קינוחים הדרכה מצולמת- אקלרים בקרם קפה בציפוי גנאש שוקולד

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
טוב.
זה היה קרב אבוד מראש.
למרות כוחו החזק של הקייקפאפ עוגיות מול המתמודד מההדרכה הקודמת, כאן הוא נחלש מול מתמודד חזק ממש.
מעניין היה לעקוב אחרי התגובות והניחושים לגבי אופן הכנת 2 האופציות שהועלו.

אז ברוב קולות נבחרו אלו:

IMG_1311.jpg

תהליך ההכנה דורש זמן.
אפשר לעבוד בשלבים.

מתחילים בהכנת בצק רבוך, כמו של פחזניה:

1 ו 1/4 כוסות מים
50 גרם מרגרינה
2 שקיות סוכר וניל
1.5 כוסות קמח
4 ביצים

שמים בסיר קטן מים, מרגרינה וסוכר וניל. מבשלים לרתיחה עד שמתקבל סירופ חלק והמרגרינה נמסה לגמרי.
מנמיכים את האש ומוסיפים קמח. מתחילים לערבב בעזרת כף עד שנוצר מין כדור קצת דביק שנפרד מדפנות הסיר.

IMG_1291.jpg

מעבירים למיקסר ומוסיפים את הביצים אחת אחת.

IMG_1292.jpg

מעבירים לשקית זילוף עם צנטר כוכב גדול ומזלפים תלוליות על תבנית מרופדת בניר אפיה.
IMG_1293.jpg


אופים ב 220 מעלות כ-30 דקות עד שהאקלרים אפויים היטב וצבען שחום.
מצננים.
IMG_1311.jpg
IMG_1296.jpg


בשלב זה ניתן להקפיא או להמשיך הלאה:
חוצים כל אקלר לחצי, אבל לא עד הסוף כמו שחוצים לחמניה.

מכינים קרם קפה:
1 מיכל ריצ' קטן
1/2 חבילה פודינג וניל
2 כפות אבקת קפה נמס
2 סוכר וניל

מקציפים את הריצ' ומוסיפים לו פודינג וניל. מקציפים עוד קצת ומוסיפים סוכר וניל ואבקת קפה נמס.


מעבירים לשקית זילוף עם צנטר עגול רחב או צנטר כוכב גדול ומזלפים פס מילוי בכל אקלר.

IMG_1297.jpg


IMG_1299.jpg

מכינים גנאש לציפוי:
125 מ"ל ריצ' [1/2 מיכל קטן]
250 גרם שוקולד מריר

מבשלים יחד בסיר קטן על אש נמוכה להמסה מלאה עש שמתקבל קרם חלק.
טובלים את חלקו העליון של כל אקלר בגנאש.
IMG_1309.jpg

אם רוצים מקשטים בברס אגוזים [לא לר"ה]


זהו.
 
נערך לאחרונה ב:

חנה4

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
מהמם.
את אופה עם טורבו או בלי?
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מקסים!
נראה לי שכדאי להזהיר- לא לפתוח את.התנור בשום אופן ברבע השעה הראשונה! תתקבלנה פיתות!

אגב, למה את מוותרת על פתיחת חריץ בתנור? או שזה רק לצורך הכלל?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י chanak4;2241932:
מהמם.
את אופה עם טורבו או בלי?
בלי
נכתב ע"י userit;2241978:
מקסים!
נראה לי שכדאי להזהיר- לא לפתוח את.התנור בשום אופן ברבע השעה הראשונה! תתקבלנה פיתות!

אגב, למה את מוותרת על פתיחת חריץ בתנור? או שזה רק לצורך הכלל?

כי אני לא פותחת חריץ בתנור......
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
העני,
מקסים כמו כל הרעיונות שלך!
 

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
וואו נראה טוב!

יש מצב להקפיא את זה?

תודה!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י סטודיו ישר;2242137:
וואו נראה טוב!

יש מצב להקפיא את זה?

תודה!!

ודאי. רק לא לשים 2 שכבות לפני שהגנאש קפא לגמרי. ובהפשרה להוציא ולהניח בשכבה אחת.
מעולה ממש בהקפאה.
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מקסים ואסתטי כתמיד!
לא בדיוק הבנתי, כל עוגיה היא 2 שכבות בצק ובאמצע המילוי?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י מאפינס;2242208:
כמה יחידות יוצא מכמות אחת?(בערך)
בערך 20.
תלוי כמובן בגודל של האקלרים.
נכתב ע"י חנון;2242473:
מקסים ואסתטי כתמיד!
לא בדיוק הבנתי, כל עוגיה היא 2 שכבות בצק ובאמצע המילוי?

מכינים את האקלרים, שהם לא עוגיות אלא בצק רבוך, כמו פחזניה. ואח"כ חוצים לחצי כמו לחמניה כשצד אחר [באורך] נשאר מחובר. פותחים וממלאים.
 

ngraphic

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
וואו, מיוחד
נראה טעים ואלגנטי!
ותודה על ההדרכה המדויקת
 

רחלי 1234

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
איזה כישרונית!!!!!
זה טעים רק בלראות את זה...
אןלי יום אחד אני עוד יכין כאלה דברים.
 

יעל זפרני

מיתוג ופרסום עסקים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
צילום מקצועי
וואו!! ממש נראה טוב.
הגנאש מעל טבול או מרוח, לא בדיוק הבנתי...?

ותודה לך על ההדרכות המפורטות והמתוכנים הטעימים!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י GV;2242879:
וואו!! ממש נראה טוב.
הגנאש מעל טבול או מרוח, לא בדיוק הבנתי...?

ותודה לך על ההדרכות המפורטות והמתוכנים הטעימים!!

טבול. רק בחלקו העליון.
 

חולי

משתמש סופר מקצוען
וואו, אני רוצה לעשות לשבת. האם אפשר לעשות קרם אחר פשוט אני לא אוהבת קפה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י חולי;2243120:
וואו, אני רוצה לעשות לשבת. האם אפשר לעשות קרם אחר פשוט אני לא אוהבת קפה?

אפשר כל קרם שאת רוצה- קרם חלבה/חמאת בוטנים/נוגט/קרמל - תוסיפי את הטעם הרצוי לריצ'. אפשר גם רק ריצ' לבד עם קצת פודינג וניל.
 

שירי12

משתמש סופר מקצוען
האם יש אפשרות להעתיק את האשכול כולל התמונות?
בזמן אמת במטבח אין לי גישה לרשת.
קונטרול A קונטרול C קונטרול V מעתיק ללא התמונות.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק יט

א לַמְנַצֵּחַ מִזְמוֹר לְדָוִד:ב הַשָּׁמַיִם מְסַפְּרִים כְּבוֹד אֵל וּמַעֲשֵׂה יָדָיו מַגִּיד הָרָקִיעַ:ג יוֹם לְיוֹם יַבִּיעַ אֹמֶר וְלַיְלָה לְּלַיְלָה יְחַוֶּה דָּעַת:ד אֵין אֹמֶר וְאֵין דְּבָרִים בְּלִי נִשְׁמָע קוֹלָם:ה בְּכָל הָאָרֶץ יָצָא קַוָּם וּבִקְצֵה תֵבֵל מִלֵּיהֶם לַשֶּׁמֶשׁ שָׂם אֹהֶל בָּהֶם:ו וְהוּא כְּחָתָן יֹצֵא מֵחֻפָּתוֹ יָשִׂישׂ כְּגִבּוֹר לָרוּץ אֹרַח:ז מִקְצֵה הַשָּׁמַיִם מוֹצָאוֹ וּתְקוּפָתוֹ עַל קְצוֹתָם וְאֵין נִסְתָּר מֵחַמָּתוֹ:ח תּוֹרַת יְהוָה תְּמִימָה מְשִׁיבַת נָפֶשׁ עֵדוּת יְהוָה נֶאֱמָנָה מַחְכִּימַת פֶּתִי:ט פִּקּוּדֵי יְהוָה יְשָׁרִים מְשַׂמְּחֵי לֵב מִצְוַת יְהוָה בָּרָה מְאִירַת עֵינָיִם:י יִרְאַת יְהוָה טְהוֹרָה עוֹמֶדֶת לָעַד מִשְׁפְּטֵי יְהוָה אֱמֶת צָדְקוּ יַחְדָּו:יא הַנֶּחֱמָדִים מִזָּהָב וּמִפַּז רָב וּמְתוּקִים מִדְּבַשׁ וְנֹפֶת צוּפִים:יב גַּם עַבְדְּךָ נִזְהָר בָּהֶם בְּשָׁמְרָם עֵקֶב רָב:יג שְׁגִיאוֹת מִי יָבִין מִנִּסְתָּרוֹת נַקֵּנִי:יד גַּם מִזֵּדִים חֲשֹׂךְ עַבְדֶּךָ אַל יִמְשְׁלוּ בִי אָז אֵיתָם וְנִקֵּיתִי מִפֶּשַׁע רָב:טו יִהְיוּ לְרָצוֹן אִמְרֵי פִי וְהֶגְיוֹן לִבִּי לְפָנֶיךָ יְהוָה צוּרִי וְגֹאֲלִי:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

זמן מסע • אתגר 47

לוח מודעות

למעלה