הקטנה שלי בגן של "בית מלכה" בעלז.
חזרה היום מהגן שהיתה מסיבה בלי מנגנת ושרו רק עם הפה בגלל ההלויה,ידעה בדיוק לפרט בן כמה.
חזרה היום מהגן שהיתה מסיבה בלי מנגנת ושרו רק עם הפה בגלל ההלויה,ידעה בדיוק לפרט בן כמה.
אז את מבינה יותר טוב מר' חיים?אני זוכרת שבערב פורים היה פיגוע בדיזנגוף והיה כמה הרוגים והורה מרן הגרח שהיות וזה מצוות היום לא לבטל שום מסיבת פורים, וזה יהיה לע"נ, וא"כ כך גם היום
עצוב שזה ההשוואה...אני זוכרת שבערב פורים היה פיגוע בדיזנגוף והיה כמה הרוגים והורה מרן הגרח שהיות וזה מצוות היום לא לבטל שום מסיבת פורים, וזה יהיה לע"נ, וא"כ כך גם היום
ח"ו, שאלו אם יש הוראה אמרתי ראיה שאין כזאת הוראה, אבל אם יש כמובן לא אמרתי כלום, כי כל ההוראות האלו הם דרך התקשורת, ולא ברור מי המציא את זהאז את מבינה יותר טוב מר' חיים?
אני לא אשכח את זהאני זוכרת שבערב פורים היה פיגוע בדיזנגוף והיה כמה הרוגים והורה מרן הגרח שהיות וזה מצוות היום לא לבטל שום מסיבת פורים, וזה יהיה לע"נ, וא"כ כך גם היום
אחד שרבותיו אמרו לו אחרת שיעשה כרבותיו, מה הנידון?? השאלה היתה בנוגע לר' חיים!!!
מסיבות חנוכה וערבי לביבות זה ממש לא מצוות היום.אני זוכרת שבערב פורים היה פיגוע בדיזנגוף והיה כמה הרוגים והורה מרן הגרח שהיות וזה מצוות היום לא לבטל שום מסיבת פורים, וזה יהיה לע"נ, וא"כ כך גם היום
אני באמת לא מאמינה.למה את מאמינה למה שכתוב פה?
כך פירסמו ברדיו בבוקר בתוכנית של הרב חיים ולדראני שמעתי את ההוראה הזו בשם הגר"ח קנייבסקי שליט"א.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: