כפי שכתבו כל המוצרים כשל"פ.אשמח לדעת האם למשל הנקנקיות עוף זה גם כשר לפסח ??
תודה
כפי שכתבו כל המוצרים כשל"פ.אשמח לדעת האם למשל הנקנקיות עוף זה גם כשר לפסח ??
תודה
להיכנס לאתר ושם רשום כל תחנה מתי נסגר -באתר החדש רשום מתחת לרשימת הקטגוריות (לנו המכירה בשלישי ונסגר ראשון בוקר)מתי נסגרת המכירה להזמנות?
צריכה לחפש את הכמויות של שנה שעברה...
התכוונתי לרדיד אלומיניום לשיש. כתוב רוחב 80 ס"מ. מישהו יוודע מה העובי?בקטלוג כתבו רוחב 30, אורך 61 מ', עובי 18 מיקרון.
אתה בטוח שהוא מסכים לפרסם את זה ?למישהו יש את המס' של בעל התחנה בביתר עילית מאחורי ביהכנ"ס צילסהיים?
צודק.אתה בטוח שהוא מסכים לפרסם את זה ?
רק שואל אין לי את המספר
יש לכם באתר את ההזמנות הקודמותמתי נסגרת המכירה להזמנות?
צריכה לחפש את הכמויות של שנה שעברה...
ואני עדיין חושב שזה לא יהיה הוגן כלפיו אם לא יבקשו רשותצודק.
מהיכרותי אתו, הוא אדם אדיב ונחמד וע"כ אני סומך שלא יכעס...
צודק.ואני עדיין חושב שזה לא יהיה הוגן כלפיו אם לא יבקשו רשות
כנראה שהאתר יותר מעודכן.בקטלוג היה מפורסם שיש מעבד מזון בראון ובאתר רק סאוטר וכתוב שלא יהיה מעבד מזון נוסף
אז מה האמת?
השבוע קונים מוצרי חלב בסופראין מוצרי חלב השבוע?
שימו לב באתר כתוב סאוטר ובתמונה מופיע משהו שמאטע, לא בראון ולא סאוטר.בקטלוג היה מפורסם שיש מעבד מזון בראון ובאתר רק סאוטר וכתוב שלא יהיה מעבד מזון נוסף
אז מה האמת?
אצלנו גם ככההשאלה אם כל בעל תחנה יכול להחליט על דעת עצמו? זה פשוט מאד מקשה הענין הזה, כי הבנים בד"כ בשעות מאוחרות ומה לעשות שאין לי בנות גדולות..
וגם לא חושבת שיש בעיית צניעות כשזה ילדים בני 7
נכון, גם מצעים לא ראיתי (באתר) מישהו יודע למה? והאם יש מצב שיתעדכן בהמשך?נראה לי שהרבה פריטים שהיו בקטלוג לא הוכנסו בסוף, למשל סלי כביסה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: