בשרי גיוון לבשר טחון

חוי ג

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
ממליצה על הלזניה הבשרית של @ה. בקר , מתכון מעולה
 

יחשבאף

משתמש מקצוען
והנה תמונה של התוצאה, ומי שטעם אמר שיצא טעים מאוד מאוד מאוד 20240206_232234.jpg
 

ילילי

משתמש מקצוען
איזה מתכונים לבשר טחון מתאים לסעודה שניה בשבת?
בלי רוטב, טעים גם לא טרי ומתאים לשבת.

תודה רבה
 
איזה מתכונים לבשר טחון מתאים לסעודה שניה בשבת?
בלי רוטב, טעים גם לא טרי ומתאים לשבת.

תודה רבה
טורטיות ממולאות בבשר טחון מטוגנות(בהדגשה- ולא אפויות) בפרורי לחם ושומשום.
פאי רועים- מצוין ממש. רק לחמם מוקדם. זה טעים חם .
יכולה לעשות גם קציצות בשר פחות חגיגי אבל טעים.
בורקס בשר לחמם פתוח. אני מכינה גליל ארוך ממלאווח .זה פחות משמין מבצק עלים- יותר דק.
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
טורטיות ממולאות בבשר טחון מטוגנות(בהדגשה- ולא אפויות) בפרורי לחם ושומשום.
המילוי הוא - בשר /עוף טחון עם בצל. ו- זהו? איך עושים שיהיה עסיסי המילוי?
בורקס בשר לחמם פתוח.
מה הכוונה?
זה פחות משמין מבצק עלים- יותר דק.
חידשת לי..
בגדול את מגישה את זה עם הצ'ולנט או עם מנה ראשונה? (אין מצב שמוותרים על הכבד אצלינו..)
 

מאיר ומלי

משתמש מקצוען
מחפשת מה לעשות למחר לארוחת צהריים מבשר טחון.
נמאס מהקציצות למיניהן והבולונז.
תנו רעיון לגיוון קצת.
יש לי בחורי ישיבה שחוזרים לארוחת צהרים אז צריך להיות טעים טעים...
תודה!!!
טעים ממש!
ולא מורכב
 

טלוש

משתמש מקצוען
המילוי הוא - בשר /עוף טחון עם בצל. ו- זהו? איך עושים שיהיה עסיסי המילוי?
אני מכינה פירה בטטה ופירה ת"א וכל אחד שמה בשקית זילוף נפרדת.
מזלפת בטורטיה פס פירה ת"א ופס פירה בטטה ומעל את הבשר טחון המטובל והמוקפץ במחבת (בד"כ אני אוהבת להוסיף לבשר אגוזים קצוצים או משהו משדרג אחר)- יוצא עסיסי, וטעים מאוד!
 

ספרינגית

משתמש מקצוען
אני מכינה פירה בטטה ופירה ת"א וכל אחד שמה בשקית זילוף נפרדת.
מזלפת בטורטיה פס פירה ת"א ופס פירה בטטה ומעל את הבשר טחון המטובל והמוקפץ במחבת (בד"כ אני אוהבת להוסיף לבשר אגוזים קצוצים או משהו משדרג אחר)- יוצא עסיסי, וטעים מאוד!
נשמע טעים
יש לך לכתוב לי מדויק איך את עושה את הבשר הטחון?
 

נחמי נחמי

משתמש רשום

טלוש

משתמש מקצוען
נשמע טעים
יש לך לכתוב לי מדויק איך את עושה את הבשר הטחון?
אין לי מתכון ממש מסודר, בד"כ מכינה לפי העין.
יכולה לכתוב לך מה בד"כ...
מטגנת בצל ןשום מוסיפה את הבשר והתבלינים (בד"כ גריל בשר, תבלין על האש, פפריקה, מלח ומה שנראה לי באותו רגע)
מוסיפה אגוזים קצוצים/ שקדים קצוצים/ פקאן טבעי קצוץ או ערמונים טחונים מערבבת ומפוררת את הבשר תו"כ על המחבת.
מקווה שמובן לכל שאלה אני כאן...
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכד

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יְהוָה שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יְהוָה שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יְהוָה עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ:
נקרא  6  פעמים

לוח מודעות

למעלה