המטבח של סימא
משתמש מקצוען
1 ק"ג קמח
חצי כוס סוכר
1 כף אבקת אפייה
1 כף מלח
2 כפות שמרים יבשים
1 ביצה
2 כוסות מים פושרים (500 מ"ל בכוס מדידה)
3/4 כוס שמן
מכניסים הכל למיקסר ולשים כ 15 דקות
מעבירים לקערה גדולה את הצבק ומכסים בניילון נצמד ומעל מגבת או מכסה, משאירים כך שעה עד שהבצק מכפיל את גודלו.
לכדורים מחלקים את הבצק ל 50 גרם, לרולדה שוקלים 120 גרם בצק.
מה זה כדורים ומה זה רולדה? על כך בפרק הבא.
חצי כוס סוכר
1 כף אבקת אפייה
1 כף מלח
2 כפות שמרים יבשים
1 ביצה
2 כוסות מים פושרים (500 מ"ל בכוס מדידה)
3/4 כוס שמן
מכניסים הכל למיקסר ולשים כ 15 דקות
מעבירים לקערה גדולה את הצבק ומכסים בניילון נצמד ומעל מגבת או מכסה, משאירים כך שעה עד שהבצק מכפיל את גודלו.
לכדורים מחלקים את הבצק ל 50 גרם, לרולדה שוקלים 120 גרם בצק.
מה זה כדורים ומה זה רולדה? על כך בפרק הבא.