@java הבשר יצא פשוט מושלם ורך
קצת חסר טעם לדעתי אני רוצה לבשל את זה עכשיו
יש לך עוד רעיונות לבישול חוץ ממה שכתבת בתחילת הפורום?
יצא מעולה בסוף!לא ניסיתי לאפות ברוטב.
אם כן אולי על חום של 180, לא יותר.
ולגג חצי שעה.
בישול יותר מבוקר בקטע הזה.
נשמע מעולה!בצל וערמונים קשור?
יצא מצוין תודה רבהנשמע מעולה!
אם המים עדיין תפלים אפשר לחזק באותו תיבול שאפיתם איתו.
מצטרף לשאלה...היי. מקפיצה... מישהי יודעת אם השיטה עובדת גם למספר 3? וא"כ לכמה זמן?
היי. מקפיצה... מישהי יודעת אם השיטה עובדת גם למספר 3? וא"כ לכמה זמן?
זה חזה בקר.מצטרף לשאלה...
בריסקט מלכתחילה עושים ככה , בתנורזה חזה בקר.
שתפו פה באשכול שזה עובד מעולה.
הכנה רגילה.
מסובבים כל שעהמה עושים, כשיש בטוסטר אובן טיימר לשעה???
כן, אפשר בהחלט להכין אותה תנית.אשמח לעזרה קלה בתכנון
יש לי שני נתחים, מספר 5 ו-9
אממה הם עדיין קפואים ואני בונה על לבשל אותם בחג
אני מתכננת להשאיר תנור דולק עם שעון שבת
השאלה על איזה מעלות להשאיר שיתאים לשני הנתחים
וכמה זמן אפיה
(וגם האם אני יכולה לבשל אותם באותה תבנית)
תבלינים, רטבים,עכשיו אני רוצה להכין שוב אך אין לי ציר בשר/ירקות - מה עוד אפשר לשים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
4.06
כ"ז אייר
קורס משולב בינה מלאכותית
קורס פיתוח ובניית אתרים
קריירה מתקדמת, ביקוש עצום, וממוצע משכורות גבוה במיוחד!
מלגות גבוהות ומשתלמות!
2.06
כ"ה אייר
פתיחת מסלול
קורס עריכת וידאו
מלגות והנחות משמעותיות!
18.06
י"ב סיוון
#רקבפרוג
הרצאה מרתקת:
פוטושופ לצלמים
עם אופק עוגן
כלים מתקדמים, טכניקות חדשות ובינה מלאכותית בפוטושופ לצלמים בעידן 2024
לתלמידים ובוגרים בלבד!
27.06
כ"א סיוון
פתיחת מסלול
עיצוב ואדריכלות פנים
מלגות גבוהות!
27.06
כ"א סיוון
השקה חגיגית!
עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק טו
א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם: