ארוחות ערב מענינות וקלות

עחאי

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
דבר ראשון שתדעו ניסתי לעשות שיעורי בית ולבדוק באשכול הנעוץ אך הוא לא נותן לי לפתוח שום קישור..
ולעניינו - אני מחפשת רעיונות שידרוג לארוחת ערב לזוג, משהו חם או קר שאפשר להכין מהר ובקלות וגם טעים.
לדוגמא אני מכינה קציצות תירס.
אני מחפשת רעיונות כאלו ומתכונים כמובן...
 

nechmad

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מרק אפונה חלבי קל וטעיםםם

לרסק בבלנדר קופ' שימורי אפונה עם הנוזלים
להעביר את הרסק במסננת לסיר (למעוך היטב שיצאו כל הנוזלים)
למלא את קופ' השימורים הריקה בחלב, לשפוך לסיר
להוסיף מעט מלח ולחמם על אש בינונית (לא להרתיח!)

בתאבון!
 

מלי

משתמש מקצוען
פשטידת ירקות מדהימה!
אחד מכל דבר: (2 תבניות אינגליש קייק)
קישוא
בטטה
תפו"א
גזר
בצל
לפרוס לפרוסות דקיקות בפוד,
להוסיף:
4 ביצים, כוס שמן, כוס קמח, כף שטוחה מלח, מעט פלפל.
לערבב לאפות כשעה בחום בינוני.
בתאבון!
 

נעמי פ

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
למרוח שמן זית על פיתות קטנות, לתבל בזעתר, ולהכניס לתנור למספר דקות. להגיש חם.
אם אין פיתות קטנות- לחתוך פיתות רגילות לרבעים ולהמשיך כנ"ל
לתבל גבינה בפפריקה ואבקת שום ולערבב היטב.
לחתוך ביצה קשה לרבעים ולתבל במלח ופלפל
להגיש עם סלט קטן וזיתים
 

רוח סערה

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
ניוקי מוקרם
שקשוקות למיניהן.
טורטיות ממולאות צלויות בטוסטר
מרק בצל מוקרם
פיתות זעתר/בצל (מהיר אם יש לך סיר גריל לפיתות)
טוסט בייגל במילוי תוספות מגוונות.
תוספת של סחלב חם או שייקים ביתיים.
 

טובות

משתמש צעיר
לביבות גבינה :
http://www.10dakot.co.il/לביבות-גבינה/

מאפה גבינה ובזילקום: (ניתן לעשות אותו רעיון גם משאריות חלה)
http://www.10dakot.co.il/מאפה-גבינות-ובזיליקום/
פסטה עם חביתה מוקרמת- מבשלים פסטה שמים במחבת שופכים 3-4 ביצים גבינה צהובה מגוררת וטורפיםם.....

לביבות בטטה מהממווותתתתתתת : http://www.nikib.co.il/dairy/4611/
פיצה
פסטה מוקרמת
פשטידה במחבת
פוקאצה
תפו"א מוקרמים
מרק בצל
שקשוקה- לפחות פעם בשבוע אצלי :).
 

בלוק

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
להכין שקשוקה ולשים בתוך טורטיות
וכן טורטיות עם כל מיני מילויים כמו ירקות עם טונה וכו
 

ינשופי

משתמש סופר מקצוען
תנו מתכונים למוקרמים
אבל רק כאלו שיוצאים טווווווווב!!
תודה
יש לי מתכון מעולה (וגם קל), איך אני יודעת? אף פעם אין שאריות...
זה הולך כך- מבשלים תפו"א או פסטה (בסיר חלבי, כן?), מטגנים במחבת 2 שיני שום כתושות בכף חמאה, כשמזהיב מוסיפים שמנת מתוקה, חצי חב' רוטב פטריות, קופסת פיטריות (שימורים), מלח ופלפל, מעבירים לרתיחה ומכבים. מעבירים את תפו"א (או הפסטה) לתבנית, שופכים את ההקרמה, אופים בערך 3/4 שעה, מפזרים מלמעלה גבינה צהובה, ואופים עוד 5 דקות.
בהצלחה ובתאבון!
 

Geula-Arc

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב ואדריכלות פנים
פטריות יער גדולות -ממולאות
קונים את הפטריות הגדולות -ממלאים אותן בתערובת של גבינות +ועשבי טיבול+ביצה ופרורי לחם
אופים בתנור -ויוצא אחלה ארוחה לזוג (אחרי שהילדים ישנים...:rolleyes:)
 

ורסצ'ה

משתמש מקצוען
יש לי מתכון מעולה (וגם קל), איך אני יודעת? אף פעם אין שאריות...
זה הולך כך- מבשלים תפו"א או פסטה (בסיר חלבי, כן?), מטגנים במחבת 2 שיני שום כתושות בכף חמאה, כשמזהיב מוסיפים שמנת מתוקה, חצי חב' רוטב פטריות, קופסת פיטריות (שימורים), מלח ופלפל, מעבירים לרתיחה ומכבים. מעבירים את תפו"א (או הפסטה) לתבנית, שופכים את ההקרמה, אופים בערך 3/4 שעה, מפזרים מלמעלה גבינה צהובה, ואופים עוד 5 דקות.
בהצלחה ובתאבון!
אני גם עושה ככה ויוצא פצצה.
מה שכן אני שמה פטריות חיות ולא משימורים,לדעתי נותן טעם הרבה יותר טוב של פטריות ומטגנת ביחד עם הבצל כמה דקות אחרי שהוא מזהיב,
כמו''כ אני מוסיפה גם איזה כוס שתיים חלב כדי שהפסטה באפייה תקבל מלא רוטב ולא תהיה יבשה.
 

ינשופי

משתמש סופר מקצוען
אני גם עושה ככה ויוצא פצצה.
מה שכן אני שמה פטריות חיות ולא משימורים,לדעתי נותן טעם הרבה יותר טוב של פטריות ומטגנת ביחד עם הבצל כמה דקות אחרי שהוא מזהיב,
כמו''כ אני מוסיפה גם איזה כוס שתיים חלב כדי שהפסטה באפייה תקבל מלא רוטב ולא תהיה יבשה.
לא מטגנת בצל אלא שום!!!
אל תוסיפי חלב אלא שמנת מתוקה!!! זה ממש לא יוצא יבש, אלא רטוב ממש!
אגיד לך משהו- לפי המתכון שכתבתי זה תמיד נחטף! כשאחרים הביאו בכל מיני הזדמנויות (לא יודעת מה המתכון שלהם), זה הרבה פעמים נשאר בצלחת, בדוק ומנוסה!
 

ורסצ'ה

משתמש מקצוען
לא מטגנת בצל אלא שום!!!
אל תוסיפי חלב אלא שמנת מתוקה!!! זה ממש לא יוצא יבש, אלא רטוב ממש!
אגיד לך משהו- לפי המתכון שכתבתי זה תמיד נחטף! כשאחרים הביאו בכל מיני הזדמנויות (לא יודעת מה המתכון שלהם), זה הרבה פעמים נשאר בצלחת, בדוק ומנוסה!
אני מוסיפה שמנת מתוקה וגם קצת חלב מנסיון נחטף וכמובן א''א בלי בצל .
כשאכין אשלח לך מנה תראי שיוצא אש...
אגב אני מכינה קייטרינג לאירועים קטנים אסיפות מורות וכאלה ,ותמיד יוצא טעים.
 

ינשופי

משתמש סופר מקצוען
אני מוסיפה שמנת מתוקה וגם קצת חלב מנסיון נחטף וכמובן א''א בלי בצל .
כשאכין אשלח לך מנה תראי שיוצא אש...
אגב אני מכינה קייטרינג לאירועים קטנים אסיפות מורות וכאלה ,ותמיד יוצא טעים.
הבנתי, את עושה כמויות גדולות ובמקום להכפיל את השמנת המתוקה את מוסיפה חלב? זה אולי מתאים באמת לקיטרינג, אבל לא לזוג שגם ככה שמנת מתוקה אחת זה הרבה בשבילם...
את מטגנת גם בצל וגם שום? אני פעם אכלתי עם בצל מטוגן, וזה היה מיותר לדעתי (מוסיף טעם מתוק לעומת השום הפיקנטי, אולי זה באמת מתאים אם את מפחיתה את כמות השמנת המתוקה).
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קלב

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת זְכוֹר יְהוָה לְדָוִד אֵת כָּל עֻנּוֹתוֹ:ב אֲשֶׁר נִשְׁבַּע לַיהוָה נָדַר לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ג אִם אָבֹא בְּאֹהֶל בֵּיתִי אִם אֶעֱלֶה עַל עֶרֶשׂ יְצוּעָי:ד אִם אֶתֵּן שְׁנַת לְעֵינָי לְעַפְעַפַּי תְּנוּמָה:ה עַד אֶמְצָא מָקוֹם לַיהוָה מִשְׁכָּנוֹת לַאֲבִיר יַעֲקֹב:ו הִנֵּה שְׁמַעֲנוּהָ בְאֶפְרָתָה מְצָאנוּהָ בִּשְׂדֵי יָעַר:ז נָבוֹאָה לְמִשְׁכְּנוֹתָיו נִשְׁתַּחֲוֶה לַהֲדֹם רַגְלָיו:ח קוּמָה יְהוָה לִמְנוּחָתֶךָ אַתָּה וַאֲרוֹן עֻזֶּךָ:ט כֹּהֲנֶיךָ יִלְבְּשׁוּ צֶדֶק וַחֲסִידֶיךָ יְרַנֵּנוּ:י בַּעֲבוּר דָּוִד עַבְדֶּךָ אַל תָּשֵׁב פְּנֵי מְשִׁיחֶךָ:יא נִשְׁבַּע יְהוָה לְדָוִד אֱמֶת לֹא יָשׁוּב מִמֶּנָּה מִפְּרִי בִטְנְךָ אָשִׁית לְכִסֵּא לָךְ:יב אִם יִשְׁמְרוּ בָנֶיךָ בְּרִיתִי וְעֵדֹתִי זוֹ אֲלַמְּדֵם גַּם בְּנֵיהֶם עֲדֵי עַד יֵשְׁבוּ לְכִסֵּא לָךְ:יג כִּי בָחַר יְהוָה בְּצִיּוֹן אִוָּהּ לְמוֹשָׁב לוֹ:יד זֹאת מְנוּחָתִי עֲדֵי עַד פֹּה אֵשֵׁב כִּי אִוִּתִיהָ:טו צֵידָהּ בָּרֵךְ אֲבָרֵךְ אֶבְיוֹנֶיהָ אַשְׂבִּיעַ לָחֶם:טז וְכֹהֲנֶיהָ אַלְבִּישׁ יֶשַׁע וַחֲסִידֶיהָ רַנֵּן יְרַנֵּנוּ:יז שָׁם אַצְמִיחַ קֶרֶן לְדָוִד עָרַכְתִּי נֵר לִמְשִׁיחִי:יח אוֹיְבָיו אַלְבִּישׁ בֹּשֶׁת וְעָלָיו יָצִיץ נִזְרוֹ:
נקרא  26  פעמים

אתגר AI

תקווה לעתיד טוב יותר • אתגר 17

לוח מודעות

למעלה