יש לך קו אינטרנט אצלם?למה אני לא מקבל נקודות בנטפרי?
פנייתכם נשלחה בהצלחה!![]()
המטרה: לנסוע ממטולה עד אילת - על מכונית צעצוע
כאן חדשות | מסתבר שיש דרך להכיר את ישראל מצפון לדרום בצורה אישית יותר, למשל באמצעות כלי תחבורה לא שגרתיים. הכירו את האנשים שחצו את ישראל במכונית צעצוע, בקטנו...www.youtube.com
פנייתכם נשלחה בהצלחה!
צריך שהקו יהיה על שמי או מספיק שאני יושב עליו,יש לך קו אינטרנט אצלם?
ברור שיהיה על שמךצריך שהקו יהיה על שמי או מספיק שאני יושב עליו,
(כמה חשבונות שיושבים על אותו קו, האם כל חשבון מקבל?)
יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לשלוח את זה, זה מאוווד חשוב לי!!! תודה רבה!!!!!אשמח א מישהו יכול לשלוח את אלה:
![]()
HOME STUDIO TOUR! | Getting the most out of a small place
After so many years it's finally time to do a full-on studio tour! Enjoy :)▶My new intermediate guitar course! https://www.nextlevelplaying.com ◀▶FOLLOW ME◀I...www.youtube.com
![]()
Is this the amp from the future?!
We're demoing my favorite new amp: the Hook Wizard. Is this the perfect combination of vintage & modern technology? What will the future of amps look like? L...www.youtube.com
![]()
THE BEST SOUNDING AMP I'VE EVER PLAYED // Will it hold up against digital modellers?
The amp I've been dreaming about for years. It finally happened! But will it live up to the dream, or do the digital alternatives make more sense in the mode...www.youtube.com
![]()
Legendary Composer's Unique Approach to Guitar
Thanks to @TomStrahle for showing me the coolest tunings for guitar!▶PATREON◀https://www.patreon.com/pauldavids▶FOLLOW ME◀Instagram: https://www.instagram.co...www.youtube.com
זה ממש חשוב לי ויעזור לי מאוד! תודה רבה!!!![]()
HOW TO: Setup a Home Music Studio for Beginners (2025)
This video is focused on "How to setup a home music studio for beginners" in 2024. (यह वीडियो हिंदी उपशीर्षक के साथ भी उपलब्ध है, अगर इसे समझना मुश्किल है, ...www.youtube.com
הוידאו נחסם![]()
המטרה: לנסוע ממטולה עד אילת - על מכונית צעצוע
כאן חדשות | מסתבר שיש דרך להכיר את ישראל מצפון לדרום בצורה אישית יותר, למשל באמצעות כלי תחבורה לא שגרתיים. הכירו את האנשים שחצו את ישראל במכונית צעצוע, בקטנו...www.youtube.com
פנייתכם נשלחה בהצלחה!![]()
My biggest carp ever caught in front of an underwater camera (NEW PB)
Can we catch the biggest carp ever in front of an underwater camera? After many years of trying, we finally have the change to catch the fish of a lifetime a...www.youtube.com
![]()
Float Fishing For Beginners - FULL GUIDE
We demonstrate a float fishing set up for coarse fish on a lake. Check out the chapters below to learn most aspects of waggler float fishing on a lake.00:00 ...www.youtube.com
הוידאו נחסם![]()
My biggest carp ever caught in front of an underwater camera (NEW PB)
Can we catch the biggest carp ever in front of an underwater camera? After many years of trying, we finally have the change to catch the fish of a lifetime a...www.youtube.com
הוידאו נפתח![]()
Float Fishing For Beginners - FULL GUIDE
We demonstrate a float fishing set up for coarse fish on a lake. Check out the chapters below to learn most aspects of waggler float fishing on a lake.00:00 ...www.youtube.com
פנייתכם נשלחה בהצלחה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: