לבצק:
כפית מלח,
3 כוסות קמח,
כף שמרים,
כוס מים פושרים,
4 כפות שמן
להכניס הכל לקערה לפי הסדר וללוש עד שמקבלים בצק נעים
לשטוח את התבנית(אנחנו שוטחים את הבצק בשתי תבניות בינוניות כי הבצק צריך לצאת דק ולא עבה כי זה לא טעים, זה תופח קצת בתנור)
למרוח מעל רוטב פיצה
לפזר גבינה צהובה( טעים יותר מגורד ולא שלמים)
אפשר להוסיף עוד תוספות לפי הטעם
לאפות בחום של 180 ל 12 דקות
בערך-עד שזה נראה טוב,.
בלי התפחה
גורף מחמאות בקצב
ממכר.
קלי קלות!!!
כפית מלח,
3 כוסות קמח,
כף שמרים,
כוס מים פושרים,
4 כפות שמן
להכניס הכל לקערה לפי הסדר וללוש עד שמקבלים בצק נעים
לשטוח את התבנית(אנחנו שוטחים את הבצק בשתי תבניות בינוניות כי הבצק צריך לצאת דק ולא עבה כי זה לא טעים, זה תופח קצת בתנור)
למרוח מעל רוטב פיצה
לפזר גבינה צהובה( טעים יותר מגורד ולא שלמים)
אפשר להוסיף עוד תוספות לפי הטעם
לאפות בחום של 180 ל 12 דקות
בערך-עד שזה נראה טוב,.
בלי התפחה
גורף מחמאות בקצב
ממכר.
קלי קלות!!!