תאורת חרום
משתמש סופר מקצוען
גם פורום חדשות ועידכונים - פרוג. נחסם על ידי חותם בחדרי מחשבים.
כובש שטחים עובד
כובש שטחים עובד
מה זה?כובש שטחים עובד
כן בחדרי מחשביםהאם אתרי חדשות סגורים בחותם?
תנסו להיכנס לאשכול החדשות ע"י חיפוש משתמשים שמרבים לכתוב עדכוניםגם פורום חדשות ועידכונים - פרוג. נחסם על ידי חותם בחדרי מחשבים.
כובש שטחים עובד
לא עובד...תנסו להיכנס לאשכול החדשות ע"י חיפוש משתמשים שמרבים לכתוב עדכונים
ואז מופיע בתוצאות החיפוש כל ההודעות של אותו משתמש
ודרך זה ניתן להיכנס לאשכול חדשות
אולי שיגלו לי איך הם חוסמיםלא עובד...
כנראה שומרי הסף יושבים על פרוג וראו את ההודעה שלך...
תנסו להיכנס לאשכול החדשות ע"י חיפוש משתמשים שמרבים לכתוב עדכונים
ואז מופיע בתוצאות החיפוש כל ההודעות של אותו משתמש
אני מעוניין להשאיר את פרוג פתוח ולחסום רק את החדשות
באזור אישי, תכנס להגדרות סינון ותבחר "חדשות".אני מעוניין להשאיר את פרוג פתוח ולחסום רק את החדשות
אם אצטרף לקהילת חותם, כנראה שעוד כמה דברים ייחסמו לי...
אבל עדיין אפשר להיכנס לאשכולות של חדשות דרך חיפוש הודעות משתמשים מסויימיםבאזור אישי, תכנס להגדרות סינון ותבחר "חדשות".
(אפשר גם כל אתר בנפרד.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
14.05
ט"ז אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל
המסלול המקיף!
18.05
כ' אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עימוד תורני
מותאם לאברכים!
22.05
כ"ד אייר
נפתחה ההרשמה!
קורס עיצוב ואדריכלות פנים
המסלול המקיף ותכנים
24.06
ל' סיוון
הטבת ענק לירושלמים!
קורס בוטים ואוטומציות למתכנתים
מתכנתים וגם ירושלמים? פרוג בשיתוף פעולה עם מרכז כיוון ירושלים בהנחות ענק בלעדיות - ולמספר מקומות מוגבל!
קורס מקוצר ומפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מפוצץ תוכן!
24.06
ל' סיוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום אירועים וסטודיו
המסלול לגברים
תהילים פרק צה
א לְכוּ נְרַנְּנָה לַיי נָרִיעָה לְצוּר יִשְׁעֵנוּ:ב נְקַדְּמָה פָנָיו בְּתוֹדָה בִּזְמִרוֹת נָרִיעַ לוֹ:ג כִּי אֵל גָּדוֹל יי וּמֶלֶךְ גָּדוֹל עַל כָּל אֱלֹהִים:ד אֲשֶׁר בְּיָדוֹ מֶחְקְרֵי אָרֶץ וְתוֹעֲפוֹת הָרִים לוֹ:ה אֲשֶׁר לוֹ הַיָּם וְהוּא עָשָׂהוּ וְיַבֶּשֶׁת יָדָיו יָצָרוּ:ו בֹּאוּ נִשְׁתַּחֲוֶה וְנִכְרָעָה נִבְרְכָה לִפְנֵי יי עֹשֵׂנוּ:ז כִּי הוּא אֱלֹהֵינוּ וַאֲנַחְנוּ עַם מַרְעִיתוֹ וְצֹאן יָדוֹ הַיּוֹם אִם בְּקֹלוֹ תִשְׁמָעוּ:ח אַל תַּקְשׁוּ לְבַבְכֶם כִּמְרִיבָה כְּיוֹם מַסָּה בַּמִּדְבָּר:ט אֲשֶׁר נִסּוּנִי אֲבוֹתֵיכֶם בְּחָנוּנִי גַּם רָאוּ פָעֳלִי:י אַרְבָּעִים שָׁנָה אָקוּט בְּדוֹר וָאֹמַר עַם תֹּעֵי לֵבָב הֵם וְהֵם לֹא יָדְעוּ דְרָכָי:יא אֲשֶׁר נִשְׁבַּעְתִּי בְאַפִּי אִם יְבֹאוּן אֶל מְנוּחָתִי: