מתכון הבצק הכי מוצלח לפיצה...

ורדרדה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
לבצק:
כפית מלח,
3 כוסות קמח,
כף שמרים,
כוס מים פושרים,
4 כפות שמן
להכניס הכל לקערה לפי הסדר וללוש עד שמקבלים בצק נעים
לשטוח את התבנית(אנחנו שוטחים את הבצק בשתי תבניות בינוניות כי הבצק צריך לצאת דק ולא עבה כי זה לא טעים, זה תופח קצת בתנור)
למרוח מעל רוטב פיצה
לפזר גבינה צהובה( טעים יותר מגורד ולא שלמים)
אפשר להוסיף עוד תוספות לפי הטעם
לאפות בחום של 180 ל 12 דקות
בערך-עד שזה נראה טוב,.
בלי התפחה
גורף מחמאות בקצב
ממכר.
קלי קלות!!!
 

ot!

משתמש פעיל
זה המתכון לבצק פיצה הכי מוצלחת!!!!!
תעשו אותה ותחזרו להודות לי;)
אוורירית וטעימה בטרוף!!!

רכיבים:
(לשים את החומרים בקערה לפי סדר הרכיבים)


כפית מלח

קילו קמח

2 כפות שמרים- לערבב עם הקמח

כף סוכר

4 אשל


מטפיחה!!
מישהו ניסה?
ואגב הבצק מזונות?
 

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מתכונים לא חסר פה. (אישית אני עושה את של קרין גורן וממירה מים בחלב לבצק 'מזונות'.
כמה טיפים לאפיה מוצלחת:
1. לחמם תנור לחום גבוה 250 מעלות עם תבנית אפיה של תנור בפנים (בחלק התחתון). להכניס את הפיצה עם הרוטב והתוספות בתבנית ח"פ או ישירות על התבנית של התנור עם נייר אפיה. לאפות 5-10 דקות עד להזהבה של הבצק, להוסיף גבינה צהובה ולאפות עוד 3-5 דקות. להוציא ולאכול חם.
2. אני אוהבת להכין בתבניות ח"פ עגולות קטנות-אישיות וכך כל ילד שם את התוספות שהוא אוהב, ואפשר לשמור במקרר לילד שחוזר בשעה מאוחרת. כי אין כמו פיצה חמה מהתנור.
 

Brachad

משתמש פעיל
בבצק אמיתי של פיצה אין שומן.
500 גרם קמח
כפית וחצי שמרים
כפית מלח
כף סוכר
300 מל מים חמימים
ללוש 10 דקות ולהתפיח מכוסה בנילון נצמד.
קרדיט לאתר הנחתום- מומלץ לכל מי שמתענין באפיה ברמה גבוהה.
עשיתי לפני כמה ימים את המתכון הזה יצא מעולה וטעים עם הרוטב הזה
לבצק:

1 קילו קמח

2 כפות שמרים יבשים

4 כפות סוכר

1 כף מלח

1/2 כוס שמן ועוד כף שמן

2.5-3 כוסות מים חמימים



לרוטב מעל הבצק:

3 עגבניות (לבשל בסיר שיתרככו לרסק)

2 כפות רסק עגבניות

1 כף מיונז

5 שיני שום

3 כפות שמן זית

1/2 כפית אורגנו

מלח ופלפל

לבשל הכל בסיר..




טיפ:

את הפיצה תכיני בצורה עגולה ותזרי שומשום מסביב זה יוצר מראה של פיצה אמיתית.....

תפזרו מלמעלה מלאאאא גבינה צהובה וגבינת צפתית בולגרית וכו

פטריות זיתים וכל מה שיש

ולתנור-----

את הפיצה תכניסי לתנור בחום של 200 מעלות

והטיפ הכי חשוב!!

לקחת תבנית אחת של התנור ולשים הפוך על בסיס התנור

ועל זה להניח את התבנית עם הפיצה

זה יוצר טבון... ומקשה את הבסיס של הפיצה ומשאיר את הלמעלה רך וטעים...



בהצלחה:))))))
תודה רבה לכן!
 

אירועים קרובים

ראש פינה

הפרוגיסטים נותנים בראש

לוח דרושים

למעלה