• משתמשים יקרים!
    הערב בין השעה 19:00 ל 21:00 יתכן והאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

סינונים גמ"ח נקודות בנטפרי

מתגעגע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

יניב 2024

משתמש פעיל
אשמח גם לאלו
תודה רבה רבה

מינוס מקצועי

משתמש פעיל
אשמח א מישהו יכול לשלוח את אלה:
זה ממש חשוב לי ויעזור לי מאוד! תודה רבה!!!
יעזור לי מאוד אם מישהו יכול לשלוח את זה, זה מאוווד חשוב לי!!! תודה רבה!!!!!

הנדימן

משתמש מקצוען

דייג - אנקונדה בירדן | תיעוד נדיר של שפמנון עצום במשקל דו ספרתי | Anaconda In The River 2023.

www.youtube.com
www.youtube.com
שלחתי רק את זה

מתגעגע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
הוידאו נחסם 🚫
בגלל שיש בו נשים - דבר שלא תואם את הכללים של נטפרי.

מתגעגע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
פנייתכם נשלחה בהצלחה!

מתגעגע

משתמש מקצוען
עריכה תורנית

בן מלאכותי

משתמש פעיל
יוצרי ai
מי שיכול אשמח אם ישלח בקשה לנטפרי על פרצה
בנייט קפה ישנה אפשרות לשפר את התמונה (בחלק מהמודלים) ע"י "עריכה סלקטבית" הבעיה היא שהתמונה נשארת באותו קוד של התמונה הקודמת ולא נבדקת מחדש, אפשר לשנות את התמונה לגמרי וליצור תמונה חדשה לגמרי אם התמונה הראשונית נפתחה במודלים האחרים יש גם כן "יוקרתי יצריתי" רק ששם א"א לעשות שינויים קיצוניים מהמקור, מצורף צילום מסך, האפשרות מתחת לתמונה.
1743629710238.png

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה