בייגלס בקלי קלות!!

רותי לב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
מרשם פצצה לבייגלס בקלי קלות:
חצי קילו קמח
כף שמרים
כפית משפר אפיה
כף סוכר חום
2 כפות שמן
1.5 כפיות מלח
1.5 כוסות מים פושרים

לציפוי:
שומשום ומלח ושבבי בצל, (הרבה, בערך 2 כוסות)

לשים: קמח, שמרים, סוכר וחצי מהמים, אחרי 2 דקות להוסיף: מלח, שמן, שאריות מים
להתפיח שעה
ליצור 8-10 כדורים, לגלגל לנקניק
לתבול כל נקניק במים ואז בשומשום

אפשר להמיר לקמח מלא/ כוסמין
בתאבון!
 

אסתר

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
שאלה עקרונית על בייגלס:
לְמה גורמת החליטה במים רותחים לפני האפיה?
ראיתי את זה בכמה מתכונים.
 

פשוט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עריכה והפקת סרטים
כדאי לפרט...
להרתיח סיר מים חמים ולטבול את הבייגלס לכמה שניות? 30? מכל צד?
לפזר שומשום. ואז..להתפיח? לאפות באיזה חום? כמה זמן?
 

רותי לב

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
אוקי....
לא צריך מים רותחים, אפשר מים פושרים,
טובלים לשניה במים ואז השומשום/ בצל/ שום וכו'
אופים בהחלט בתנור, 180 מעלות בערך 20 דק'
יוצא כמו בחנות בדיוק!
לא צריך להתפיח אחרי הטבילה, מספיק להתפיח לפני, אם רוצים אפשר להתפיח עוד.
משפר אפיה- ממש לא חובה, אני אופה בלי.
ספרו איך יצא לכם :rolleyes:

שבבי בצל ניתן להשיג בכל חנות, מגיע כמו תבלין, יש של חברת מיה ועוד
 
נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

אשכולות דומים

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכט

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרַי יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב רַבַּת צְרָרוּנִי מִנְּעוּרָי גַּם לֹא יָכְלוּ לִי:ג עַל גַּבִּי חָרְשׁוּ חֹרְשִׁים הֶאֱרִיכוּ (למענותם) לְמַעֲנִיתָם:ד יְהוָה צַדִּיק קִצֵּץ עֲבוֹת רְשָׁעִים:ה יֵבֹשׁוּ וְיִסֹּגוּ אָחוֹר כֹּל שֹׂנְאֵי צִיּוֹן:ו יִהְיוּ כַּחֲצִיר גַּגּוֹת שֶׁקַּדְמַת שָׁלַף יָבֵשׁ:ז שֶׁלֹּא מִלֵּא כַפּוֹ קוֹצֵר וְחִצְנוֹ מְעַמֵּר:ח וְלֹא אָמְרוּ הָעֹבְרִים בִּרְכַּת יְהוָה אֲלֵיכֶם בֵּרַכְנוּ אֶתְכֶם בְּשֵׁם יְהוָה:
נקרא  20  פעמים

אתגר AI

רבי שמעון - הסיפור המלא • אתגר 15

לוח מודעות

למעלה