בצק בריח אלכוהול

  • פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
זה נקרא שהוא החמיץ?
 

Shellykaz

משתמש פעיל
עריכה והפקת סרטים
D I G I T A L
נשמע שהבצק קצת החמיץ, כי השמרים מייצרים אחרי זמן ממושך את הכוהל.
בכל אופן הבנתי שאם זה לא ממש ממש חמוץ, אפשר להשתמש.
 

poto12

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אין בעיה לפי מה שידוע לי בבצק שהחמיץ לאכול הוא פשוט חמוץ והתפיחה שלו קורסת
 

userit

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
ככל הנראה החמיץ.
אם הריח לא ממש חריף, תשתמשי.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
גם אם החמיץ קצת ויש ריח קל של כהל- האפיה מסדרת את זה
אבל- אם חמוץ מאוד זה לא יהיה תפוח.
יתכן שעדיף להכין בצק חדש- לא שווה לקחת סיכון ולגלות אחרי האפיה שהעסק יוצא דפוק.
בהצלחה!
 

שרה מגן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
עימוד ספרים
עריכה תורנית
משנה למה הבצק מיועד
אם לחלות, לחמניות, הטעם בדרך כלל מורגש וחבל.
לעוגות - טעם המילוי מטשטש את טעם הבצק.

בחום של הקיץ זה באמת יכול לקרות בקלות,
עדיף להתפיח במקרר, התהליך איטי יותר.
 

א-ירושלמית

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
אם הבצק התקלקל לגמרי, הוא גם לא יתפח כמו שצריך; יהיו בו קרעים, חורים, וכל הצורה תתעוות
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלא

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד יְהוָה לֹא גָבַהּ לִבִּי וְלֹא רָמוּ עֵינַי וְלֹא הִלַּכְתִּי בִּגְדֹלוֹת וּבְנִפְלָאוֹת מִמֶּנִּי:ב אִם לֹא שִׁוִּיתִי וְדוֹמַמְתִּי נַפְשִׁי כְּגָמֻל עֲלֵי אִמּוֹ כַּגָּמֻל עָלַי נַפְשִׁי:ג יַחֵל יִשְׂרָאֵל אֶל יְהוָה מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:
נקרא  42  פעמים

אתגר AI

ממה זה עשוי...? • אתגר 16

לוח מודעות

למעלה