קינוחים דרוש מתכון לקינוח לפורים ל80 איש

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
קל לשינוע
עדיף לא דורש מקפיא
ארוז במנת אישיות

ועל בסיס פירות ולא שוקולדי וקצף..

אחרי סעודת פורים יותר מרענן פירות משוקולד וכו'

אהה.. אם אפשר להכין יומיים מראש אז בכלל עדיף
 

@אא@

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
סלט פירות בכוסיות
שופכים ג'לי מעל
יוצא מושלם
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
פירות עם קצפת, הולך?
פותחים קופסת שימורי אפרסקים,
מחלצים את האפרסקים וחותכים לקוביות.
את המיץ מוזגים לסיר ומוסיפים כוס מים. מרתיחים.
במיץ/מים הרותחים מכינים קופס' של ג'לי בטעם משמש.
בקערה נפרדת מקציפים 1 ריצ'. מערבבים עם הג'לי.
לא נבהלים. על אף שנראה שהקצף נמס אל תוך הג'לי, אח"כ הם מתייצבים יחד.
מערבבים פנימה את קוביות האפרסק.

מחלקים לכוסות אישיות עם מכסה או בלעדיו.
שומרים בקרור עד להגשה.
 

פוטו טופ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
פירות עם קצפת, הולך?
פותחים קופסת שימורי אפרסקים,
מחלצים את האפרסקים וחותכים לקוביות.
את המיץ מוזגים לסיר ומוסיפים כוס מים. מרתיחים.
במיץ/מים הרותחים מכינים קופס' של ג'לי בטעם משמש.
בקערה נפרדת מקציפים 1 ריצ'. מערבבים עם הג'לי.
לא נבהלים. על אף שנראה שהקצף נמס אל תוך הג'לי, אח"כ הם מתייצבים יחד.
מערבבים פנימה את קוביות האפרסק.

מחלקים לכוסות אישיות עם מכסה או בלעדיו.
שומרים בקרור עד להגשה.
נשמע די טוב

האם אפשר לעשות את זה גם בפירות טריים ?

איזה מתאים ?
אולי שילוב?
 

קינוח חלבי

משתמש רשום
לטחון תותים קפואים, לערבב ריצ' גולמי עם ג'לי תות-הכל במעבד מזון,
לטחון אננס,- לערבב כל זה יחד
להוסיף משקה תות בננה, קוביות אננס, קוביות קיוי, פקאן גרוס גס (חתיכות)
חמוציות מסוכרות, לערבב הכל שוב יחד בתוך הפונצ' הטחון, להעביר לכוסות קינוח עם מכסה,
שילוב הצבעים מקסים! קל להכנה! טעים בטירוף! קל לשינוע ואפשר להכין יום קודם,
 

ציפוצה

משתמש רשום
פירות עם קצפת, הולך?
פותחים קופסת שימורי אפרסקים,
מחלצים את האפרסקים וחותכים לקוביות.
את המיץ מוזגים לסיר ומוסיפים כוס מים. מרתיחים.
במיץ/מים הרותחים מכינים קופס' של ג'לי בטעם משמש.
בקערה נפרדת מקציפים 1 ריצ'. מערבבים עם הג'לי.
לא נבהלים. על אף שנראה שהקצף נמס אל תוך הג'לי, אח"כ הם מתייצבים יחד.
מערבבים פנימה את קוביות האפרסק.

מחלקים לכוסות אישיות עם מכסה או בלעדיו.
שומרים בקרור עד להגשה.
כמה יוצא בכמות אחת? קופסה אפרסקים וחבילת גלי?
זה מרקם כמו גלידה? (אני מנסה לחשוב אם אפשר להביא את זה בקופסה גדולה ולחלק עם כף...)
 

ציפוצה

משתמש רשום
קל לשינוע
עדיף לא דורש מקפיא
ארוז במנת אישיות

ועל בסיס פירות ולא שוקולדי וקצף..

אחרי סעודת פורים יותר מרענן פירות משוקולד וכו'

אהה.. אם אפשר להכין יומיים מראש אז בכלל עדיף
אני גם מחפשת
אשמח לרעיונות נוספים
(אני מעדיפה לא במנות אישיות)
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
נשמע די טוב

האם אפשר לעשות את זה גם בפירות טריים ?

איזה מתאים ?
אולי שילוב?
אני הכנתי לשבת בצורה קצת יותר פשוטה:
שמתי בכלי 2 כוסות מים רותחים עם אבקת ג'לי
ריסקתי במעבד מזון אפרסקים משימורים (בלי הנוזל. שפכתי אותו לכיור)
יחד עם תותים קפואים, בערך חצי מהכמות של האפרסקים
הוספתי ריצ'
כשהכל היה אחיד, שפכתי פנימה את הג'לי והמשכתי עד לאיחוד וקצת יותר
יצא קצת במרקם של פודינג/קצפת
מאד נוח לשים בכוס עם מכסה.
מגישים מהמקרר. (אני פיזרתי סוכריות קישוט מיוחדות ממש בהגשה, לצהלת הילדים)

עריכה:
אופס. רק עכשיו ראיתי שאת מעדיפה לא אישי.

אז פאי פירות או קראמבל- עם מלית קנויה. אני הכי אוהבת דובדבנים
אפשר להגיש עם גלידת וניל ליד
 

חני גרינשטיין

משתמש סופר מקצוען
כמה יוצא בכמות אחת? קופסה אפרסקים וחבילת גלי?
זה מרקם כמו גלידה? (אני מנסה לחשוב אם אפשר להביא את זה בקופסה גדולה ולחלק עם כף...)
בערך ליטר וחצי.
כמה מנות זה? תלוי מה גודל המנה.
אצלנו מחלקים את זה בלפתניות ואז יוצא בערך 15-20 מנות.
אם את מחלקת לכוסיות שהן קטנות יותר - יהיו לך, כמובן, יותר מנות.

המרקם הוא כמו של פודינג / מעדן
חמותי קוראת לזה "רפרפת".

וכן. אפשר להביא בקופסא ולחלק עם כף. כך אני מחלקת תמיד.
 

יחשבאף

משתמש מקצוען
לטחון תותים קפואים, לערבב ריצ' גולמי עם ג'לי תות-הכל במעבד מזון,
לטחון אננס,- לערבב כל זה יחד
להוסיף משקה תות בננה, קוביות אננס, קוביות קיוי, פקאן גרוס גס (חתיכות)
חמוציות מסוכרות, לערבב הכל שוב יחד בתוך הפונצ' הטחון, להעביר לכוסות קינוח עם מכסה,
שילוב הצבעים מקסים! קל להכנה! טעים בטירוף! קל לשינוע ואפשר להכין יום קודם,
חשבתי אולי לנסות מה שהצעת.
מנסה להבין בדיוק איך זה עובד.
את החלק הראשון טוחנים ואחר כך מוסיפים קוביות בתוך הפונץ?
נשמע טעים רצח...
 

קינוח חלבי

משתמש רשום
חשבתי אולי לנסות מה שהצעת.
מנסה להבין בדיוק איך זה עובד.
את החלק הראשון טוחנים ואחר כך מוסיפים קוביות בתוך הפונץ?
נשמע טעים רצח...
אכן! במעבד מזון שמים אננס קוביות\פרוסות, תותים קפואים וטוחנים,
ואחכ מוסיפים שאר המרכיבים ומערבבים,
והכמויות לא ממש משנה, מה שאת אוהבת יותר, שימי יותר,
ואם רוצים נוזלי יותר מוסיפים יותר מהמיץ תות בננה ונוזלי האננס
ואם מעדיפים סמיך יותר, אז מפחיתים מהנוזלים,
 

20:39

משתמש מקצוען
סאונד והפקות אולפן
אכן! במעבד מזון שמים אננס קוביות\פרוסות, תותים קפואים וטוחנים,
ואחכ מוסיפים שאר המרכיבים ומערבבים,
והכמויות לא ממש משנה, מה שאת אוהבת יותר, שימי יותר,
ואם רוצים נוזלי יותר מוסיפים יותר מהמיץ תות בננה ונוזלי האננס
ואם מעדיפים סמיך יותר, אז מפחיתים מהנוזלים,
יש לך כמויות יותר מדויקות של התותים, האננס, הג'לי והמשקה תות בננה?
תפוחים חתוכים, ילך?
את הפקאן, גם שמים קודם או בהגשה?
 

אסנת שטינהר

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
סורבה! מושלם! אפשר בכוסיות ואפשר לחתוך במקום. אני עושה 2/3 סוגי פירות בצבעים שונים (תות, מנגו, קיוי) נראה מושלם וטעיםםם
 

אוריגמי

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אשמח למתכון,
תודה!
העליתי כאן:
קראמבל פירות:

פירורים:
כוס וחצי קמח
כוב וחצי קוואקר
1/2 כוס סוכר חום
כפית סודה לשתיה
2/3 כוס שמן (נהיה לי מידי שומני. הייתי מפחיתה)
1/2 כפית קינמון

שמים 2/3 מהפירורים בתבנית,
מפזרים מעל:
א. תפוחים קלופים פרוסים או אגסים
ב. או מלית אוכמניות או מלית דובדבנים או רוטב קרנברי משימורים או אננס מסונן משימורים
ג. או תותים מקולפים / דובדבנים טריים מעורבבים עם 2 כפות סוכר ו2 כפות קורנפלור
ד. או שילוב של א+ב או א+ג
מפזרים מעל המלית את השליש הנותר של הפרורים

אופים 40-45 ד' בחום 170 מעלות. בודקים שהפירות רכים והפירורים זהובים-חומים.
 

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

תגובות
6
צפיות
2K

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכז

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לִשְׁלֹמֹה אִם יְהוָה לֹא יִבְנֶה בַיִת שָׁוְא עָמְלוּ בוֹנָיו בּוֹ אִם יְהוָה לֹא יִשְׁמָר עִיר שָׁוְא שָׁקַד שׁוֹמֵר:ב שָׁוְא לָכֶם מַשְׁכִּימֵי קוּם מְאַחֲרֵי שֶׁבֶת אֹכְלֵי לֶחֶם הָעֲצָבִים כֵּן יִתֵּן לִידִידוֹ שֵׁנָא:ג הִנֵּה נַחֲלַת יְהוָה בָּנִים שָׂכָר פְּרִי הַבָּטֶן:ד כְּחִצִּים בְּיַד גִּבּוֹר כֵּן בְּנֵי הַנְּעוּרִים:ה אַשְׁרֵי הַגֶּבֶר אֲשֶׁר מִלֵּא אֶת אַשְׁפָּתוֹ מֵהֶם לֹא יֵבֹשׁוּ כִּי יְדַבְּרוּ אֶת אוֹיְבִים בַּשָּׁעַר:
נקרא  33  פעמים

אתגר AI

אחרי החגים • אתגר 13

לוח מודעות

למעלה