נאמר, .נתניהו מפורש כמו שאומרים אצלינו לפעמיםעדיין לא נאמר כמה ימים ימשיך ביה"ס של החופש
עד טז אב,
בלועזי כמובן.....
נאמר, .נתניהו מפורש כמו שאומרים אצלינו לפעמיםעדיין לא נאמר כמה ימים ימשיך ביה"ס של החופש
לא אמרת באשכול אחר שאת מחנכת של כיתה ו??
לא הסתכלתי בתאריך זה היה באיזה קובץ pdf ששלחת...[שאותו ראיתי לפני שבוע שבוע וחצי מקסימום ] סוריאת שמה לב לתאריכים הרשומים משמאל?
ההודעה מימות היותי מחנכת ו' היתה לפני 4 שנים.
מידע מבוסס בזמננו,שמעתי היום שבתי הספר עתידים לסיים ב-30 ביונ, ללא תוספת 9 הימים.
יש למישהו מידע מבוסס בענין?
חשוב לי מאוד!
שמעתי היום שבתי הספר עתידים לסיים ב-30 ביונ, ללא תוספת 9 הימים.
יש למישהו מידע מבוסס בענין?
חשוב לי מאוד!
כן. כמו שהביאו מ"מ ושילמו לה על הימים שלימדה,ואם מחייבים מורה ששהתה בחל"ד בתקופת הקרונה למרות שעל פי משרד הינוך היא לא אמורה להשלים את הימים היא מקבלת על כך תשלום ?
למיטב ידעתי המגמה כעת הפוכה.בחינוך העצמאי כיתות ז' וח' משתייכות לכיתות א-ו והן מסיימות בכ"א תמוז
בשם מי את אומרת זאת?כן. כמו שהביאו מ"מ ושילמו לה על הימים שלימדה,
כך משלמים למורה על הימים האלו.
הם לא שילמו לממלאת המקום על הזמן שלא לימדה. המורות משלימות את הזמן שהן לא לימדו בו. והיא לא הייתה צריכה ללמד
בשם חברתי שהיתה בחל"ד, וכך אמרו לה.בשם מי את אומרת זאת?
מי נתן לה כשהיית בחל"ד????יפה לה!
כי לי המנהלת אמרה- מי יתן לי שעות מילוי מקום?
חשוב לי לדעת מה החוק באמת.
לפי השמועות.עכשיו המורה של הבת שלי אמרה לי שקיבלו הודעה ביום שישי ממש לפני שבת, שמסיימים בראשון.
לתשומת לב.
ממש לא.לפי השמועות.
הם מעדיפים לחזיר את הימים מר"ח אלול ועד ל1/9
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: