>>>>>אשכול ההשראות הגדול של אפיה, עוגות, עוגיות ועוד >>>>

אפרת 10

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
כן, זה ממש הרפיה!

:p:cool::eek::D
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י אפרת 10;2091642:
כן, יש מתכון - http://www.bakerella.com/

אבל הוא באנגלית...

מאמינה שיש לבקר או למישהי כאן מתכון טוב :)

הקישור שנתת הוא לעוגיות שוקולד צ'יפס......
אבל הנה מתכון אחר שמצאתי שם באתר לעוגיות פשוטות [בצק פריך]. נראה כמו מה שהשתמשה בבסיס של מה שהועלה כאן.

4 כוסות קמח
1 מרגרינה
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל או תמצית שקדים

מערבלים הכל לעיסה אחת. מרדדים. קורצים צורה רצויה. אופים ב 180 מעלות עד להשחמה. מחלצים אחרי קירור.

הקישוטים- רואיל אייסינג/בצק סוכר או שילוב של שתיהם.
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י hbecker;2092594:
הקישור שנתת הוא לעוגיות שוקולד צ'יפס......
אבל הנה מתכון אחר שמצאתי שם באתר לעוגיות פשוטות [בצק פריך]. נראה כמו מה שהשתמשה בבסיס של מה שהועלה כאן.

4 כוסות קמח
1 מרגרינה
1.5 כוסות סוכר
2 ביצים
2 כפיות תמצית וניל או תמצית שקדים

מערבלים הכל לעיסה אחת. מרדדים. קורצים צורה רצויה. אופים ב 180 מעלות עד להשחמה. מחלצים אחרי קירור.

הקישוטים- רואיל אייסינג/בצק סוכר או שילוב של שתיהם.

תודה
מקסימה כמו תמיד!!!
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
חברות יקרות,
מי מכן תוכל לענות לי על השאלה: איך אני צובעת שוקולד בצורה שהוא לא יתגבש מהצבע????
אני רואה כאן דוגמאות יפהפיות שבקר מעלה וממש בא לי לנסות.....
אבל מהניסיון שלי כשאני מוסיפה צבע (ג'ל) לשוקולד לבן הוא פשוט מתגבש בצורה שממש לא ניתן לבוד איתו....:confused:

מה לדעתכן ניתן לעשות??
ו........כמעט שכחתי תודה לבקר ולכל המעלות!!!
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י דוד|אסתי;2098725:
חברות יקרות,
מי מכן תוכל לענות לי על השאלה: איך אני צובעת שוקולד בצורה שהוא לא יתגבש מהצבע????
אני רואה כאן דוגמאות יפהפיות שבקר מעלה וממש בא לי לנסות.....
אבל מהניסיון שלי כשאני מוסיפה צבע (ג'ל) לשוקולד לבן הוא פשוט מתגבש בצורה שממש לא ניתן לבוד איתו....:confused:

מה לדעתכן ניתן לעשות??
ו........כמעט שכחתי תודה לבקר ולכל המעלות!!!
באמת קצת קשה לצבוע שוקולד לבן. תוסיפי שמן לשוקולד. ואם השוקולד מתחיל להתקשות כשאת מוסיפה צבע מאכל- תוסיפי עוד קצת שמן [קצת, לא להפריז]
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
נכתב ע"י hbecker;2098751:
באמת קצת קשה לצבוע שוקולד לבן. תוסיפי שמן לשוקולד. ואם השוקולד מתחיל להתקשות כשאת מוסיפה צבע מאכל- תוסיפי עוד קצת שמן [קצת, לא להפריז]
תודה רבה רבה, אנסה!
בתמונות נראה שהשוקולד נקנה כך מוכן. אני צודקת?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י דוד|אסתי;2098809:
תודה רבה רבה, אנסה!
בתמונות נראה שהשוקולד נקנה כך מוכן. אני צודקת?

אם את מתכוונת לשוקולד שבתמונות בקישורים באשכול הזה, אלו שמאתר BAKERELLA אז כן. אבל שימי לב שהיא בכלל לא משתמשת בשוקולד אלא זה ציפוי סוכריות דרז'ה- כמו הציפוי של עדשים והיא כותבת את זה כמה פעמים באתר שלה.
אין להשיג כאן בארץ. ואין בכשרות בכלל.

אש אנחנו נמשיך להשתמש בשוקולד ואם את רוצה צבעים ממש חיים מבלי להסתבך אז בחנויות למוצרי אפיה יש שוקולד צבוע מוכן. לא זול. אבל לפחות טעים יותר ממה שתצבעי כי הוא בטעמים [אדום=דובדבן, כחול- אוכמניות וכיוצ"ב], עד"ח.
 

מקטעים

עימוד שמזמין לקרוא
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עכשיו הבנתי...........לא טרחתי לקרוא, גם ככה אני לא אבין:D
רואים שהציפוי דק ומדוייק,
בכ"א תודה רבה.
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י שרוליק 1;2099417:
אותי הכי מעניין החותכן הורוד
מישהי יודעת היכן משיגים?

אולי בחנויות יצירה

ומן הסתם גם ברשת....צריך לחפש.
 

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
לגב' בקר היקרה!
אם יש לך זמן לעלות הדרכה לעוגה הזו:

ולעוד עוגות מהסגנון הזה, עוגות ויטרינה.
אשמח מאוד מאוד, אנחנו לפני חתונה של אח ב"ה (שבוע הבא בע"ה), ויכול להיות שזה מאוד יעזור לי - רציתי לשמח בעוגת ויטרינה....
נ.ב. אם אפשר גם לצרף מתכון לעוגת הבסיס


דבר נוסף:
יש לך אולי מרשם לבצק סוכר טוב???

בפניה זו אני פונה לגב' בקר היקרה, ולכל אחת אחרת שיכולה
תזכו למצוות
ושירבו שמחות בישראל
 

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
מקפיצה
תודה מראש!
 

חנון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י שחר עולה;2107242:
לגב' בקר היקרה!
אם יש לך זמן לעלות הדרכה לעוגה הזו:

ולעוד עוגות מהסגנון הזה, עוגות ויטרינה.
אשמח מאוד מאוד, אנחנו לפני חתונה של אח ב"ה (שבוע הבא בע"ה), ויכול להיות שזה מאוד יעזור לי - רציתי לשמח בעוגת ויטרינה....
נ.ב. אם אפשר גם לצרף מתכון לעוגת הבסיס


דבר נוסף:
יש לך אולי מרשם לבצק סוכר טוב???

בפניה זו אני פונה לגב' בקר היקרה, ולכל אחת אחרת שיכולה
תזכו למצוות
ושירבו שמחות בישראל
ממה שנראה לי:
עוגה עגולה
מצפים עם קרם ועושים פסים שתי וערב עם מסרק מיוחד
מקשטים עם צנטר מתאים פרחים מסביב לעוגה
 

תמר21

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אני זוכרת שאפשר לקנות את המספרים משוקולד, חברותי תמיד מביאות כאלו לאירוסין.
אני זוכרת שיש גם אותיות "בשעה טובה".
מזל טוב ושילך בקלות ובשמחה :)
 

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י חנון;2108144:
ממה שנראה לי:
עוגה עגולה
מצפים עם קרם ועושים פסים שתי וערב עם מסרק מיוחד
מקשטים עם צנטר מתאים פרחים מסביב לעוגה
מצפים

יש לך אולי תמונה של המסרק המיוחד הזה?
ו.. היכן אפשר להשיג אותו
תודה רבה
ושירבו שמחות
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
חכינה שבקר תגיב!
אבל למיטב ידיעתי אלו זילופים בצנטר שזולפו בשיטת שתי וערב
או אפילו לא בשיטה זו,
נראה יותר כזילופי קטעים קצרים כמו שחמט
 

שולחנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
בדיוק. זה צנטר שטוח וצריך לקלוט את הטכניקה איך לעבוד איתו
 

שולמית אור

משתמש מקצוען
נכתב ע"י שולחנית;2108182:
בדיוק. זה צנטר שטוח וצריך לקלוט את הטכניקה איך לעבוד איתו

נכון. צנטר מאורך משונן.
פס אחד לאורך ומעליו פסים רוחביים קצרים עם רווחים.
מעליהם עוד פס אורכי ושוב מקטעים קצרים רוחביים.

מקווה שתצליחו להבין משהו מהשרטוט:
 

קבצים מצורפים

  • לכידה.JPG
    KB 33 · צפיות: 106

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
נכתב ע"י חנון;2108144:
ממה שנראה לי:
עוגה עגולה
מצפים עם קרם ועושים פסים שתי וערב עם מסרק מיוחד
מקשטים עם צנטר מתאים פרחים מסביב לעוגה

לא מסרק. אכן צנטר שטוח שמצידו האחד כמו חריצים.
הטכניקה באמת דומה לזו שהועלתה כאן בצהוב אדום.
אתן הסבר מפורט יותר הערב, לא שכחתי. רק לא הגעתי לזה.

צריך הסבר גם איך מרכיבים את המנגנון בתוך העוגה?
 

שחר עולה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
אם אפשר בבקשה, לצרף גם מתכון של עוגת בסיס טעימה וטובה לכיסוי קרם עליה (כי לפעמים העוגת הבסיס לא טובה, כי היא מוציאה פירורים תוך כדי ציפוי - וכמובן שתהיה ט - ע - י - מ - ה בסופו של דבר!)
וכן, כל הסבר יתקבל בברכה!
ו... תודה רבה
מחכים לערב! ;)
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק טו

א מִזְמוֹר לְדָוִד יְהוָֹה מִי יָגוּר בְּאָהֳלֶךָ מִי יִשְׁכֹּן בְּהַר קָדְשֶׁךָ:ב הוֹלֵךְ תָּמִים וּפֹעֵל צֶדֶק וְדֹבֵר אֱמֶת בִּלְבָבוֹ:ג לֹא רָגַל עַל לְשֹׁנוֹ לֹא עָשָׂה לְרֵעֵהוּ רָעָה וְחֶרְפָּה לֹא נָשָׂא עַל קְרֹבוֹ:ד נִבְזֶה בְּעֵינָיו נִמְאָס וְאֶת יִרְאֵי יְהוָה יְכַבֵּד נִשְׁבַּע לְהָרַע וְלֹא יָמִר:ה כַּסְפּוֹ לֹא נָתַן בְּנֶשֶׁךְ וְשֹׁחַד עַל נָקִי לֹא לָקָח עֹשֵׂה אֵלֶּה לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם:
נקרא  1  פעמים

אתגר AI

האנשה • 2

לוח מודעות

למעלה