טוב.
זה היה קרב אבוד מראש.
למרות כוחו החזק של הקייקפאפ עוגיות מול המתמודד מההדרכה הקודמת, כאן הוא נחלש מול מתמודד חזק ממש.
מעניין היה לעקוב אחרי התגובות והניחושים לגבי אופן הכנת 2 האופציות שהועלו.
אז ברוב קולות נבחרו אלו:
תהליך ההכנה דורש זמן.
אפשר לעבוד בשלבים.
מתחילים בהכנת בצק רבוך, כמו של פחזניה:
1 ו 1/4 כוסות מים
50 גרם מרגרינה
2 שקיות סוכר וניל
1.5 כוסות קמח
4 ביצים
שמים בסיר קטן מים, מרגרינה וסוכר וניל. מבשלים לרתיחה עד שמתקבל סירופ חלק והמרגרינה נמסה לגמרי.
מנמיכים את האש ומוסיפים קמח. מתחילים לערבב בעזרת כף עד שנוצר מין כדור קצת דביק שנפרד מדפנות הסיר.
מעבירים למיקסר ומוסיפים את הביצים אחת אחת.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב גדול ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 220 מעלות כ-30 דקות עד שהאקלרים אפויים היטב וצבען שחום.
מצננים.
בשלב זה ניתן להקפיא או להמשיך הלאה:
חוצים כל אקלר לחצי, אבל לא עד הסוף כמו שחוצים לחמניה.
מכינים קרם קפה:
1 מיכל ריצ' קטן
1/2 חבילה פודינג וניל
2 כפות אבקת קפה נמס
2 סוכר וניל
מקציפים את הריצ' ומוסיפים לו פודינג וניל. מקציפים עוד קצת ומוסיפים סוכר וניל ואבקת קפה נמס.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול רחב או צנטר כוכב גדול ומזלפים פס מילוי בכל אקלר.
מכינים גנאש לציפוי:
125 מ"ל ריצ' [1/2 מיכל קטן]
250 גרם שוקולד מריר
מבשלים יחד בסיר קטן על אש נמוכה להמסה מלאה עש שמתקבל קרם חלק.
טובלים את חלקו העליון של כל אקלר בגנאש.
אם רוצים מקשטים בברס אגוזים [לא לר"ה]
זהו.
זה היה קרב אבוד מראש.
למרות כוחו החזק של הקייקפאפ עוגיות מול המתמודד מההדרכה הקודמת, כאן הוא נחלש מול מתמודד חזק ממש.
מעניין היה לעקוב אחרי התגובות והניחושים לגבי אופן הכנת 2 האופציות שהועלו.
אז ברוב קולות נבחרו אלו:
תהליך ההכנה דורש זמן.
אפשר לעבוד בשלבים.
מתחילים בהכנת בצק רבוך, כמו של פחזניה:
1 ו 1/4 כוסות מים
50 גרם מרגרינה
2 שקיות סוכר וניל
1.5 כוסות קמח
4 ביצים
שמים בסיר קטן מים, מרגרינה וסוכר וניל. מבשלים לרתיחה עד שמתקבל סירופ חלק והמרגרינה נמסה לגמרי.
מנמיכים את האש ומוסיפים קמח. מתחילים לערבב בעזרת כף עד שנוצר מין כדור קצת דביק שנפרד מדפנות הסיר.
מעבירים למיקסר ומוסיפים את הביצים אחת אחת.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב גדול ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בניר אפיה.
אופים ב 220 מעלות כ-30 דקות עד שהאקלרים אפויים היטב וצבען שחום.
מצננים.
![IMG_1311.jpg IMG_1311.jpg](https://s3.prog.co.il/data/attachments/910/910103-7ffdbd2d5b55caf63af5d02815f85bc3.jpg)
בשלב זה ניתן להקפיא או להמשיך הלאה:
חוצים כל אקלר לחצי, אבל לא עד הסוף כמו שחוצים לחמניה.
מכינים קרם קפה:
1 מיכל ריצ' קטן
1/2 חבילה פודינג וניל
2 כפות אבקת קפה נמס
2 סוכר וניל
מקציפים את הריצ' ומוסיפים לו פודינג וניל. מקציפים עוד קצת ומוסיפים סוכר וניל ואבקת קפה נמס.
מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול רחב או צנטר כוכב גדול ומזלפים פס מילוי בכל אקלר.
מכינים גנאש לציפוי:
125 מ"ל ריצ' [1/2 מיכל קטן]
250 גרם שוקולד מריר
מבשלים יחד בסיר קטן על אש נמוכה להמסה מלאה עש שמתקבל קרם חלק.
טובלים את חלקו העליון של כל אקלר בגנאש.
אם רוצים מקשטים בברס אגוזים [לא לר"ה]
זהו.
נערך לאחרונה ב: