. למה המקל הזה? כי נגמרו המקלות הרגילים והיות שהארטיקים האלו היו לשבת לבני הבית, לא היה אכפת לי להשתמש באלו. לפחות התאמתי קצת את משטח הצילום....
ב. למה יש שכבת פרוסט על השוקולד? למישהו היה טעים הארטיק. אבל חבל שהקופסא נשארה לא סגורה במקפיא...

זהו.
קבלו, בכוונה שמתי גם אחד לא מצופה. יש כאן כאלו שלא אוהבים אותם מצופים. תדעו שהם טעימים גם בלי הציפוי
IMG_5985_800x600.jpg


IMG_5986_800x600.jpg
 

-אליה-

טכנאי מחשבים - מכירה, התקנות מרחוק, שדרוג
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
המתכון לגלידת מגנום הוא פשוט את יכולה לבחור את הטעמים ולעשות חגיגה
הבסיס:
500 גרם שמנת מתוקה
צנצנת חלב מרוכז (300 גרם)
את השמנת יש להקציף לקצף חלק ולא יציב מידי (בערך מרקם של יוגורט)- חשוב שהשמנת תהיה קרה מאוד.
ובצד לערבב את החלב המרוכז יחד עם כל טעם העולה על רוחך:
שוקולד מומס, וניל אפשר מקל אפשר תמצית, קרם נוגט, ריבת חלב ועוד (בכמות שמתחשק לך)
מוסיפים את התערובת לשמנת ומקציפים עד שיתאחדו.
ניתן להוסיף בשלב זה עוגיות אוראו, אגוזים, שברי גביע גלידה, עדשים או כל דבר אחר שבא לך.
תצקי לתבנית של המגנום תנעצי מקל ותקפיאי (אפשר לנעוץ את המקל גם לפני שיוצקים לתבנית)
כשזה מתקשה במקפיא תחלצי מהתבנית ותטבלי בשוקולד.
בהצלחה!
 

עיטורים פלוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
D I G I T A L
עימוד ספרים
הבטחתי תמונות.
אלו של ארטיק פרווה.

כמה הערות:
א. למה המקל הזה? כי נגמרו המקלות הרגילים והיות שהארטיקים האלו היו לשבת לבני הבית, לא היה אכפת לי להשתמש באלו. לפחות התאמתי קצת את משטח הצילום....
ב. למה יש שכבת פרוסט על השוקולד? למישהו היה טעים הארטיק. אבל חבל שהקופסא נשארה לא סגורה במקפיא...

זהו.
קבלו, בכוונה שמתי גם אחד לא מצופה. יש כאן כאלו שלא אוהבים אותם מצופים. תדעו שהם טעימים גם בלי הציפוי
צפה בקובץ המצורף 910140

צפה בקובץ המצורף 910141
מגנומים יפיפיים אחד אחד
 
נערך לאחרונה ב:

אוריה ח

משתמש פעיל
במקפיא שלי יש כרגע מגנומים חלביים
וארטיק סורה פרווה

הפרווה כך:
500 גרם פרי קפוא [שמתי מנגו, אננס, תמר, נקטרינה ושזיף]
500 מ"ל ריצ'
200 גרם שוקולד לבן פרווה איכותי

שוקולד לבן פרווה איכותי ומעט שמן לציפוי

הכנסתי את הריצ' ואת הפרות ארי הפשרה חלקית לבלנדר וטחנתי במשך מספר דקות.

המסתי שוקולד לבן והוספתי.

לתבניות
הקפאה.

ציפוי בשוקולד מומס עם מעט שמן


אולי אצלם מאוחר יותר


אם יהיה ביקוש לחלבי, אכתוב איך הכנתי.
לכמה ארטיקים הכמות הזאת מספיקה?
קניתי תבנית של 8
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  2  פעמים

לוח מודעות

למעלה