לא נראה לי שיש מה לארגן יותרזה יכול להיות עניין של אירגון שונה במזוודה.
אולי תחכימי אותי?
יש הרבה שקיות אחסון כאלו:
שמסודרות אחת ליד השניה
לא נראה לי שיש מה לארגן יותרזה יכול להיות עניין של אירגון שונה במזוודה.
זה יותר מדאילא נראה לי שיש מה לארגן יותר
אולי תחכימי אותי?
צפה בקובץ המצורף 1605802
שמסודרות אחת ליד השניה
נו אז מה להוריד?זה יותר מדאי
צד אחד של המזוודה נתפס על ידי 2 חליפות + טלית + ג'קט
צד שני על ידי 2 זוגות נעלי בית + שקית עם מגבת ופיג'מות + שקית עם הלבשה אישית + שקית עם תכשירי הגיינה
+ שקית עם תיק איפור, מנורת לילה, קופסת תכשיטים + שקית עם פריטים משלימים (חגורות וכו' וחולצה רזרבית)
זהו!
מה אני יכולה להוריד כבר?
אולי להחליף צורת אחסון? או לשנות מיקומים במזוודה? את צריכה לשחק עם המיקומים של הדברים שלכם.לא נראה לי שיש מה לארגן יותר
אולי תחכימי אותי?
צפה בקובץ המצורף 1605802
שמסודרות אחת ליד השניה
ננסה...אולי להחליף צורת אחסון? או לשנות מיקומים במזוודה? את צריכה לשחק עם המיקומים של הדברים שלכם.
99 אחוז זה אפשרי לצמצם את המזוודה שלכם בלי להוריד דברים שאתם לוקחים.
ג'קט
אני הייתי שמה את הג'קט עלי, חבל על המקום במזוודה.לא נראה לי שיש מה לארגן יותר
אולי תחכימי אותי?
2חליפה מגבת מנורת לילה חגורה ללבוש לשבת מה שצריךנו אז מה להוריד?
אני אורזת תמיד המון ועדיין לא צריכה מזוודה גדולה (ואני לוקחת תמיד ספיר לספיר וכל פריט שאולי יצטרכו ליתר ביטחון) אורזת לנו פלוס 3 קטנים במזוודה בינונית.ננסה...
אני לא לוקחת תיק פאה בכלל חחאני הייתי שמה את הג'קט עלי, חבל על המקום במזוודה.
תיק איפור בתוך התיק של הפאה, אני מכניסה לשם גם את שקית הנעליים והפאה על הראש...
את זה להוריד? ומה בעלי ילבש? (מדובר בחליפה השבתית של בעלי, האמת שרק אחת בתוך המזוודה, השניה עליו)2חליפה מגבת מנורת לילה חגורה ללבוש לשבת מה שצריך
אשמח לשמוע!אם תרצי אני אפרט לך איך ומה אני מכניסה
אני חושבת שהרבה תלוי באיך מסדרים וכמה דוחפים אבל אולי לא כדאי לך לקרוא טיפים ממני איך לסדר אלא טיפים איך לקחת פחות.....אני לא לוקחת תיק פאה בכלל חח
ג'קט לא תמיד מספיק קר בשביל להיסחב איתו..
את זה להוריד? ומה בעלי ילבש? (מדובר בחליפה השבתית של בעלי, האמת שרק אחת בתוך המזוודה, השניה עליו)
מנורת לילה - חובה אצלי...
ואיך בדיוק אני אוריד חגורה אם הבגד הולך עם חגורה?
אשמח לשמוע!
אני עובדת ממש באותו האופן,אני חושבת שהרבה תלוי באיך מסדרים וכמה דוחפים אבל אולי לא כדאי לך לקרוא טיפים ממני איך לסדר אלא טיפים איך לקחת פחות.....
מזוודה בינונית אני מתחילה למטה מהבגדים. שלנו בערמות ושל הילדים בשורות כמו בשיטת קון מרי זה גם עוזר לי שהמזוודה לא תתבלגן כשמגיעים
צד אחד בגדים שלי חלוק וכותנת לבעלי גופיות חולצות מכנסיים פגמה טלית מגבת ידיים
צד שני בגדים של הילדים בשורות כלפי מעלה בצורה צפופה- 2 סטים שבת 2 פגמות עבה ודק גופיות טיטולים לתינוק 6 סטים של בגדים(גופיה מכנס ובגד עליון מתוכם 2 שבת 2 עבה ו2 דק) מעל הכל שמה שקית עם נעלי בית לי קרוקסים ונעלי שבת לילדים תיק איפור ותיק עם חפצים אישיים... ברשת הלבשה תחתונה גרביים וכו
בתא החיצוני מנורת לילה
סוודרים אם צריך נכנס לי גם
חליפה בעלי לובש עליו
לפעמים אם אין מקום כשממש חורף והבגדים עבים לוקחת אלי מראש סוודר שבתי - כנל הילדים ונועלים מראש נעלי שבת. לפעמים מוותרת על המגבת
תבדקי את עצמך אחרי שבת מה את לא היית צריכה ובמה פחות השתמשתאני עובדת ממש באותו האופן,
אולי אני צריכה ללמו דלקחת פחות דברים באמת
אבל מה?
לדעתי אני לוקחת יותר ממך ומשתמשת במזוודה קטנה יחסיתאני עובדת ממש באותו האופן,
אולי אני צריכה ללמו דלקחת פחות דברים באמת
אבל מה?
2 חליפות לא הבנתי למה צריך - בעלי לובש את החליפה עליו וזהואולי,
צד אחד של המזוודה נתפס על ידי 2 חליפות + טלית + ג'קט
צד שני על ידי 2 זוגות נעלי בית + שקית עם מגבת ופיג'מות + שקית עם הלבשה אישית + שקית עם תכשירי הגיינה
+ שקית עם תיק איפור, מנורת לילה, קופסת תכשיטים + שקית עם פריטים משלימים (חגורות וכו' וחולצה רזרבית)
זהו!
מה אני יכולה להוריד כבר?
אצל חסידים יש 2 חליפות לשבת אחת "חלק" ואחת "פרחוני", כך שאחת על בעלי ואחת במזוודה. (כשנוסעים להורים אין לנו קושי לסחוב 2 חליפות, אבל כשנסענו לחופש, באמת ויתרנו על חליפה אחת)2 חליפות לא הבנתי למה צריך - בעלי לובש את החליפה עליו וזהו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: