• משתמשים יקרים!

בשל עבודות תחזוקה הערב, ייתכן שהאתר יהיה סגור לפרקי זמן שונים לצורכי תחזוקה.
    זוהי סגירה מכוונת, ונועדה לשפר את ביצועי האתר, לטובתכם.
    בתקווה להבנה. תודה על הסבלנות!

סינונים גמ"ח נקודות בנטפרי

המבין ענין

משתמש רשום
נערך לאחרונה ב:

המבין ענין

משתמש רשום
אם מישהו יכול לשלוח לבדיקה אשמח אני כבר המון זמן מחכה שמישהו ישלח לי דברים ואף אחד לא שולח תודה רבה ענקית למי ששולח
וכן את זה זה מאד חשוב זה נוסטלגיה אמיתית במיטבה זה חסד גדול תודה רבה
https://www.youtube.com/watch?v=t7qrhpgfFQE

מאנטש

משתמש רשום
עריכה תורנית
אם אפשר לבקש

מאב

משתמש פעיל
שלום וברכה על מנת לחסוך שעות להרבה אנשים והמון טרחה לחברי פורום גרפיקה אני פועל כרגע על אתר זיהוי פונט בעברית בתכנות בינה מלאכותית מבית בייס 44 אך בשניה שהם הקצו דומיין הוא נחסם אם מישהוא יכול לשלוח לנטפרי בקשה כי אין לי נקודות (יושב על עמדת מחשב) זה מאוד יעזור בתודה מראש
נשלח.
תודה על היוזמה הנפלאה

mf12

משתמש רשום

האתר 'הדלת הקולית לדגים'
אתר זה מספק מידע על מערכת ייחודית שנועדה לעזור לדגים לעבור דרך סוף נהר בעיירה אוטרכט, הולנד. המערכת משמשת כאות לדייגים ולמפעילים לעזור לדגים לעבור ממקום למקום בצורה בטוחה.

אמור להיות שם אפשרות לצפיה בשידור חי מתוך העומק של הנהר ובמקרה שרואים שמצטבר שם דגים אפשר לדווח לשומר שיפתח את הסכר כדי שהדגים יוכלו לעבור

אלמוני פלמוני

מהמשתמשים המובילים!
הנדסת תוכנה

מאב

משתמש פעיל
שלום וברכה על מנת לחסוך שעות להרבה אנשים והמון טרחה לחברי פורום גרפיקה אני פועל כרגע על אתר זיהוי פונט בעברית בתכנות בינה מלאכותית מבית בייס 44 אך בשניה שהם הקצו דומיין הוא נחסם אם מישהוא יכול לשלוח לנטפרי בקשה כי אין לי נקודות (יושב על עמדת מחשב) זה מאוד יעזור בתודה מראש
זה מה שנטפרי ענו:

מכיון שאין תוכן באתר, ואנחנו לא יודעים מה תעלו לאתר
אנחנו צריכים לדעת שמה שתעלו לאתר יתאים לכללים של נטפרי.
קיראו כאן את המדיניות של נטפרי, ותתחייבו שהאתר שלכם יתאים לה.
כמו"כ, תכתבו לנו מה יהיה נושא האתר.
תודה.
מדיניות נטפרי:

נחמד לפי

משתמש צעיר
זה מה שנטפרי ענו:

מכיון שאין תוכן באתר, ואנחנו לא יודעים מה תעלו לאתר
אנחנו צריכים לדעת שמה שתעלו לאתר יתאים לכללים של נטפרי.
קיראו כאן את המדיניות של נטפרי, ותתחייבו שהאתר שלכם יתאים לה.
כמו"כ, תכתבו לנו מה יהיה נושא האתר.
תודה.
מדיניות נטפרי:
NetFree - מדיניות נטפרי
אין לי מושג ראיתי שנפתח יש לשים לב לא להפעיל תרגום אתרים כי אז זה לא עובד
(אם מישהו יודע איך ניתן לעדכן את היצור הזה בעוד כמה פונטים חוץ מדייויד ליברה פרנק ריהל ליברה ונוטו סריף הבראוו? זה מאוד יעזור...)

נחמד לפי

משתמש צעיר
הוא פשוט עקום כמו שרק בינה יכול להיות ...
מסביר לך (גם זה בלי הרבה דיוק ...) מאיזה סגנון הגופנים אם זה סריפים הוא כותב לך דייויד ופרנקריהל ואם זה סאנסים הוא כותב נוטו סאנס ודוידליברה
אקיצער צריך משהוא יותר רציני בשביל כזה פרויקט

א.ב.א

משתמש חדש
אם מישהו יכול לשלוח לבדיקה אשמח אני כבר המון זמן מחכה שמישהו ישלח לי דברים ואף אחד לא שולח תודה רבה ענקית למי ששולח
שלחתי ל2 האחרונים. הראשון פתות

גרפיks

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מי יכולה לפתוח?

שם איש וביתו

משתמש פעיל
אם אפשר לשלוח בבקשה תודה
היה נראה מסקרן...
הכל נחסם

יניב 2024

משתמש פעיל
אשמח שישלחו, פשוט נגמרו לי הנקודות
תודה רבה מראש

אולי מעניין אותך גם...

ספירת העומר

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

אתגר AI

תספרו 50... תזכורת • אתגר 252

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק צה

א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי:
נקרא  7  פעמים

לוח מודעות

למעלה